ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ…

Καλημέρα. Απόψε στις 22.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται στο Μπέλφαστ ο τελικός του Σούπερ Καπ μεταξύ της Τσέλσι και της Βιγιαρεάλ. Η Τσέλσι κυριολεκτικά από το πουθενά κατέκτησε το περσινό Champions League και πλέον θέλει να προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή της απέναντι στην ισπανική ομάδα. Το κλίμα στην Τσέλσι είναι ιδανικό καθώς όπως ανακοινώθηκε, συμφώνησε με τον Λουκάκου της Ίντερ. Κάποια στιγμή μάλιστα υπήρχε μια φημολογία ότι ήθελε και τον Μέσι, αλλά τελικά αυτός κατέληξε στην Πόλη του Φωτός…

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει με τον Έμερι στον πάγκο της και το ρόστερ της παραμένει μέχρι στιγμής σχεδόν το ίδιο. Υπάρχουν κάποιες απουσίες για τους Ισπανούς και θεωρώ ότι η νικήτρια του αποψινού ματς θα είναι η Τσέλσι η οποία αγωνίζεται και σε πιο… οικεία εδάφη. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση και σε περίπτωση που πέσει κάτω από το 1.60 δεν θα αξίζει κατά τη γνώμη μου να πονταριστεί. (στο 1.75 και σε μηδενική γκανιότα για το νικητή το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Σήμερα δεν έχουμε πολλά παιχνίδια στην διάθεσή μας αφού όλα τα ματς του Champions League έγιναν χθες λόγω του Σούπερ Καπ. Στη Νότιο Κορέα πάντως η Τζέονμπουκ είναι σαφώς ανώτερη της ουραγού Γκουανγκζού η οποία μετρά τις περισσότερες με διαφορά (13) ήττες στην κατηγορία. Μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές και η Τζένομπουκ είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Στη Β Βραζιλίας η ουραγός Μπραζίλ Ντε Πελότας δυσκολεύεται αφάνταστα να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Στις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη μέτρια Βιτόρια και σήμερα φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Κοριτίμπα που είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Το διπλό πέφτει αρκετά και σχεδόν παντού και στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] το εντόπισα στο… αξιοπρεπές 2.05.

Η Κρουζέιρο σαν να πήρε τα πάνω της το τελευταίο διάστημα και από ότι διαπίστωσα σήμερα, έχει κερδίσει τα πονταρίσματα της μεγάλης πλειονότητας των παικτών. Σίγουρα από πλευράς ονόματος υπερέχει έναντι αυτού της Βιτόρια, η οποία δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. Εγώ βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν τρελαίνομαι με αυτά τα 1.60 γιατί το πρωτάθλημα της Β Βραζιλίας είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Επειδή εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμάμαι αυτές τις ώρες, θα το αφήσω για το live.

Στην ουσία λοιπόν θα κρατήσω τον άσσο της Τσέλσι και της Τζέονμπουκ μαζί με το διπλό της Κοριτίμπα και τα υπόλοιπα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ