ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

Καλημέρα. Τώρα που τελείωσαν σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα, οι επιλογές μας θα μειωθούν… δραματικά. Παρόλα αυτά εγώ δίνω τον λόγο μου, ότι καθημερινά όλο και κάτι θα βρίσκω από τα λιγοστά ματς που διεξάγονται.

Σήμερα για παράδειγμα, στη Νάσιοναλ Λιγκ κοντράρονται δύο ομάδες που είναι η μέρα με τη νύχτα. Αναφέρομαι στην αναμέτρηση της Κινγκς Λιν με τη Σόλιχουλ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 9 ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες. Το διπλό αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το over διότι η Κινγκς Λιν έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα. Σημειώστε ότι στις τελευταίες 8 ήττες τους δέχθηκαν από 3 έως 5 τέρματα!

Για το ίδιο πρωτάθλημα θα αναμετρηθεί η Όλτρινχαμ με την Ίστλιχ. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν έξοδο στην τετράδα των play off και βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση καθώς συμπλήρωσαν 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Η Όλτρινχαμ αντιθέτως, είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και μετρά 5 ήττες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις της. (1.80 το διπλό στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Στην Β Νορβηγίας η Χαμ Καμ που φέτος έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα, ξεκίνησε με 2 στα 2 και τέρματα 5-0. Σήμερα θα πάει για το 3 στα 3 καθώς δεν νομίζω ότι έχει κάτι να φοβηθεί από την υποδεέστερη Γκρόρουντ.

Στην Ισλανδία αναμένω να διατηρηθεί η παράδοση που θέλει τη Χαφνάρφιορντουρ να επικρατεί σχεδόν πάντα στα ματς με την Λεϊκνίρ. (7 νίκες στα 8 πιο πρόσφατα). Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και γι΄αυτό το διπλό αυτό θα το συνδυάσω με το over προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, η Ντεπορτίβο Τζούνιορ θα πάει για το διπλό στην έδρα της Σάντα Φε προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Η Σάντα Φε είναι ουραγός, αδιάφορη και χωρίς καμία νίκη στον 4ο όμιλο.

Φίλες και φίλοι αυτά προς το παρόν και για οτιδήποτε νεότερο υπάρχει το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ