ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΛΠΙΖΟΥΝ…

Καλημέρα. Από τα ματς που διεξάγονται σήμερα, βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στον 2ο όμιλο όπου διεκδικούν τη δεύτερη θέση η Πορτογαλία με τη Σερβία. Αν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος πάρει διπλό στο Λουξεμβούργο, τότε προκρίνεται στα τελικά, ότι και αν γίνει στο Σερβία – Ουκρανία. Αν όμως στραβοπατήσει (έστω και Χ) και οι Σέρβοι κερδίσουν τους Ουκρανούς, τότε οι πρωταθλητές Ευρώπης θα μείνουν εκτός.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά από την άλλη μεριά η Σερβία (φωτο) δεν έχει να χάσει και τίποτα εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη και ελλιπέστατη Ουκρανία και από εκεί και πέρα θα περιμένει ένα τεράστιο… δώρο από το Λουξεμβούργο. Το μόνο λοιπόν σημείο που μπορούμε να κρατήσουμε από τα σημερινά ματς των εθνικών ομάδων θεωρώ ότι είναι ο άσσος της ομάδας του Τουμπάκοβιτς. Το 2.03 του [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] αποτελεί μία από τις υψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν!

Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια από αυτά που γίνονται σήμερα είναι βαθμολογικά αδιάφορα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια καλή απόδοση για να κυνηγήσει κανείς, πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε.

Γενικότερα θα έχουμε… πρόβλημα σήμερα διότι διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια. Προσωπικά θα κρατήσω το διπλό της Βίμποργκ από τη Β Δανίας. Η πρωτοπόρος διαπρέπει στα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς μετρά ήδη έξι νίκες σε οκτώ ματς. Διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση (31) στο πρωτάθλημα και σήμερα κοντράρεται με την ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (15) γκολ. Σχεδόν τόσα (14) έχει βάλει η Βίμποργκ μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Το διπλό προσφέρεται στο αξιοπρεπές 2.12 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στη Β Ολλανδίας θα συνδυάσω τον άσσο της Καμπούρ με το over. Η πρωτοπόρος έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία μέσα στο γήπεδό της, με συντελεστή τερμάτων 22-4. Μέσο όρο δηλαδή πετυχαίνει σχεδόν τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση. Η Αλμίρε Σίτι είναι εξαιρετική εντός (6-1-0) αλλά σχεδόν ανύπαρκτη εκτός (0-3-4). Την Καμπούρ την ευνοεί και η παράδοση καθώς τα τελευταία χρόνια κερδίζει σχεδόν πάντα την Αλμίρε Σίτι.

Στη Β Ισπανίας η Μάλαγα κοντεύει να… ξεμείνει από παίκτες λόγω τραυματισμών αλλά και συμμετοχών στις εθνικές ομάδες. Αναμένεται λοιπόν να έχει δύσκολο έργο απέναντι στην βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα Αλκορκόν.

Οι αποδόσεις στο Τενερίφη – Κάντιθ θεωρώ ότι είναι δυσανάλογες. Εγώ πάντως αν ήμουν μπουκ θα έδινα σαφέστατο προβάδισμα στο διπλό της πρωτοπόρου που συμπλήρωσε πέντε νίκες σε οκτώ παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Η Τενερίφη έχει τα… χάλια της και μέσα στο γήπεδό της έχει μόλις μια νίκη σε επτά αγωνιστικές. Πιστεύω επίσης ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους φιλοξενούμενους το γεγονός ότι ο προπονητής τους ο Αλβάρο Θερβέρα γνωρίζει πολύ καλά την Τενερίφη καθώς ήταν η προηγούμενη ομάδα του…

Στη Βραζιλία τέλος, η Παλμέιρας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά και από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 32 παιχνίδια. Έχει σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση πίσω από τη Φλαμένγκο και σήμερα θα πάει για το διπλό στην έδρα της Μπαΐα που μετά από την ουραγό Αβάι είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος. Και εδώ υπάρχει μια ισχυρή παράδοση για τους φιλοξενούμενους, καθώς από το 2011 όπου η Μπαΐα επέστρεψε στην κατηγορία, έχει τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία εκεί μέσα… Το διπλό το βρήκα στο 2.10 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ