ΚΑΡΕ ΤΟΥ… ΑΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

Καλημέρα. Σήμερα ο στοιχηματικός μας βίος θα είναι… λυτός, διότι δεν υπάρχουν αξιόλογα και αξιόπιστα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Με λίγα λόγια, θα τη βάλουμε… σπαρτιάτικα. Οι βρετανοί εξακολουθούν να παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά με το Λιγκ Καπ τους ουδείς παίκτης που… σέβεται τον εαυτό του, δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Μας απέμεινε επομένως, μόνο η 16η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Νάσιοναλ Λιγκ.

Το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο και προσωπικά σκέπτομαι να ακολουθήσω ένα… καρέ του άσσου. Το απαρτίζουν οι Χάλιφαξ, Γέοβιλ, Μπαρνέτ και Σόλιχουλ. Πρόκειται για τέσσερις ισχυρές ομάδες που φιλοδοξούν είτε στην απευθείας άνοδο, είτε στη συμμετοχή τους στα play off ανόδου…

Η πρωτοπόρος Χάλιφαξ η οποία συμπλήρωσε 10 νίκες σε 15 αγωνιστικές, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Τσορλί, που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην κατηγορία. Μετρά μόλις μία νίκη από την αρχή της σεζόν και αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση που είναι και η χειρότερη του πρωταθλήματος. Η Χάλιφαξ αντιθέτως, διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και έχει πετύχει κάτι παραπάνω από τα διπλάσια γκολ συγκριτικά με την αποψινή της αντίπαλο. (26 έναντι 12). (1.65 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η Γέοβιλ μπορεί να άργησε λίγο να πάρει… μπρος, αλλά τελικά η μηχανή «ζεστάθηκε» και πλέον μετρά επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μέσα στην έδρα της είναι σχεδόν αλάνθαστη. Σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Γουόκινγκ, που όπως σας είχα… προειδοποιήσει πριν από μερικές εβδομάδες, ήταν θέμα χρόνου να… «ξεφουσκώσει» καθώς το ρόστερ της είναι μετρίων δυνατοτήτων. Τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές είχε πετύχει επτά νίκες, αλλά τις υπόλοιπες επτά δεν ακολούθησε καμία! Το έργο της απόψε, αναμένεται αρκετά δύσκολο λοιπόν… (1.95 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Μπαρνέτ (φωτό) που ξεκίνησε τη σεζόν φιλοδοξώντας να ανέβει κατηγορία, έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς. Το ρόστερ της πάντως, ανήκει  μέσα στια 3-4 ποιοτικότερα της Νάσιοναλ Λιγκ. Σέβομαι την έως τώρα πορεία της Μπρόμλεϊ, αλλά οι δύο κολλητές ήττες της, αποδεικνύουν ότι η ομάδα διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Εδώ πάντως, η απόδοση του άσσου βρίσκεται υψηλότερα από τις προηγούμενες, οπότε θεωρώ ότι αξίζει ένα μικρό ρίσκο… (2.35 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Σόλιχουλ τέλος, νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό της με τη θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα, αφού το καλοκαίρι θεωρήθηκε η «πρωταθλήτρια» των μεταγραφών. Πρόκειται για ένα υγιές και εύρωστο σωματείο το οποίο εάν στο τέλος της σεζόν δεν τερματίσει μέσα στην πρώτη επτάδα, θα αποτελέσει παταγώδη αποτυχία. Σιγά σιγά βλέπω ότι αρχίζει και… στρώνει πάντως και για αυτό θα την εμπιστευτώ απέναντι στην «άχρωμη» και «άοσμη» Σάτον, που τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, κατάφερε να κερδίσει μόνο τη μετριότατη Τσέστερφιλντ… (1.65 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Καλή τύχη και η συνεχεία πλέον θα δοθεί στο live, μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ