ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ!

Καλημέρα. Ξεκινάμε όπως πάντα, από τις μικρές κατηγορίες της Βρετανίας…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Η μέρα… γέμισε με φαβορί της τάξεως του 1.50 και 1.60 και ουδείς γνωρίζει ποιο ή ποια από αυτά θα σπάσουν… Αν θέλετε τη γνώμη μου, με συνάρτηση την δυναμικότητα και τη φόρμα, τα δύο επικρατέστερα σημεία, είναι οι άσσοι της Σέφιλντ Γιουν και της Άστον Βίλα, διότι αφενός βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αφετέρου παίζουν με υποδεέστερους και ντεφορμέ αντιπάλους… Σίγουρα έχουν τύχη και οι άσσοι της Λιντς και της Ντέρμπι, αλλά επαναλαμβάνω ότι προσωπικά προτιμώ να εμπιστευτώ τη Σέφιλντ και την Άστον Βίλα οι οποίες διαθέτουν και πολύ καλή έδρα…

Για την έκπληξη ας προσέξουμε το ΚΠΡ – Μπόλτον, καθώς οι λονδρέζοι είναι από άνετοι, έως και σχεδόν αδιάφοροι βαθμολογικά, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία…

ΛΙΓΚ 1

Η Λούτον είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται με ακρίβεια και στον βαθμολογικό πίνακα. Έχει υποστεί μόλις τέσσερις ήττες σε 39 αγωνιστικές και βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Για να εντοπίσουμε την τελευταία ήττα της στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να γυρίσουμε 27 (!) αγωνιστικές πίσω και πιο συγκεκριμένα στις 13 Οκτωβρίου, όταν έχασε εκτός έδρας από την 2η Μπάρνσλεϊ με σκορ 3-2. Σήμερα φιλοξενείται από τη μετριότατη Μπρίστολ Ρόβερς, που μετρά μόνο τέσσερις νίκες  σε 19 παιχνίδια, μέσα στο γήπεδό της! Οι «πειρατές» διαθέτουν τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση και η Λούτον την παραγωγικότερη στην κατηγορία… (1.85 το διπλό στο ενισχυμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο Όξφορντ – Γουίκομ, θεωρώ ότι η ισοπαλία βολεύει, καθώς οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 46 και 44 βαθμούς αντίστοιχα, με τη γραμμή του υποβιβασμού να βρίσκεται στους 42. Η Όξφορντ έχει οκτώ ομάδες από κάτω της και απομένουν μόνο επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε… Λόγω φόρμας, πέφτει η απόδοση του διπλού βέβαια, αλλά εγώ κινήθηκα περισσότερο με βάση το κίνητρο και όχι τόσο την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων…

ΛΙΓΚ 2

Λίγα πράγματα εδώ… Η Λίνκολν και η Μπέρι απορρίφθηκαν λόγω αποδόσεων… Από εκεί και πέρα οι έξι υπόλοιπες ομάδες που διαμορφώνουν την πρώτη 8άδα, παίζουν όλες μεταξύ τους! Τη Στίβενεϊτζ τη φοβάμαι διότι ουσιαστικά είναι αδιάφορη και η Νοτς Κάουντι παλεύει για τη σωτηρία της… Το μόνο που σκέπτομαι να κάνω λοιπόν, είναι να ρισκάρω στην ισοπαλία στο Μόρκαμ – Κρόουλι, επειδή για μία ακόμη φορά, θεωρώ ότι με τον έναν πόντο θα μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο… πλευρές. Έχουν βλέπετε από 43 και 42 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 34…

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Στη Νάσιοναλ Λιγκ βρίσκουμε τις περισσότερες βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες, απ΄όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης! Για την ακρίβεια, λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε, υπάρχουν ουσιαστικά 12 ομάδες οι οποίες έχουν ξεμείνει από στόχους! Ακριβώς οι μισές δηλαδή, καθώς στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα μετέχουν 24 σύλλογοι… Έχω εστιάσει λοιπόν σε αυτές τις αδιάφορες ομάδες και εντόπισα ορισμένες που σήμερα κοντράρονται με… ενδιαφερόμενες. Πρόκειται για την Μπαρνέτ η οποία υποδέχεται την πρωτοπόρο Λέιτον Όριεντ, την 3η Σάλφορντ που φιλοξενεί την Μπρόμλεϊ, την 5η Φίλντε που παίζει εκτός έδρας με την κατά 99% υποβιβασμένη Όλντερσοτ, την 7η Ίστλιχ η οποία υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Χάρτλπουλ και την Γκέιτσχεντ που φιλοξενείται από την ουραγό και υποβιβασμένη Μπρέιντρι. Η Γκέιτσχεντ βρίσκεται στην 9η θέση, διεκδικώντας είσοδο στα play off ανόδου…

Εκεί ανάμεσα θα κινηθώ, θα ελιχθώ και θα ψαχτώ, χωρίς όμως να έχω ακόμα αποφασίσει για το ποιες απ΄όλες θα προτιμήσω. Αν πάντως δείτε τις αποδόσεις, θα διαπιστώσετε ότι και οι πέντε συνοδεύονται από αρκετά καλές τιμές…

Η Σκωτία δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό σήμερα και το μόνο που θα κρατήσω είναι ο άσσος της Νταντί Γιουν. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Κουιν Οφ Σάουθ η οποία έρχεται από έξι σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-10!

Πάμε τώρα να ρίξουμε μία ματιά και στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, ξεκινώντας από τα δικά μας…

Αν ρίξουμε μία… φευγαλέα έστω ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι, ότι απόψε βολεύει σχεδόν απόλυτα η ισοπαλία σε δύο αναμετρήσεις. Στο Λαμία – Πανιώνιος και στο Λάρισα – Αστέρας. Η Λαμία και ο Πανιώνιος έχουν από 30 και 29 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ η Λάρισα με τον Αστέρα ισοβαθμούν στους 27. Θυμίζω ότι η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 23.

Από στατιστικής απόψεως τώρα, να προσθέσω ότι η Λαμία έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, ο Αστέρας Τρίπολης από τρεις στα τέσσερα τελευταία και η Λάρισα από τέσσερις στα έξι πιο πρόσφατα. Θα ρισκάρω λοιπόν σε αυτές τις δύο ισοπαλίες, ελπίζοντας ότι και οι τέσσερις αυτές ομάδες, ξέρουν ποιο είναι το δικό τους… καλό.

Στη Γερμανία η Βέρντερ δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μέσα στο 2019. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας τη Λεβερκούζεν με σκορ 3-1 και πλέον ανέκτησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη και ντεφορμέ Μάιντζ η οποία μετρά 6 ήττες στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Το πρόσημο είναι αρνητικό για τη Φορτούνα στα εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς συμπλήρωσε επτά ήττες σε 13 αγωνιστικές. Πλέον έχει ξεμείνει από στόχους και σήμερα υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ που είναι μέσα στις βασικές διεκδικήτριες ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Champions League.

Στη Β Γερμανίας το Αμβούργο που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις (8-2-3), φιλοξενείται από τη ντεφορμέ και αδιάφορη Μπόχουμ. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και εδώ…

Στην Β Ιταλίας χρειάζεται προσοχή το Τσιταντέλα – Πάντοβα καθώς πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Η Πάντοβα παλεύει για τη σωτηρία της και δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα για να δικαιολογείται το 1.65 του άσσου. Προτιμώ το… άλλο 1.65 της Μπρέσια, καθώς η πρωτοπόρος διαθέτει την ισχυρότερη έδρα στην κατηγορία (9-3-1). Υποδέχεται την 17η Φότζια που αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της.

Στο Άσκολι – Μπενεβέντο τέλος, η ισοπαλία φαντάζει βολική στην προσπάθεια που καταβάλουν οι δύο ομάδες για παραμονή και είσοδο στα play off ανόδου αντιστοίχως. Θυμίζω ότι η Άσκολι έρχεται από τέσσερις ισοπαλίες σε 5 αγωνιστικές…

Στην Ισπανία η Χετάφε που παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές σκαρφάλωσε στην 4η θέση που χαρίζει εισιτήριο για το Champions League! Θα επιδιώξει να παραμείνει εκεί έως το τέλος αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει οπωσδήποτε παιχνίδια σαν το σημερινό με τη Λεγκανές να τα κερδίζει. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία, ενώ η Χετάφε έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την Ατλέτικο. Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ από τη Χετάφε έως τώρα! (1.85 ο άσσος στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το 1.60 του διπλού της Ατλέτικο θεωρώ ότι αδικεί την εξαιρετική φέτος Αλαβές που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 13 παιχνίδια στην έδρα της. Η Ατλέτικο δυσκολεύεται όταν απομακρύνεται από τη Μαδρίτη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μετρά μόνο 5 νίκες σε 14 αγωνιστικές.

Αδικημένη πρέπει να αισθάνεται στην Ολλανδία και η Γκρόνινγκεν από το 1.35 της Άλκμααρ. Η ομάδα πηγαίνει… «τρένο» μέσα στο 2019 καθώς σε εννέα αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Στη Βουλγαρία, οι πρωτοπόροι Λουντογκόρετς και ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν πρόκειται να σκοντάψουν κόντρα στους ουραγούς του ομίλου, αλλά επειδή οι άσσοι τους – ευλόγως – προσφέρονται σε χαμηλές αποδόσεις, είτε θα παιχτούν σε δυάδα, είτε συνδυαζόμενοι με τα πολλά γκολ και τα over. Ούτως ή άλλως και οι δύο σκοράρουν με μοναδική ευκολία…

Στην Κροατία, η φορμαρισμένη Χάιντουκ που τις τελευταίες 14 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο και… άπαιχτη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην συγκριτικά αδύναμη Ίστρα, που παλεύει για την σωτηρία της. Η Ίστρα έχει μόλις μία νίκη σε 123 ματς στην έδρα της, ενώ η παράδοση θέλει τη Χάιντουκ να μετρά 12 νίκες και μία ισοπαλία στα 13 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες!

Στη Δανία, η Μίντιλαντ με την Κοπεγχάγη εξακολουθούν να παλεύουν στήθος με στήθος για τον τίτλο του πρωταθλητή και εννοείται ότι γκέλες σε αυτήν την αδυσώπητη μάχη δεν χωρούν, ειδικά όταν αγωνίζεσαι μέσα στο σπίτι σου. Καλή και… άξια ομάδα η Νόρτζελαντ, αλλά λογικά θα περάσει ένα αρκετά δύσκολο απόγευμα απόψε, μέσα στην ισχυρότερη έδρα του πρωταθλήματος. (11-2-0).

Με τους υπόλοιπους Σκανδιναβούς που ξεκίνησαν τώρα θα ασχοληθούμε το επόμενο διάστημα. Αρχικά από τα σημερινά θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Έργκριτε από τη Β Σουηδίας διότι η ομάδα αυτή ενισχύθηκε μεταγραφικά και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Στην Τσεχία το 1.70 του άσσου της Οπάβα δεν έχει καμία λογική, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2019! Ο αποψινός αγώνας με την Ντούκλα Πράγας αποτελεί ντέρμπι και τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά.

Στις ΗΠΑ η φόρμα δείχνει διπλό στον αγώνα του Σαν Χοσέ με το Λος Άντζελες, αφού οι γηπεδούχοι έχουν μόνο ήττες και οι φιλοξενούμενοι έχουν συλλέξει τους περισσότερους (10) βαθμούς στο πρωτάθλημα έως τώρα.

Στην Αργεντινή τέλος, η Γοδόι θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της καθώς προέχει ο αγώνας της Τετάρτης με την Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Εδώ λοιπόν μπορεί να σχηματιστεί η μίνι έκπληξη αφού η Πατρονάτο ψάχνει με κάθε τρόπο βαθμούς για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα το αναφέρουμε άμεσα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει ενισχυμένη συνολική απόδοση σε παρολί συγκεκριμένων τριάδων. Μια προσφορά για όλους τους παίκτες του στοιχήματος.

Κλικάρετε για περισσότερες λεπτομέρειες: [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ