ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ; LAST DECADE…

Καλημέρα. Ξέρετε τι μου έχει λείψει; Όταν στα ντέρμπι των αιωνίων των περασμένων δεκαετιών γινόταν ένας πραγματικός χαμός, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος των αναμετρήσεων.

Τότε που τα περιμέναμε πως και πως αρκετές μέρες πριν και τα σχολιάζαμε και για αρκετές μέρες μετά. Τότε που ήταν αμφίρροπα ντέρμπι γεμάτα σασπένς, ένταξη και πάθος.

Τώρα αν κάνετε μια δημοσκόπηση στο δρόμο και ρωτήσετε πότε παίζει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός οι μισοί και βάλε δεν θα ξέρουν να σου απαντήσουν…

Δυστυχώς οι εποχές άλλαξαν ο Παναθηναϊκός «μίκρυνε», ο Ολυμπιακός «γιγαντώθηκε» και πλέον ακόμα και βαθμό να αποσπάσει ο ΠΑΟ στο “Καραϊσκάκης”, θα πανηγυριστεί έντονα από τους «Πράσινους».

Δεν νομίζω λοιπόν ότι τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων και για δύο ακόμα λόγους. Πρώτον, μετά και από τον τραυματισμό του Βέλεθ, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά ξεμένει από στόπερ.  Δεύτερον, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αυτό το απόδειξαν άλλωστε και με την τριάρα που έριξαν μέσα στην Τουρκία στη Φενέρ…

Από εκεί και πέρα δεν θα εμπιστευτώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε χαμηλές αποδόσεις. Η Ένωση έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και ο Παναιτωλικός δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Ο ΠΑΟΚ έκανε γκέλα με τη Σλάβια Μπρατισλάβας και ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος έχοντας τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές! Αυτό το ματς δεν θα το ακουμπήσω, αλλά στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ προσανατολίζομαι στο g-g διότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το τέρμα. (2.10 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Το Ατρόμητος – ΠΑΣ και το Ιωνικός – Λαμία δεν παίζονται για κανέναν λόγο…

Φίλες και φίλοι σήμερα θα αναλύσω για το στοίχημα μόνο κάποιες πιθανές εκπλήξεις που έχω κυκλώσει. Οι υπόλοιπες προτάσεις μου θα είναι επιγραμματικές και θα ακολουθήσουν.

Η Μπρέντφορντ αποδεικνύει κάθε αγωνιστική το πόσο… σκληρό καρύδι είναι. Έρχεται από το 3-3 με τη Λίβερπουλ και μέχρι τώρα έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Μακριά από το Λονδίνο μάλιστα έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Δεν είναι λοιπόν για 1.70 ο άσσος της Γουεστ Χαμ που δεν έχει σταθερή απόδοση.

Η Σέλτικ δεν είναι ιδιαίτερα καλή φέτος, ούτε στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε στην Ευρώπη. Μακριά από την έδρα της μάλιστα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με γκολ 1-4. Το 1.50 του διπλού λοιπόν απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Αμπερντίν είναι αστείο…

Στο πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας οι εκπλήξεις είναι συχνές και… πυκνές. Η Ντόρτμουντ Β έχει μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς στην έδρα της και δεν νομίζω ότι αξίζουν το 1.60 απέναντι στους Κίκερς Βουρζουνδίας.

Η Βερλ τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας και είναι μια ομάδα που σκοράρει πολύ άνετα. Η Μανχάιμ θεωρητικά είναι καλύτερη, αλλά όχι για 1.60.

Στην Ιταλία, η Βερόνα δεν είναι ομάδα του 1.60 και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Φέτος έχει μόνο μία νίκη και η άμυνά της παραπαίει. Επειδή και η Σπέτσια έχει αμυντικά προβλήματα, θεωρώ ότι ίσως να ήταν προτιμότερο το over και το g-g στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Επειδή η Νάπολι δεν πρόκειται να τελειώσει τη σεζόν με… 38 νίκες σε 38 αγωνιστικές, αν είναι να χάσει κάπου βαθμούς εκτός έδρας, μπορεί αυτό να συμβεί απέναντι στη φορμαρισμένη Φιορεντίνα που ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θα κουβαλάν κούραση και από το ματς της Πέμπτης με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Στην Αυστρία η Ραπίντ τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο λόγω της κακής της άμυνας. Όχι ότι η Βάτενς είναι καλύτερη, αλλά αυτή τουλάχιστο έρχεται από το 4-2 επί της Ριντ, βγάζοντας κάποια αντίδραση. Το 1.45 το ξεχνάμε…

Το Σεντ Ετιέν – Λυών αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι τη Γαλλία διότι οι δύο ομάδες όχι απλά έχουν αντιπαλότητα, αλλά μισιούνται! Οι γηπεδούχοι λοιπόν θα παίξουν με πάθος για τη νίκη απέναντι σε μια Λυών που αποδυναμώνεται μακριά από την έδρα της.

Στην Ολλανδία η Καμπούρ έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια, σκοράροντας συνολικά 13 φορές. Η Άλκμααρ δεν τα πηγαίνει καλά φέτος, καθώς μετρά μόνο δύο νίκες σε έξι ματς, και δεν νομίζω ότι αξίζει τον τίτλο του… ακραίου φαβορί. Σαφώς προτιμότερο το over συνδυαστικά με το g-g μιας και οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν συνεχώς over.

Στη Δανία η Άαρχους έχει πάρει τρία διπλά στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στην έδρα της Μίντιλαντ. Έρχεται από τρεις σερί νίκες και δεν θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους που έρχονται και από Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αγώνα στην Ευρώπη είχε και η Μπόντο Γκλιμτ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη 2η αγωνιστική της Κόνφερενς Λιγκ. Επειδή δεν ξέρω πόσο θα έχει επηρεάσει η κούραση, θα αποφύγω σίγουρα το διπλό του 1.45 απέναντι στην Στάμπαεκ. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι από το 2013 που οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν μαζί στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Στάμπαεκ παραμένει αήττητη εντός έχοντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια! (δείτε την προϊστορία τους)

Στις ΗΠΑ η Νιου Γιορκ Σίτι ακολουθεί πτωτική πορεία και η Νάσβιλ βρίσκεται στην 2η θέση της Ανατολής. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που έχει δεχθεί τις λιγότερες (3) ήττες σε Ανατολή και Δύση μετά από 27 αγωνιστικές! Δεν νομίζω λοιπόν ότι μια τέτοια ομάδα την κοντράρεις χωρίς… άγχος στο 1.60.

Στο Μεξικό τέλος, το Κλαμπ Αμέρικα – Πούμας αποτελεί κλασικό τοπικό ντέρμπι αντιπαλότητας, Σε τέτοια ματς δεν ποντάρεις στο 1.35, ειδικά να το φαβορί δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εύχομαι καλή τύχη και όπως αναφέραμε και νωρίτερα παρακάτω ακολουθούν και οι επιγραμματικές προτάσεις της Κυριακής. Εμείς θα τα πούμε ξανά στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

17.00 ΖΟΡΙΑ – ΝΤΕΣΝΑ: 1

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

20.30 ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.30 ΣΑΛΚΕ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: 1 ΚΑΙ OVER

ΙΤΑΛΙΑ Β

15.00 ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΟΜΟ: 1

ΙΣΠΑΝΙΑ

20.00 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ: 2

ΙΣΠΑΝΙΑ Β

22.00 ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ: 1

ΑΥΣΤΡΙΑ

15.30 ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: 2

ΓΑΛΛΙΑ

16.00 ΛΟΡΙΑΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ: 1

ΤΟΥΡΚΙΑ

19.00 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑ: 2

ΕΛΒΕΤΙΑ

17.30 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ: 1 ΚΑΙ OVER

ΠΟΛΩΝΙΑ

13.30 ΡΑΚΟΒ – ΒΑΤΑ ΠΟΖΝΑΝ: 1

ΔΑΝΙΑ

21.00 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ: 1

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

02.20 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: 1

ΜΕΞΙΚΟ

03.00 ΤΙΓΚΡΕΣ – ΝΕΚΑΞΑ: 1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

19.30 ΧΙΜΝΑΣΙΑ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ: 1

ΗΠΑ

23.00 ΚΑΝΣΑΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ: 1

00.30 ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ: 1

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (20.30μμ)

Σε ενισχυμένη απόδοση και πιο συγκεκριμένα στο 4.10 προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] το να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Τώρα με το αυτόματο Cash Out* το στοίχημά σου κλείνει ακόμα και αν δεν είσαι online.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ