ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ… ΖΟΡΙΑ Η ΑΕΚ

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η αποψινή και θα δούμε κάποια παιχνίδια από αυτόν τον θεσμό. Καταρχάς υπάρχουν αρκετές χαμηλές αποδόσεις που πιστεύω ότι λογικά δεν θα σπάσουν. Αναφέρομαι για παράδειγμα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τη Μίλαν και τη Μόλντε.

Εμείς όμως θα ψάξουμε για κάτι καλύτερο. Καταρχάς πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα φύγει νικητής από την Κύπρο προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική στο ματς με τη Γρανάδα. Η Ομόνοια το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά πλέον οι ελπίδες της για πρόκριση μετά την ήττα της στη Γρανάδα, εξανεμίστηκαν.

Στον 1ο όμιλο η Κλουζ από τη Ρουμανία μόνο αν κερδίσει θα διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Αυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική μέσα στη Βέρνη επί της Γιούνγκ Μποις. Υποδέχεται την αδιάφορη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση…

Στον 9ο όμιλο η Μακάμπι φιλοξενείται από την ουραγό και αδιάφορη Καραμπάγκ που μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Μακάμπι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σίβασπορ και αν κερδίσει σήμερα τότε θα κάνει το μεγάλο άλμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από τη στιγμή που η Καραμπάγκ έχει ξεμείνει από στόχους, θα ρισκάρω στο διπλό του 1.87 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στον 10ο όμιλο η Άντβερπ θα αναζητήσει νίκη – πρόκρισης απέναντι στην ουραγό και αδιάφορη Λουντογκόρετς που μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Την τελευταία αγωνιστική η Άντβερπ έχει πολύ δύσκολο ματς στο Λονδίνο με την Τότεναμ και πιστεύω ότι απόψε εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Την ίδια άποψη με μένα έχει και η πλειονότητα των παικτών αν κρίνω από τις αποδόσεις σε πτώση.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά φοβάμαι την έκπληξη στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Ραπίντ διότι η αγγλική ομάδα αφενός έχει ήδη προκριθεί και αφετέρου είναι ιδιαίτερα ασταθής και αναξιόπιστη φέτος. Οι Βιεννέζοι θα ψάξουν για τον πολύτιμο βαθμό και από εκεί και πέρα θα περιμένουν το ματς της τελευταία αγωνιστικής με τη Μόλντε για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Αυτά προς το παρόν για να αποψινά ματς του Europa League τα οποία πλέον θα ξαναδούμε στο live.

Για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπράγκα δεν εξέφρασα άποψη για τον απλούστατο λόγο ότι δεν… έχω. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ ακόμα και με ισοπαλία θα αποκλειστεί, οπότε είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να παίξει επιθετικά και να ψάξει για τη νίκη. Δεν… ξεχειλίζω από αισιοδοξία και έτσι το στοίχημα που επιλέγω είναι ο συνδυασμός του over με το g-g διότι πιστεύω ότι θα δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας θα κρατήσω μόνο τρία σημεία. Το ένα είναι ο άσσος της Σπόρτινγκ Χιχόν από τη Β Ισπανίας. Η ομάδα τα πηγαίνει αρκετά καλά φέτος και είναι η μοναδική που δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην έδρα της. Υποδέχεται την ουραγό Αλμπαθέτε που έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. (1.73 είναι η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το δεύτερο σημείο είναι ο άσσος της Έσμπιεργκ από το πρωτάθλημα της Β Δανίας. Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρή έδρα και η Κόλντινγκ δεν έχει ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. Η Έσμπιεργκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες.

Το τρίτο σημείο είναι το διπλό της Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Η ιστορική αυτή ομάδα των πολλών επιτυχιών, καταφέρνει και διατηρεί ένα αήττητο 14 αγωνιστικών! Τις τελευταίες 19 αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο! Η Γκοΐας από την άλλη μεριά, εδώ και 14 παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει με τα… χίλια ζόρια μόνο την Παλμέιρας, με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης!

Φίλες και φίλοι αυτά προς το παρόν. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΕΚ – ΜΠΡΑΓΚΑ (3.03 – 3.77 – 2.46)

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΟΚ (7.47 – 4.34 – 1.57)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων για το Europa League σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή. Και με πάνω από 350 στοιχήματα για να επιλέξετε.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ