ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΜΠΟΡΕΙ!

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ η αποψινή και παρακάτω θα δούμε κάποια επιλεγμένα παιχνίδια…

Καταρχάς από πλευράς φαβορί, βλέπω στο τέλος να επικρατούν η Σέλτικ και η Σεβίλη, διότι είναι δύο ομάδες που όπως εμπράκτως έχουν δείξει και αποδείξει, ενδιαφέρονται για το θεσμό. Φέτος στοχεύουν πολύ ψηλά και αντιμετωπίζουν δύο υποδεέστερους αντιπάλους. Επειδή όμως – όπως αναμενόταν – οι αποδόσεις είναι χαμηλές, θα παίξω αυτούς τους δύο άσσους σε δυάδα που αποδίδει 1.90 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Αρκετά καλύτερα όμως, πληρώνουν οι άσσοι της Μπενφίκα και της Λινζ Λασκ… Η Μπενφίκα τόσο θεωρητικά, όσο και ουσιαστικά υπερέχει έναντι της Σαχτάρ και ούτως ή άλλως το εις βάρος τους αποτέλεσμα (2-1) δεν είναι καταδικαστικό. Πιστεύω επομένως, ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει και θα περάσει στην επόμενη φάση. (1.85 ο άσσος στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Λινζ κάνει πράματα και… θάματα φέτος! Η αυστριακή ομάδα διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες τον τίτλο στη χώρα της, ενώ τα πηγαίνει περίφημα και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Στο πρώτο ματς έφερε ισοπαλία (1-1) στην Ολλανδία και απόψε είναι το φαβορί για να κερδίσει την Αλκμααρ και να περάσει στην επόμενη φάση.

Στο Μάλμε – Βόλφσμπουργκ πέφτει από χθες η απόδοση του διπλού. Λογική η προτίμηση των παικτών, λόγω της αγωνιστικής απραξίας των γηπεδούχων… Προσωπικά πάντως, προτιμώ να επιλέξω το over το οποίο για ένα ανεξήγητο λόγο, συνοδεύεται από μεγάλες αποδόσεις (Το 2.00 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] είναι η υψηλότερη)

Και μιας και… πιάσαμε τα over, θα ποντάρω στο ίδιο και στον αγώνα της Μπασάκσεχιρ με τη Σπόρτινγκ. Οι τούρκοι θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 και σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Από την άλλη μεριά όμως δεν έχουν και τίποτα να χάσουν με το να προσπαθήσουν. Θα αναγκαστούν να βγουν από νωρίς μπροστά και αυτό σημαίνει φάσεις και – πιθανότατα – αρκετά εκατέρωθεν γκολ. Θα προβώ λοιπόν σε έναν ακόμα συνδυασμό, του over με το G-G. Πόσο αποδίδει; 2.25 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Μια από τα ίδια και στο Μάντσεστερ – Κλαμπ Μπριζ… Η Γιουνάιτεντ παραμένει παντελώς αναξιόπιστη και το 1.40 του άσσου της, το γυρίσαμε ήδη στους μπουκ, με την… κάρτα αλλαγής. Θα το αλλάξουμε με το over και το G-G το οποίο πληρώνει πάρα πολύ καλά (2.85) στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Από εκεί και πέρα διέκρινα δυσαναλογία αποδόσεων σε δύο ματς… Ο Άγιαξ έχει πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει, καθώς το 2-0 είναι ένα σκορ που δεν ανατρέπεται εύκολα… Στο πρώτο ματς η ολλανδική ομάδα αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων κι οι ισπανοί έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Σίγουρα βέβαια, ο Αγιαξ είναι πολύ πιο έμπειρος, αλλά η φετινή Χετάφε δεν… αστειεύεται.

Για τη Σάλτσμπουργκ τα έχουμε ξαναπεί. Η μεγάλη αποδυνάμωσή της το χειμώνα, της άλλαξε τελείως τη δυναμική της. Το να προσφέρεται στο 1.75 ο άσσος της, κόντρα στην ικανότατη Άιντραχτ είναι σχεδόν αδιανόητο. Στο πρώτο παιχνίδι υπέστη συντριβή 4-1 και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για τους αυστριακούς. Το 1.80 του άσου απέχει από την πραγματικότητα όπως έχει αυτή διαμορφωθεί, οπότε ή παίζουμε το 2 DNB, ή το over 2.5 γκολ. Στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] πάντως, βρήκα το συνδυασμό της διπλής ευκαιρίας Χ2 με το over, στο 3.47! Υψηλό δεν είναι;

Για το τέλος άφησα το ματς του Ολυμπιακού… Όπως έγραψα και στην KINGBET, το 0-1 του πρώτου αγώνα, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα αν κρίνουμε από τη ροή και την εξέλιξη του αγώνα. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν και τυχεροί στο φινάλε, όταν η Αρσεναλ έχασε  μοναδική ευκαιρία να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα το οποίο θα έθετε οριστικό τέλος στις βλέψεις και τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δε θα έχανε αν δεν έπαιζε για τη… νίκη! Μπορεί να ακούγεται κάπως… οξύμωρο, αλλά θεωρώ ότι ισχύει. Το 0-0 δεν θα άλλαζε ποτέ αν στο τέλος ο Μάρτινς δεν έπαιρνε το ρίσκο να ανοιχτεί και να παίξει ακόμα πιο επιθετικά. Εβαλε μέσα τον Φορτούνη και τον Λοβέρα, αποδυνάμωσε τα αμυντικά χαφ και έτσι άνοιξαν διάδρομοι προς την εστία του Σα. Έναν από αυτούς τους… διαδρόμους εκμεταλλεύτηκε και ο Λακαζέτ στο 80ο λεπτό.

Τώρα θα μου πείτε, ότι θα τα… «σούρουμε» στον Μάρτινς επειδή δε φοβήθηκε και κοίταξε στα μάτια την Αρσεναλ; Εγώ ούτε κρίνω, ούτε κατακρίνω. Απλά… περιγράφω. Πάντως, ακόμα και έτσι, προσωπικά δεν έχω… ξεγράψει τον Ολυμπιακό. Διαθέτει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και η Αρσεναλ μόνο… φόβητρο δεν αποτελεί φέτος.

Εξάλλου μετά από το 0-1 της Τούμπας, η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού ανέβηκε πολύ! Ας είμαστε αισιόδοξοι και να μην απογοητευόμαστε λοιπόν. Αν ο Ολυμπιακός σταθεί τυχερός και εφόσον ο Μάρτινς διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι, τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Στοιχηματικά πάντως, αυτό που βλέπω ως πιο πιθανό, είναι το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, αφού από ένα σημείο και μετά, η ελληνική ομάδα θα είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και να επιτεθεί. Απλά δεν πιστεύω ότι θα… σπεύσει να το πράξει από την αρχή…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1.54 – 4.83 – 6.87)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρεται από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού για το Europa League. (22.00μμ).

Επιλέξτε ανάμεσα σε 340 ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα και μην ξεχνάτε ότι με την επιλογή του MatchCombo, μπορείτε να συνδυάσετε σε μία απόδοση, διαφορετικές αγορές του αγώνα σε ένα στοίχημα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ