ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα πρωινά στο στοίχημα, πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου της Ναγκόγια στην Ιαπωνία. Η ομάδα βλέπετε, σκαρφάλωσε στις υψηλές θέσεις λόγω των θετικών αποτελεσμάτων του τελευταίου διαστήματος. Η Τοκουσίμα αντιθέτως, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 0-8. Έπεσε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και η Ναγκόγια έχει υπερδιπλάσιους βαθμούς (47 έναντι 23). Παρόλα αυτά ο άσσος εξακολουθεί να κυκλοφορεί σε… συμπαθητικές τιμές, όπως είναι το 1.75 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Η Νόρτζελαντ ξεκίνησε καλά φέτος στη Δανία, αλλά εξακολουθεί να απέχει αγωνιστικά της ανώτερης Μίντιλαντ. Και εδώ έχουμε μια σημαντική πτώση της απόδοσης του άσσου. Οι γηπεδούχοι ευνοούνται και από την πρόσφατη παράδοση η οποία είναι 8-3-0 υπέρ τους.

Στην Β Αυστρίας η πλειονότητα ποντάρει στον άσσο της πρωτοπόρου Αούστρια Λουστενάου, αλλά εγώ θα προτιμήσω τον συνδυασμό του over με το g-g, καθώς η γηπεδούχος ομάδα από τη μέρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα επιβεβαιώνει αυτόν τον συνδυασμό σε όλα της τα παιχνίδια. Η Άμστεντεν άλλωστε σκοράρει και αυτή πολύ εύκολα.

Στο Κάπφενμπεργκ – Λάφνιτς θα συνδυάσω το διπλό με το over. Οι φιλοξενούμενοι είναι οι κάτοχοι της παραγωγικότερης επίθεσης και οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές, όπου συνολικά δέχθηκαν 13 τέρματα.

Στη β Σλοβενίας η πρωτοπόρος Τριγκλάβ μετρά μόνο νίκες στην έδρα της. Συνολικά έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές και λογικά θα επικρατήσει της μέτριας Ντομπ, που σκοράρει και δέχεται το γκολ πάρα πολύ εύκολα. Όλα της τα ματς έχουν λήξει στο g-g, ενώ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έβαλε 14 γκολ και δέχθηκε οκτώ!

Στη Β Ολλανδίας το καλό ξεκίνημα της Ντεν Μπος αποτελεί παρελθόν αφού η ομάδα έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα ηττήθηκε με σκορ 0-5 από την Εξέλσιορ. Τα πρώτα τέσσερα τέρματα της Εξέλσιορ τα πέτυχε ο ίδιος παίκτης (Νταλίνγκα). Σήμερα η Ντεν Μπος φιλοξενείται από τη φιλόδοξη Φένλο, ο άσσος της οποίας γνωρίζει μεγάλη πτώση.

Η Εξέλσιορ που λέτε, εκτός από την πεντάρα επί της Ντεν Μπος έχει δύο ακόμα νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Ντόρντρεχτ και μάλλον πάμε για συνδυασμό άσσου με over και εδώ…

Η Τέλσταρ παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει πετύχει νίκη έως τώρα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό. Η Αλμίρε Σίτι έχει την καλύτερη επίθεση και τις τελευταίες δύο εβδομάδες έβαλε από 3 και 4 γκολ σε Ος και Ρόντα αντίστοιχα. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.0 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Στην Β Ιρλανδίας η Γιου Σι Ντι βρίσκεται στα καλύτερά της με τρεις σερί νίκες σκοράροντας 12 φορές! Ασφαλώς έχει την παραγωγικότερη επίθεση και περιμένω να κερδίσει μια ομάδα η οποία έρχεται από 8 ήττες σε 10 παιχνίδια. Αυτή είναι η Καμπιντίλι η οποία συμπλήρωσε 13 ήττες από την αρχή της σεζόν.

Στην Β Πολωνίας η Βίτζεβ Λοντζ έχει 4 στα 4 εντός με τέρματα 11-2. Σήμερα υποδέχεται την Κατοβίτσε που από την αρχή της σεζόν έχει μόνο μια νίκη απέναντι στην Ζαγκλέμπιε. Αυτή η νίκη μάλιστα ήρθε με ανατροπή (3-2) αφού στο ημίχρονο έχανε με 0-2. Θεωρώ λοιπόν ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη στην προκριμένη περίπτωση.

Στο Μεξικό τέλος, διεξάγεται η αναμέτρηση  ανάμεσα στην Κλαμπ Τιχουάνα και τη Σάντος Λαγκούνα. Έχουμε διανύσει ήδη επτά αγωνιστικές και οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ήττα. Νομίζω ότι αυτό το καθεστώς μπορεί να επικρατήσει και πάλι διότι δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά από την προηγούμενη αγωνιστική. Επειδή μάλιστα το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο 2 DNB.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ