ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ… U21

Καλημέρα. Τα προκριματικά για το Παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζονται, αλλά για πολλοστή φορά οι αποδόσεις λειτουργούν περίπου… αποτρεπτικά για στοιχηματισμό. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσπαθείς να βρεις ένα σημείο της… προκοπής στα ματς των εθνικών ομάδων. Προσωπικά βλέπω πιο κοντά προς την επικράτηση τη Σλοβενία και την Σερβία που φιλοξενούνται από Κύπρο και Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα.

Φαβορί είναι και οι Ρώσοι οι οποίοι έχουν 2 στα 2 έως τώρα. Παίζουν στην Τρνάβα με τη μέτρια Σλοβακία η οποία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. (1.88 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο Ουαλία – Τσεχία βλέπω πιθανή ισοπαλία και στο Μαυροβούνιο – Νορβηγία over. Τα υπόλοιπα όπως προαναφέραμε ξεκινούν από το 1.01 και καταλήγουν στο 1.15…

Σήμερα και αύριο διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων για τις ομάδες των u21. Στον 1ο όμιλο ισοβαθμούν η Γερμανία με τη Ρουμανία στους 4 και ακολουθεί η Ολλανδία με 2. Οι δύο πρώτες παίζουν μεταξύ τους και αν έρθουν Χ θα περάσουν στην επόμενη φάση μόνο αν οι Ολλανδοί δεν κερδίσουν την αδιάφορη και ουραγό Ουγγαρία. Επειδή αυτό είναι… κομμάτι δύσκολο, στο Γερμανία – Ρουμανία θα γίνει σφαγή και σε τέτοιου είδους καταστάσεις συνήθως νικούν οι Γερμανοί. Να ενημερώσω πάντως ότι και τα δύο παιχνίδια διεξάγονται στην Ουγγαρία.

Στον 2ο όμιλο η Ισπανία προκρίνεται και με Χ στο ματς με την Τσεχία. Οι Τσέχοι θα βολευτούν και αυτοί με την ισοπαλία μόνο αν στο Ιταλία – Σλοβενία δεν υπάρξει νικητής. Και τα δύο παιχνίδια διεξάγονται στη Σλοβενία και αρχικά πιστεύω ότι οι Ιταλοί παρά τις απουσίες των τριών τιμωρημένων σε χαφ και άμυνα, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Η Ισπανία που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπως είπαμε μπορεί να αρκεστεί στο Χ, οπότε δεν θα διεκδικήσω τον άσσο της σε αυτή την απόδοση.

Καλό θα ήταν πάντως και τις τέσσερις αυτές αναμετρήσεις να τις ξαναδούμε στο live…

Από εκεί και πέρα, στην Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας διεξάγεται ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Πρόκειται για τον αγώνα της Σόλιχουλ με την Γουέλντστοουν. Θα προτιμήσω τους γηπεδούχους, διότι αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων έχουν σαφή υπεροχή. Στην ουσία η Σόλιχουλ δεν είναι ομάδα για τα τόσο χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Διαθέτει μάλιστα μια από τις καλύτερες έδρες με 7 νίκες σε 12 παιχνίδια.

Η Νοτς Κάουντι διεκδικεί άνοδο και σήμερα αντιμετωπίζει την ντεφορμέ και ουσιαστικά αδιάφορη Όλντερσοτ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία και τείνουν να ξεμείνουν από στόχους, αφού απέχουν 11 βαθμούς από γραμμή του υποβιβασμού και γραμμή των Play off.

Στη Λιγκ 2 Σκωτίας το Εδιμβούργο που τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός, φιλοξενείται από την υποδεέστερη Κάουντενμπιθ η οποία σκοράρει όποτε το… θυμηθεί. Σκεφτείτε ότι το μεν Εδιμβούργο έχει βάλει 27 γκολ και η δε Κάουντενμπιθ μόλις επτά. Θα πάω λοιπόν με τους φιλοξενούμενους που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση.

Στη Β Ισπανίας τέλος, παρατήρησα ότι υποχωρεί στους περισσότερους μπουκ η απόδοση του άσσου της Πονφεραντίνα. Αυτό έχει μια λογική εξήγηση βάσει της φόρμας των δύο αντιπάλων. Η Πονφεραντίνα έρχεται από ένα αήττητο έξι αγωνιστικών. Η Λογκρονές από την άλλη μεριά, δεν κερδίζει εδώ και 11 παιχνίδια. Βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού και το αποψινό της έργο φαντάζει αρκετά δύσκολο. (2.05 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Φίλες και φίλοι τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα πούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ