ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΑΡΕΣ ΑΡΚΟΥΝ…

Καλημέρα. Το Champions League συνεχίζεται με δύο ακόμα αναμετρήσεις ανάμεσα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν υποδέχεται την Tσέλσι, αλλά η πρόκριση έχει ήδη κριθεί μετά από το 0-3 του Λονδίνου. Οι γερμανοί λοιπόν δεν έχουν λόγο να κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά και οι Άγγλοι ουσιαστικά θα πάνε για ταξίδι… αναψυχής στο Μόναχο. Τι να παίξεις λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι; Το μόνο που έχει κάποια στοιχειώδη λογική, είναι το over 3.5 γκολ διότι αναμένουμε σίγουρα ένα επιθετικό ματς με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες…

Φαβορί για την πρόκριση είναι και η Μπαρτσελόνα μετά από το 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι Καταλανοί βέβαια δεν είναι στα καλύτερά τους, ενώ και η Νάπολι δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα. Να προσθέσουμε επίσης τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων, καθώς απόψε δεν θα αγωνιστούν οι Μπουσκέτς, Βιδάλ, Αραούχο, Ντεμπελέ.  Σίγουρα όμως η Μπάρτσα εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη αφού αρκούν ο Μέσι με τον Σουάρες για να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα του πλανήτη. Προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος από τις αποδόσεις του άσσου. Θα προτιμήσω λοιπόν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι Ιταλοί θα αρχίσουν να πιέζουν για ένα γκολ κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο. Εναλλακτική επιλογή το να σκοράρει σε οποιαδήποτε σημείο του ματς ο Σουάρες για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. (2.35 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που δίνει και τα δύο ματς σε μηδενική γκανιότα για το νικητή)

Όπως συνηθίζουμε κάθε Σάββατο, οι υπόλοιπες προτάσεις θα είναι επιγραμματικές. Παρακάτω λοιπόν ακολουθούν 15 επιλογές από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Εμείς θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη.

ΙΑΠΩΝΙΑ

13.00 ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΚΑΣΙΒΑ: Χ2

13.00 ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ: 1

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

13.00 ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ: 1

13.00 ΟΥΛΣΑΝ ΧΙΟΥΝΤΑΙ – ΣΟΥΓΟΥΟΝ: 1

14.00 ΝΤΑΕΓΚΟΥ – ΤΖΕΟΝΜΠΟΥΚ: 2

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

16.00 ΕΝΕΡΤΖΕΤΙΚ – ΝΕΜΑΝ: 2 ΚΑΙ UNDER

ΡΩΣΙΑ

16.00 ΚΙΜΚΙ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 2

18.30 ΤΑΜΠΟΦ – ΡΟΣΤΟΦ: 2

Β ΣΟΥΗΔΙΑΣ

18.30 ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΟΥΜΕΑ: 1

ΒΕΛΓΙΟ

20.00 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ: 1 ΚΑΙ OVER

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

23.00 ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ: 2

Β ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

01.00 ΑΒΑΙ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ: 1

01.00 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ – ΣΑΜΠΑΙΟ: 1

01.00 ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: 1

ΜΕΞΙΚΟ

03.05 ΜΟΝΤΕΡΕΙ – ΣΑΝΤΟ ΛΑΓΚΟΥΝΑ: 1

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] θα βρεις τώρα και το Auto CashOut*! Και ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ