ΝΩΘΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων, το over στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ολλανδία προσφέρεται σε αρκετά καλές αποδόσεις. Οι δύο αυτές ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές και από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση, θεωρώ πως θα θελήσουν να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στη Γενεύη.

Στο Βουλγαρία – Καζακστάν επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς εδώ και πολλά παιχνίδια σπανίως αυτές οι δύο σκοράρουν σε πρώτο ημίχρονο. Το Καζακστάν σχεδόν ποτέ και η Βουλγαρία μια στις τόσες…

Για τα προκριματικά του Euro 2019 των εθνικών ομάδων under 21, το Βέλγιο παίζει με την Ουγγαρία. Θα στηρίξω τους Βέλγους για δύο λόγους. Πρώτον γιατί παίζουν στην έδρα τους (το ματς θα γίνει στο Λέουβεν) και δεύτερον διότι έχουν φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα που ακόμα δεν έχει υποστεί ήττα στον έκτο όμιλο που συμμετέχει.

Για το πρωτάθλημα της Β Ισπανίας η Κάντιθ (φωτο) υποδέχεται την Ουέσκα σε ένα ντέρμπι πρωτοπόρων. Σε τέτοιου είδους ματς η κάθε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη. Αν όμως «διαβάσουμε» τις επιδόσεις των δύο αντιπάλων το τελευταίο διάστημα, τότε μάλλον θα καταλήξουμε είτε στο Χ (0-0) του ημιχρόνου, είτε στα περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Η Κάντιθ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές σημείωσε μόλις ένα τέρμα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων. Παρόμοιες επιδόσεις έχει και η Ουέσκα, καθώς και αυτή έχει βάλει μόνο ένα γκολ πριν την ανάπαυλα στα 7 τελευταία παιχνίδια της.

Φίλες και φίλοι κάτι άλλο προς το παρόν δεν υπάρχει, καθώς όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει, σήμερα διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια. Εννοείται πως αν κατά τη διάρκεια της μέρας προκύψει κάτι θα το αναφέρουμε στο bookenemylive.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ