ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ Χ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Καλημέρα. Μπορεί τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να μην έχουν την ίδια αίγλη και το ίδιο ενδιαφέρον με αυτά του παρελθόντος, αλλά δεν παύουν να αποτελούν σπουδαία αθηναϊκά ντέρμπι. Φέτος οι δύο ομάδες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κύπελλο, καθώς όπως και πέρσι οι διεκδικητές του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν νομίζω ότι θα χάσουν τόσο εύκολα από την αντίπαλό τους. Για μένα το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να είναι μοιρασμένο και από τη στιγμή που δεν είναι θα αγνοήσω τον άσσο και θα ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, τα οποία ούτως ή άλλως συνηθίζονται σε τέτοιου είδους ντέρμπι. (στο 2.05 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Πριν προχωρήσουμε να τονίσω ότι το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι του… γούστου μου, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι φειδωλός στις όποιες προτάσεις μου. Θα ξεκινήσω με κάποια σετ αποδόσεων τα οποία θεωρώ ότι είναι λανθασμένα.

Στην Πρέμιερ για παράδειγμα δεν εμπιστεύομαι στο 1.70 την ασταθή Σέφιλντ η οποία έχει ήδη υποστεί 5 ήττες στην έδρα της. Υποδέχεται την ανεβασμένη Μπόρνμουθ η οποία έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες…

Στην Γερμανία διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Λειψία και σίγουρα περίμενα κάτι αρκετά υψηλότερο από το 1.40 του άσσου. Η Λειψία έχει πολύ καλή ομάδα και είναι ο σύλλογος με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η τελική έκβαση του ματς, αλλά θα επιμείνω ότι δεν είναι για 1.40 αυτός ο άσσος. Επειδή εδώ πάντως έχουμε να κάνουμε με δύο άκρως επιθετικές ομάδες που σκοράρουν πανεύκολα φέρνοντας πολλά over, πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να ρισκάρουμε στο over 3.5 σε συνδυασμό με το G-G.

Στην Ολλανδία η Φέγενορντ (φωτο) εκτός του ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με 8 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια. Σέβομαι τις δυνατότητες και την πορεία της Άλκμααρ, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με το 1.70 του άσσου της. Η Φέγενορντ έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της καθώς ανεξαρτήτως έδρας μετρά 12 νίκες και δύο μόνο ήττες στα 18 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

Ούτε και η Σπάρτα Ρότερντεμ όμως αξίζει για 1.70. Η ομάδα είναι ντεφορμέ καθώς μετρά μόνο μία νίκη σε 7 παιχνίδια. Η Ντεν Χάαγκ η οποία παλεύει για τη σωτηρία της, το τελευταίο διάστημα φέρνει πολλές ισοπαλίες. Πιστεύω ότι απόψε θα πάει για μια ακόμα και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει.

Στην Ισπανία οι μπουκ δίνουν 1.60 στον άσσο μιας ομάδας η οποία είναι τελευταία έχοντας μόλις 3 νίκες σε 22 αγωνιστικές. Αναφέρομαι στην Εσπανιόλ η οποία απόψε υποδέχεται τη Μαγιόρκα. Χάρισμά τους το 1.60 διότι δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω προκειμένου να… αναπτερώσω το ηθικό της ομάδας από τη Βαρκελώνη!

Θα προτιμήσω τους… άλλους Καταλανούς που έχουν και πολύ πιο βαριά φανέλα. Η Μπαρτσελόνα η οποία αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Μπιλμπάο, δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την πρωτοπόρο Ρεάλ και θα πάει για το διπλό στην έδρα της μέτριας Μπέτις. Στον πρώτο γύρο της έριξε πέντε, πέρσι τέσσερα και πρόπερσι άλλα πέντε μέσα στην έδρα της! Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα για το ποιος είναι ανώτερος, οπότε εδώ είμαι όντως πρόθυμος να ποντάρω στο διπλό.

Στη Β Ισπανίας η Αλκορκόν συνεχίζει να φέρνει το ένα Χ πίσω από το άλλο. Πλέον συμπλήρωσε 6 ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια και στον σημερινό αγώνα της με τη Λα Κορούνια θα ρισκάρω σε ένα ακόμα Χ αφού η ομάδα της Γαλικίας έχει 5 ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Και μιας και έχουμε… πιάσει τις ισοπαλίες, βρίσκω μια ακόμα πιθανή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο βαθμολογικός πίνακας, πιστεύω ότι το Χ μπορεί να βολέψει στον αγώνα της Τόντελα με τη Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι είναι πιο πάνω στη βαθμολογία, αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω στον άσσο τους, διότι διαθέτουν τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία!

Ένα ακόμα – τελευταίο – Χ βλέπω και στη Β Ιταλίας στον αγώνα της Πίζα με την Κιέβο. Η Πίζα έρχεται από τρία Χ σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ η Κιέβο είναι η ομάδα που μετρά τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 6 στα 11 και αυτό σημαίνει ότι παραπάνω από τα μισά παιχνίδια της, λήγουν χωρίς νικητή!

Την Γκλάντμπαχ έτυχε να την δω τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε. Φέτος διεκδικεί με αξιώσεις και πιθανότητες την κατάκτηση του τίτλου και παρά τη φόρμα της Κολωνίας, πιστεύω ότι θα επικρατήσει όπως το έπραξε και στον πρώτο γύρο. Επειδή πάντως και οι δύο αυτές ομάδες παίζουν επιθετικά μπορούμε μαζί με τον άσσο να βάλουμε και το over.

Στην Τουρκία η Γαλατά ξαναβρήκε τη φόρμα της καθώς συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 14-2! Δεν πιστεύω ότι στην κατάσταση που βρίσκεται θα χάσει από την ανύπαρκτη το τελευταίο διάστημα Κασίμπασα, η οποία έρχεται από 8 ήττες σε 10 αγωνιστικές. Η Κασίμπασα έχει τη χειρότερη έδρα με 6 ήττες σε 9 παιχνίδια και προσωπικά θα συνδυάσω το διπλό με το over…

Στην Ελβετία τέλος, δεν μπορώ να αγνοήσω την πολύ καλή φόρμα της Σεν Γκάλεν η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πήρε διπλό από τη Βασιλεία και μας… πλήρωσε γιατί το είχαμε προβλέψει. Και η Σερβέτ βέβαια τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά νομίζω ότι η Σεν Γκάλεν είναι καλύτερη. Αρωγός των γηπεδούχων η παράδοση που τους θέλει να έχουν 8 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 12 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας! Στα υπόψη πάντα και το over καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν 15 over στα 16 τελευταία παιχνίδια τους!

Βάσει φόρμας προκύπτει και το διπλό της Λουκέρνης. Η ομάδα τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει με τη… σειρά τη Βασιλεία, τη Ζυρίχη, αλλά και την πρωτοπόρο Γιούνγκ Μπόις. Η Ξαμάξ από την άλλη, παραμένει χωρίς «τρίποντο» για 8 συνεχόμενα παιχνίδια.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ