ΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Καλημέρα. Σήμερα θα πάμε σε ειδικά στοιχήματα στα τρία ματς του Champions League. Η Γιούνγκ Μπόις είναι μεν φαβορί απέναντι στη Φερεντσβάρος αλλά ο άσσος του 1.55 δεν έχει καμία απολύτως στοιχηματική αξία. Η ουγγρική ομάδα είναι αρκετά καλή, αλλά κυρίως σαφώς εμπειρότερη από αυτήν της Βέρνης. Επειδή η Γιουνγκ Μπόις παίζει πολύ επιθετικά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, θα προτιμήσω το over και το g-g μιας και η Φερεντσβάρος διακατέχεται από επιθετική… φιλοσοφία.

Το ίδιο ακριβώς στοίχημα επέλεξα και για το Μάλμε – Λουντογκόρετς μιας και ειδικά οι Σουηδοί παίζουν πολύ επιθετικά. Τη Λουντογκόρετς την είδαμε και με τον Ολυμπιακό και διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μια αρκετά καλή ομάδα που δεν πρόκειται να φοβηθεί τη Μάλμε. Χαρακτηριστικό και των δυο αυτών ομάδων πάντως είναι το ότι σπανίως δέχονται γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Επίσης τα περισσότερα από τα τέρματά τους τα σημειώνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λουντογκόρετς σε έξι ματς στα προκριματικά έβαλε και δέχθηκε συνολικά 12 γκολ. Σε πρώτο ημίχρονο ο συντελεστής τερμάτων της είναι 1-1… Η δε Μάλμε έχει βάλει και δεχθεί 16 γκολ και μόλις τα πέντε από αυτά σημειώθηκαν σε πρώτο 45λεπτο. Αν λοιπόν προβούμε σε έναν συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων, τότε θα οδηγηθούμε σε ένα σκορ της τάξεως του 2-1 π.χ. με 1-0 ημίχρονο!

Το Μπενφίκα – Αϊντχόφεν είναι ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη που έχουν πολύ πλούσια ιστορία. Οι Πορτογάλοι βέβαια τα τελευταία τουλάχιστο 10 χρόνια έχουν περισσότερες επιτυχίες, αλλά και η Αϊντχόφεν έχει δείξει έως τώρα εξαιρετικά στοιχεία. Συνολικά έχει δώσει πέντε επίσημα ματς και έχει 5 στα 5 με τέρματα 13-2! Εδώ ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να… σκεφτώ κάτι και μάλλον θα επιλέξω το Χ του ημιχρόνου με τη λογική του ότι και οι δύο ομάδες έχουν να … φοβηθούν κάτι από τον ισχυρό αντίπαλό τους. Κύριο μέλημά τους θα είναι να μην δεχθούν ένα γρήγορο γκολ που θα έριχνε την ψυχολογία των παικτών τους.

Αυτά λοιπόν για τα τρία αποψινά παιχνίδια του Champions League.

Για τα play off του Europa League η Σέλτικ υποδέχεται την Άλκμααρ και λόγω τεράστιας διαφοράς εμπειρίας, μάλλον θα ρισκάρω στον αρκετά καλοπληρωμένο άσσο του 2.30 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]. Δεν αντιλέγω ότι η Άλκμααρ έχει κάνει μεγάλα ποδοσφαιρικά βήματα προς τα μπρος τα τελευταία χρόνια, η Σέλτικ όμως είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη. Η Άλκμααρ πάντως δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε από την αδύναμη Βααλβάικ. Υπάρχει και το θέμα του Κοουπμέινερς που είναι αρχηγός και ένας εξαιρετικός μέσος ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει οπωσδήποτε από την ομάδα.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα… λίγα πράγματα. Στην Τσάμπιονσιπ διεξάγονται πέντε ματς και είναι και τα πέντε ντέρμπι! Τα αφήνουμε, διότι δεν υπάρχει λόγος να εμπλακούμε.

Ούτε με τη Β Νορβηγίας θα ασχοληθώ διότι το πρωτάθλημα προέρχεται από διακοπή ενός μήνα. Σχεδόν σε όλες τις ομάδες υπήρξαν αλλαγές και αυτή που θεωρητικά ενισχύθηκε περισσότερο από όλες είναι η Σταρτ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα την κοντράρω στην έδρα της ισχυρής κατά τα άλλα Φρέντρικσταντ.

Στη Β Βραζιλίας η αήττητη εδώ και επτά παιχνίδια Κλούμπ Ντε Ρεγκάτας υποδέχεται στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος τη μέτρια Οπεράριο και το δυάρι του άσσου στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] είναι αρκετά υψηλό.

Η Βάσκο Ντα Γκάμα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη την Λοντρίνα που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Βάσκο θα διεκδικήσει άνοδο και διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα το 1-3 της Πενιαρόλ μέσα στο Περού, αναγκάζει τη Σπόρτινγκ Κριστάλ να παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό. Επειδή λοιπόν το over αλλά και το g-g κυκλοφορούν σε υψηλές αποδόσεις άνω του 2.10 έκαστο, μάλλον θα στραφώ προς τα εκεί.

Στο Μεξικό η Κλαμπ Αμέρικα τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα αφού είναι αήττητη με τέρματα 5-1 υπέρ της. Η Χουάρες αντιθέτως δεν έχει σημειώσει νίκη ενώ έχει δεχθεί και τα περισσότερα (8) γκολ στην κατηγορία. Το διπλό το βρήκα στο 1.80 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Στις ΗΠΑ τέλος, βλέπω πιθανούς τους άσσους της Ατλάντα και του Κάνσας. Η Ατλάντα κυνηγά είσοδο στα play off και υποδέχεται την ουραγό στην Ανατολή ομάδα του Τορόντο που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ (40) και στα δύο γκρουπ. Το Κάνσας είναι πρώτο στη Δύση έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση. Φιλοξενεί το ντεφορμέ Πόρτλαντ που στις δύο τελευταίες ήττες του δέχθηκε από 6 και 4 γκολ! Εκτός έδρας είναι κάκιστο (1-1-6) και ο συνδυασμός του άσσου με το over προέκυψε γιατί όπως είπαμε το Κάνσας έχει την καλύτερη επίθεση αλλά και το Πόρτλαντ τη χειρότερη άμυνα…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live, μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ