ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΛΩΣΟΥΝ… ΚΑΛΩΔΙΑ

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League. Ο αγώνας είναι μονός και θα γίνει χωρίς φιλάθλους στο γήπεδο της Τούμπας στις 21.00μμ. (OPEN Tv) Πρόκειται για ένα σπουδαίο ματς το οποίο θα παρακολουθήσουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το καλό για την ελληνική ομάδα είναι ότι για τους Τούρκους δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού ο καλύτερος τους παίκτης, ο μεσοεπιθετικός Σέρβος Λιάγιτς. Κάποιοι κάνουν λόγο ότι ο Σέρβος πάσχει από κορωνοιό και ότι το κρύβουν επιμελώς οι Τούρκοι. Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά κάποια τουρκικά μέσα! Η Μπεσίκτας όμως διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό, οπότε το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω…

Εκτός από τον Λιάγιτς όμως, θα απουσιάσουν τόσο ο βραζιλιάνος αμυντικός Ντούγκλας, όσο και ο γάλλος επίσης αμυντικός Ισιμά Μερέν. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρεβάνς, το θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι οι προπονητές και των δύο ομάδων πρωτίστως θα επιδιώξουν να φυλάξουν τα νώτα τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που είμαι ανάμεσα στο Χ του ημιχρόνου (2.03 το βρήκα στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]) και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λέπτου.

Ευχή όλων μας είναι να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και ελπίζω απόψε οι παίκτες του να αποδειχθούν ικανοί και τυχεροί…

Στο άλλο αποψινό ματς των προκριματικών του Champions League, τα Τίρανα υποδέχονται τον εμπειρότερο Ερυθρό Αστέρα. Πάντως γενικότερα οι αλβανικές ομάδες αποδεικνύονται «σκληρά καρύδια» και γι΄αυτό δεν πρόκειται να σπεύσω να ποντάρω στο διπλό του 1.40. Οι γηπεδούχοι μπορούν να αντέξουν τουλάχιστο ένα ημίχρονο, οπότε οι επιλογές μου θα είναι οι ίδιες με αυτές του αγώνα του ΠΑΟΚ. Χ ημίχρονο δηλαδή, ή περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. (2.07 προσφέρει το τελευταίο ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας έχω ξεχωρίσει τρεις αναμετρήσεις. Στο Καζακστάν η Αστάνα είναι το φαβορί στο ματς με την Τομπόλ. Η παράδοση των τελευταίων ετών δείχνει ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας. Η ακόμα πιο πρόσφατη παράδοση δείχνει πολλά under, αφού στα 8 από τα 9 τελευταία σημειώθηκαν από δύο γκολ και κάτω. Θα μπορούσαμε λοιπόν να συνδυάσουμε το διπλό με το under στην προκειμένη περίπτωση.

Στην Κίνα η Γκουανγκζού Εβεργκράντε που συμπλήρωσε 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές, αποτελεί το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Νταλιάν η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα επικρατήσουν, καθώς έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Πιο συγκεκριμένα από τότε που οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, στα μεταξύ τους παιχνίδια η Γκουανγκζού έχει 9 νίκες σε 11 ματς.

Στις ΗΠΑ τέλος, η φόρμα δείχνει άσσο στην αναμέτρηση του Κάνσας με το Χιούστον. Αρωγός των γηπεδούχων και η πρόσφατη παράδοση η οποία είναι 6-1-0 υπέρ τους.

Φίλες και φίλοι εύχομαι καλή τύχη τόσο σε εμάς όσο και στον ΠΑΟΚ και εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ