ΝΗΝΕΜΙΑ ΜΕ ΤΟ Χ…

Καλημέρα. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στα καλύτερά τους από την αρχή της σεζόν, καθώς έρχονται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-0, καθώς και από μια πρόκριση στο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ο… γνωστός ΠΑΟΚ, καθώς μέσα σε ένα διάστημα δύο ετών έχει υποστεί μόνο μία ήττα!

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει τους παίκτες της ομάδας, καθώς τόσο με το Βόλο όσο και με τη Λαμία, επικράτησαν με το ζόρι με το ισχνό 1-0. Ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν είναι εύκολος αντίπαλος και προσωπικά δεν αποκλείω στο τέλος οι δύο ομάδες να συμβιβαστούν με το βαθμό της ισοπαλίας. Αν δούμε άλλωστε το πρόγραμμα έως το φινάλε, αν εξαιρέσουμε το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα, όλα τα υπόλοιπα ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα θα τα καθαρίσει. Ακόμα και να μην κερδίσει απόψε δηλαδή, αν πάρει το ματς με τον Ολυμπιακό, θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια της σεζόν…

Ο Ατρόμητος δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορεί να βρει εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η ΑΕΚ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και μπορεί να φύγει με το διπλό μέσα από μια μέτρια έδρα. Προσωπικά πάντως, προτιμώ το Χ του ημιχρόνου διότι ο Ατρόμητος στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, δεν έβαλε κανένα γκολ και δέχθηκε μόνο ένα σε διάρκεια πρώτου ημιχρόνου…

Το 1.60 του άσσου του Αστέρα το βρίσκω επίφοβο διότι ο Παναιτωλικός αποτελεί την πιο ενισχυμένη ομάδα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου καθώς απέκτησε επτά ποδοσφαιριστές! Ούτως ή άλλως η φετινή πορεία του Αστέρα δεν αντιστοιχεί σε μια τόσο χαμηλή απόδοση…

Στην Κύπρο διεξάγεται το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιράζονται την ίδια έδρα. Αυτά τα παιχνίδια συνήθως κρύβουν παγίδες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αγνοήσω τις 10 συνεχόμενες νίκες του Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις! Η ΑΕΛ από την άλλη μεριά, δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία, ενώ έχει και αρνητική παράδοση. Το διπλό προσφέρεται στο 2.10 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στη Γερμανία η Πάντερμπορν διαθέτει τη χειρότερη έδρα με επτά ήττες σε 10 παιχνίδια! Σήμερα έχει δύο βασικούς τιμωρημένους και άλλους δύο τραυματίες. Θεωρώ λοιπόν ότι παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στη Βόλφσμπουργκ να ανακάμψει αγωνιστικά. Το διπλό πληρώνει 1.90 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στην Γ Γερμανίας μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες είναι η Μόναχο 1860, η οποία έρχεται από σπουδαία νίκη με σκορ 4-1 επί της Μπράουνσβαϊγκ. Απέναντι στη μέτρια Σβικάου θεωρώ ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Σε αυτή την αναμέτρηση πάντως, επειδή η απόδοση είναι υψηλή θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο 2 DNB… (1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ελβετία Η Σερβέτ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία φέτος. Ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές είναι εξαιρετική, καθώς συμπλήρωσε έξι νίκες σε επτά παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 16 τέρματα. Η Τουν αντιθέτως, παραμένει η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Είναι ουραγός, έχοντας πετύχει μόνο τρεις νίκες από την αρχή της σεζόν. Διαθέτει τόσο τη χειρότερη άμυνα, όσο και την πιο αντιπαραγωγική επίθεση στην Ελβετία. Από τις 25 Αυγούστου και μετά, δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι της! Έρχεται από έξι σερί over και δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει απέναντι σε έναν σαφώς πιο άξιο και ικανό αντίπαλο. Θυμίζω άλλωστε, ότι οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο ακόμα φορές φέτος και νικήτρια αναδείχτηκε η Σερβέτ με σκορ 2-1 και 0-4!

Η Σιόν και η Ζυρίχη έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, μετά από την Τουν στην οποία αναφερθήκαμε πριν… Στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της Τουν, σημειώθηκαν από τρία γκολ και άνω! Παρεμφερείς είναι και οι επιδόσεις της Ζυρίχης. Το over λοιπόν, θα αποτελέσει την αρχική μας επιλογή. Αν όμως συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο αντιπάλων, πιστεύω ότι υπερέχουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν πολύ καιρό να υποστούν ήττα μακριά από το γήπεδό τους. Πιο συγκεκριμένα, έχουν να χάσουν από τις 25 Σεπτεμβρίου, σε ένα ματς κόντρα στην ισχυρή Βασιλεία. Από εκείνη τη μέρα, ακολούθησαν ένα Χ και τέσσερα διπλά, με συντελεστή τερμάτων 1-6!

Η ομάδα της Σιόν αντιθέτως, τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς έχει υποστεί εννέα ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο ελβετικό πρωτάθλημα! Δέχεται συνεχώς γκολ, εδώ και 13 αγωνιστικές! Έχει μάλιστα παραβιαστεί η εστία της, σε όλα τα ματς που έχει δώσει στην έδρα της! Είμαι λοιπόν ανάμεσα στο διπλό και το over, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω αποφασίσει…

Το Βασιλεία – Σεν Γκάλεν αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι επίφοβο για την έκπληξη… Η Σεν Γκάλεν βλέπετε, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος, με αποτέλεσμα να διεκδικεί με αξιώσεις και πιθανότητες τον τίτλο! Έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, με έξι διπλά σε εννέα παιχνίδια! Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση, αφού μέσο όρο, βάζει σχεδόν 2.5 γκολ ανά αναμέτρηση!

Στην Ιταλία η Λέτσε παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην έδρα της μετά από 10 αγωνιστικές! Από την αρχή της σεζόν γενικότερα δεν μπορεί εύκολα να πετύχει νίκη, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Τορίνο είναι ανώτερη, πιο αξιόπιστη και οι παίκτες της θα θελήσουν να… ξεπλύνουν τη ντροπή της… 7άρας (!) από την Αταλάντα.

Στην Β Ιταλίας τόσο το Κιέβο – Βενέτσια, όσο και το Μπενεβέντο – Σαλερνιτάνα αποτελούν γειτονικά ντέρμπι. Ας προσέξουμε λοιπόν διότι σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν… ακραία φαβορί. Στο Κιέβο – Βενέτσια θα προτιμήσω το under καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν τα περισσότερα (16) στο πρωτάθλημα. Μακριά από την έδρα τους μάλιστα έφτασαν τα 9 στα 11!

Τη Σαλερνιτάνα δεν την κοντράρω στο 1.40 σε αυτό το ντέρμπι της Καμπανίας διότι πρόκειται για μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα η οποία έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εννοείται ότι σέβομαι την πρωτοπόρο Μπενεβέντο, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν ποντάρω σε αυτές τις πολύ χαμηλές τιμές…

Στην Ισπανία η Οσασούνα έχασε τον καλύτερό της φορ – παίκτη Τσίμι Άβιλα λόγω τραυματισμού. Ούτως ή άλλως είχε δύσκολο έργο κόντρα στη φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ. Απλά τώρα γίνεται ακόμα δυσκολότερο. (1.78 ο άσσος στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Β Ισπανίας η Βαγιεκάνο έχει δώδεκα Χ και η Μιραντές δέκα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας ίσως οι δύο ομάδες μείνουν ικανοποιημένες με το… αγαπημένο τους Χ.

Στην Πορτογαλία η ουραγός Άβες η οποία συμπλήρωσε 15 ήττες σε 18 αγωνιστικές, εξακολουθεί να έχει το απόλυτο των… αποτυχιών μακριά από την έδρα της με εννέα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια! Ο άσσος της Μαρίτιμο αξιολογείται στο 1.97 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Αντιθέτως, Μπράγκα στο 1.70 δεν ποντάρω διότι η Σπόρτινγκ ήταν και παραμένει ένας ιδιαίτερα ισχυρός αντίπαλος. Εν τω μεταξύ από το 2010 έως και πέρσι η ομάδα της Λισαβόνας έφυγε με έξι διπλά από την έδρα της Μπράγκα!

Στη Β Πορτογαλίας η Κόβα παραμένει η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις, με οκτώ ήττες και μια ισοπαλία σε εννέα αγωνιστικές. Η Φεϊρένσε που διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας ανυπαρξία της αντιπάλου της.

Στο Βέλγιο η Άντερλεντ κερδίζει με μοναδική ευκολία κάθε χρόνο τη Μουσκρόν και πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξει και φέτος. Απομένουν μόνο επτά αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας και οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο τη νίκη για να ελπίζουν στην εξάδα.

Στο Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μπέβερεν, βρίσκω λανθασμένο το σετ των αποδόσεων διότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές υπέστησαν ισάριθμες ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-11! Η έδρα τους είναι μέτρια και η Μπέβερεν έρχεται από τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Για τη Βάρεγκεμ θεωρώ ότι προέχει ο αγώνας – ρεβάνς του 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ για τα ημιτελικά του κυπέλλου που διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη. Το 2 DNB της Μπέβερεν πληρώνει 3.65 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Στην Ολλανδία δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον το πρόγραμμα, αλλά κρίνοντας αποκλειστικά και μόνο, από την έως τώρα πορεία και τις επιδόσεις των ομάδων, θα επιλέξω τα over στο Φένλο – Ουτρέχτη και στο Φορτούνα – Χέρενφεν. Οι δύο πρώτες έχουν από 15 over σε 20 αγωνιστικές!

Η Φορτούνα συμπλήρωσε 13 over και η Χέρενφεν έφτασε σε 7 στα 9 μακριά από την έδρα της.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Super Bowl: Ο τελικός των τελικών με αμέτρητα στοιχήματα στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (03/02, 01:30), η καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών χτυπάει στο Μαϊάμι και στο Hard Rock Stadium, όπου Chiefs και 49ers θα διεκδικήσουν τον τίτλο του 54ου Super Bowl, με το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] να έχει ετοιμάσει αμέτρητα στοιχήματα για τον τελικό των τελικών!

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι το οποίο ξεπερνά τα όρια ενός αθλητικού γεγονότος έχει αρχίσει. O εθνικός ύμνος θα ακουστεί από τα χείλη της Demi Lovato. Θα ξεχάσει κάποιον στίχο; Ποιο θα είναι το πρώτο πλάνο κατά τη διάρκειά του; To Stoiximan,gr προσφέρει τα παραπάνω στοιχήματα μαζί με δεκάδες ακόμα επιλογές, από το ποιον θα αναφέρει πρώτο ο MVP στον λόγο του έως το… χρώμα του υγρού που θα λούσουν τον νικητή προπονητή αλλά και το πρώτο τραγούδι της Jennifer Lopez!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Chiefs είναι σε ρόλο οριακού φαβορί του Super Bowl, ενώ ο Patricκ Mahomes, φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να παραλάβει το βραβείο του MVP. Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με περισσότερα από 230 στοιχήματα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ