ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!

Καλημέρα. Την πρόκριση και το γρήγορο άνοιγμα του σκορ από τον ΠΑΟΚ την περίμενα και είναι κάτι άλλωστε που το είχαμε γράψει εδώ χθες. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν ανέμενα την ευκολία και το εύρος στο σκορ μέσα στην Ελβετία. Είχαμε επισημάνει βέβαια ότι η Βασιλεία είναι σαφώς υποδεέστερη με τα προηγούμενα χρόνια και ότι ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά το 0-3 ήταν ουσιαστικά μη προβλέψιμο. Ο δικέφαλος πάντως απέδειξε πως φέτος είναι πλέον ώριμος για σπουδαία πράγματα και μεγάλες επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ελπίζω να τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που δύο από αυτές αγωνίζονται απόψε.

Όταν έχει προκριματικά Europa League πάντως κυνηγάω είτε τις εκπλήξεις που συνοδεύονται από μεγάλες αποδόσεις, είτε κάποια καλοπληρωμένα over που δικαιολογούνται βάσει των αποτελεσμάτων των πρώτων αγώνων. Δεν παίζω ποτέ φαβορί διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι ειδικά σε αυτόν τον θεσμό οι παγίδες είναι πολλές και… καλοστημένες. Ούτε σήμερα λοιπόν θα αλλάξω τις συνήθειές μου και θα ξεκινήσω με τα παιχνίδια τα οποία φοβάμαι για έκπληξη.

Η Ντάνταλκ διατηρεί ένα αήττητο 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και δεν θα πάω να την κοντράρω εγώ ότι θα χάσει μετά από τρεις μήνες διεκδικώντας μια απόδοση της τάξεως του 1.70. Ελπίζω και εύχομαι βέβαια η ΑΕΚ Λάρνακας να προκριθεί, αλλά δεν πρόκειται να… συνδράμω με το ποντάρισμά μου.

Η Χάιντουκ από την Κροατία δεν είναι δα τόσο μεγάλη ομάδα για να μπορεί να αιτιολογηθεί το διπλό του 1.60 επί της Σλάβια μέσα στη Σόφια. Το 1-0 του πρώτου αγώνα αφήνει… ρευστές καταστάσεις.

Η Λειψία μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα έχει ήδη προκριθεί και αναμένεται να παραταχθεί με εναλλακτική ενδεκάδα. Η Χάκεν που έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της, μπορεί να επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας.

Το ΑΙΚ Στοκχόλμης – Νόρτζελαντ αποτελεί σκανδιναβικό ντέρμπι και εγώ κάτι τέτοια παιχνίδια τα φοβάμαι… Δεν λέω, πολύ καλή ομάδα η ΑΙΚ φέτος, αλλά όχι για 1.50 σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στον αγώνα της Πρόγκρες με τη Χόνβεντ ομολογώ ότι περίμενα ότι οι μπουκ θα έδιναν φαβορί την ουγγρική ομάδα. Τελικά προτίμησαν το σύλλογο του Λουξεμβούργου και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω κόντρα σε αυτή την εκτίμηση και επιλογή τους.

Θα κερδίσει τόσο εύκολα η Φίτεσε όσο δείχνει το 1.30 που συνοδεύει τον άσσο της; Προσωπικά δεν είμαι καθόλου βέβαιος για αυτό, καθώς η Βιιτορούλ είναι μια αρκετά καλή Ρουμανική ομάδα που έχει προπονητή τον Χάτζι. Σας θυμίζω ότι στο πρώτο ματς βρέθηκε να προηγείται με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος που έμειναν και με 10 παίκτες…

Ούτε η Τρέντσιν από τη Σλοβενία είναι για 1.50. Η Γκόρνικ είναι μια σκληροτράχηλη πολωνική ομάδα και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Μιγιάβα. Στο πρώτο ματς που έληξε 0-1, η Γκόρνικ έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα και ίσως απόψε σταθεί πιο τυχερή…

Η Γιαγκελόνια τέλος, είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Πορτογαλία και να περάσει στην επόμενη φάση όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Γάνδη. Η Ρίο Άβε έδειξε ανέτοιμη και δεν έχει το ειδικό βάρος για να… κυκλοφορεί με τον τίτλο του φαβορί.

Πάμε τώρα στα πιθανά over. Βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων θεωρώ ότι συγκεντρώνουν πιθανότητες οι παρακάτω αναμετρήσεις (στις παρενθέσεις θα δείτε το σκορ του πρώτου αγώνα).

ΛΑΤΣΙ – ΜΟΛΝΤΕ (0-3)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ (3-1)

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΛΙΝΤΣΕΡ (0-4)

ΑΝΤΜΙΡΑ ΒΑΚΕΡ – ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ (0-3)

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΙΣΙ (0-3)

Προσπάθησα και επιδίωξα να βρω παιχνίδια όπου τα over πληρώνουν ικανοποιητικά. Δεν ασχολήθηκα καν δηλαδή, με τιμές κάτω του 1.70.

Όσον αφορά τέλος στις ελληνικές ομάδες, για να είμαι ειλικρινής έχω την αίσθηση – εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα στο τέλος θα περάσουν και οι δύο. Δεν θα ποντάρω όμως για δύο λόγους. Πρώτον δεν είναι ικανοποιητικές οι αποδόσεις και δεύτερον, δεν θέλω να επιφορτωθώ με επιπρόσθετο άγχος. Ας κερδίσουν και χωρίς να ποντάρουμε εμείς. Για το μόνο που θα τις παρακαλούσα όμως είναι, να μην μας αγχώσουν τόσο πολύ όπως την προηγούμενη εβδομάδα που τα δύο αυτά παιχνίδια εξελίχθησαν σε ροντέο με απίστευτες ανατροπές. (και τα δύο παιχνίδια προσφέρονται σε μηδενική γκανιότα** από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν (έναρξη στις 21.00). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ