ΜΕ 1-1 ΟΛΑ ΚΑΛΑ…

Καλημέρα. Απόψε ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, καθώς αντιμετωπίζει στο Πλζεν τη Βικτόρια. Όπως γράφω και στην σημερινή KING BET πρόκειται για μία αρκετά καλή ομάδα η οποία πέρσι έχασε στο φινάλε τον τίτλο από τη Σλάβια Πράγας. Το μεγάλο της όπλο είναι η καυτή της έδρα. Δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει αήττητη μέσα στο «Στρούντσοβι Σάντι» για 22 παιχνίδια στο πρωτάθλημα!

Η… ονομαστική της αξία πάντως δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού έχει κατακτήσει μόνο δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Έως το 2005 ήταν η ομάδα… ασανσέρ, καθώς ανεβοκατέβαινε από την 1η στη 2η κατηγορία και… τούμπαλιν.

Την τελευταία δεκαετία όμως, εμφανίζεται σαφώς πιο δυνατή συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Στην Ευρώπη δεν έχει ούτε ιστορία, ούτε επιτυχίες. Το μεγαλύτερό της… επίτευγμα ήταν όταν έφτασε στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ την περίοδο 2012-13. Εκεί αποκλείστηκε από τη Φενέρ.

Συγκριτικά με πέρσι δεν άλλαξε σημαντικά και έτσι αναμένουμε να επιδείξει τον ίδιο, ή έστω παρόμοιο αγωνιστικό χαρακτήρα. Όπως και να χει πάντως, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, ποιοτικότερος και σαφέστατα εμπειρότερος από τη συγκεκριμένη ομάδα και θα πρόκειται περί αποτυχίας αν στο τέλος δεν τα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση!

Εκεί θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασάκσεχιρ, που έχει κάνει… άλματα ποδοσφαιρικής προόδου τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτό οφείλεται βέβαια στο γεγονός ότι η διοίκησή της, έσπρωξε πολλά λεφτά για να μπορέσει να τη μετατρέψει από απλό κομπάρσο, σε πρωταγωνίστρια… Στα ατού του συλλόγου, τα…. «κολλητιλίκια» που έχει με τον πρόεδρο Ερντογάν. Αυτά όμως θα τα πούμε και θα τα δούμε αναλυτικότατα, εάν και εφόσον περάσει με το καλό ο Ολυμπιακός τη Βικτόρια…

Προσωπικά πιστεύω ότι θα προκριθεί, αλλά όχι εύκολα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τυνήσιου κεντρικού αμυντικού Γιασίν Μεριά, καθώς και του σενεγαλέζου Παπ Αμπού Σισέ. Οι δύο αφρικανοί ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν λόγω των πρόσφατων υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Αφρικα… Δεν θα αγωνιστεί βέβαια και ο Φορτούνης ο οποίος το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατό του. Ο τραυματισμός του δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρός και καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει στα γήπεδα από το 2020 και μετά, όταν θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Οι μπουκ έχουν δώσει ένα στην ουσία ισχνό προβάδισμα στους τσέχους, για δύο προφανείς λόγους: Πρώτον επειδή διαθέτουν πολύ καλή έδρα και δεύτερο διότι επηρεάστηκαν από τις απουσίες του Ολυμπιακού.  Κατά τη γνώμη μου πάντως, τα τρία… δημοφιλέστερα στοιχήματα για αυτήν την αναμέτρηση, θα έπρεπε να είναι το Χ του 1ου ημιχρόνου, τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου και λαμβάνοντας το σχετικό ρίσκο, το Χ ως τελικό σημείο. Έχω μία αίσθηση – διαίσθηση μάλιστα, ότι ο αγώνας μπορεί να λήξει ισόπαλος με σκορ 1-1. Αυτό προσφέρεται στο 6.50 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]!

Ας ευχηθούμε λοιπόν ότι καλύτερο στην ελληνική ομάδα και ας περάσουμε παρακάτω…

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, στα προκριματικά των δύο μεγάλων διασυλλογικών ευρωπαϊκών θεσμών, οι καλές αποδόσεις σπανίζουν. Τι σπανίζουν δηλαδή; Είδος προς… εξαφάνιση αποτελούν πλέον. Σήμερα ας πούμε, όλα τα φαβορί ξεκινούν από το 1.20 και καταλήγουν στο 1.50. Αξίζουν της προσοχής μας; Σαφώς και όχι…

Θα έλεγα μάλιστα ότι την Αϊντχόφεν και τον ΑΠΟΕΛ τους φοβάμαι… Η Βασιλεία είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, όσο ηχηρό και αν είναι το όνομά του. Σέβομαι βέβαια την Αϊντχόφεν, αλλά οι Ελβετοί έχουν και το πλεονέκτημα ότι έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους. Ο άσος σε τιμές κάτω του 1.70, κρίνεται ως… απαγορευτικός. Προτιμώ το over επειδή οι δύο αυτές ομάδες είναι επιθετικές από τη φύση τους…

Ο ΑΠΟΕΛ λογικά θα αποκλείσει στο τέλος, την υποδεέστερη και άπειρη Σουτιέσκα, αλλά δεν είναι απαραίτητο η πρόκριση να έρθει από απόψε… Το 1.50 είναι πολύ χαμηλό και δεν αξίζει να μπούμε στη διαδικασία πονταρίσματος. Στο φινάλε, δεν πιστεύω ότι οι κύπριοι θα εκφράσουν… έκδηλη απογοήτευση αν σήμερα φύγουν με μία ισοπαλία μέσα από το Μαυροβούνιο. Για κάτι… τέτοια, υπάρχουν και οι ρεβάνς.

Τα άλλα δύο ματς της βραδιάς, είναι ως μη… γενόμενα. Ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά τώρα, με το 1.20 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Κοπεγχάγης; Ούτε οι φανατικότεροι των οπαδών τους…

Αυτές πάντως, που είναι αναγκασμένες να επιτεθούν και να πιέσουν είναι οι δύο γηπεδούχοι και έχω την αίσθηση πως στο δεύτερο ημίχρονο, κάποια στιγμή θα το… πληρώσουν. Αν λοιπόν θέλουμε να παίξουμε ένα ειδικό στοίχημα, ίσως είναι προτιμότερο το να βρουν δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο τόσο οι δανοί, όσο και οι κροάτες… Για να… περάσει η ώρα όμως. Τίποτα περισσότερο.

Αυτά που λέγαμε πριν για τις χαμηλές αποδόσεις, ισχύουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό και για τα αποψινά φαβορί του Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία συνοδεύονται από τιμές της τάξεως του 1.10 και του 1.15. Τους τα επιστρέφουμε χωρίς να ανοίξουμε τη…. συσκευασία. Λίγο καλύτερα (1.65 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]) πληρώνει ο άσσος της Σκεντίγια, που υποδέχεται την Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο. Η ομάδα από το Τέτοβο των Σκοπίων, είναι ανώτερη ενός αντιπάλου ο οποίος εκπροσωπεί ένα ουσιαστικά ανύπαρκτό ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα. Εύκολα ή δύσκολα, πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα το πάρουν το παιχνίδι…

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας – προσωπικά – με αφήνει στοιχηματικά αδιάφορο, οπότε θα περιοριστούμε σε αυτά τα… ολίγα. Καλή τύχη και στην πορεία τα λέμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.56 – 3.30 – 3.25)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα και σε μηδενική γκανιότα* τον πρώτο φετινό αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Οι επιδόσεις του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League 

O Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Champions League έχοντας ως προίκα το 75% σε καλοκαιρινές προκρίσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη (30/07) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για να προκριθούν στον τρίτο γύρο όπου περιμένει η τουρκική Μπασακσεχίρ.

Για την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού, το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] έχει ετοιμάσει πάνω από 350 στοιχήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τον αριθμό των καρτών και τα κόρνερ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ειδικές επιλογές για την εξέλιξη του αγώνα, όπως το να σκοράρει πρώτη η Βικτόρια Πλζεν και να λήξει ισοπαλία ή να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 1 γκολ ακριβώς.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ