ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ…

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται η Β Ισπανίας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο μάχη για την παραμονή. Δύο εκ των Αλκορκόν (45), Λούγκο (44), Λογκρονές (44), Σαμπαντέλ (43) θα υποβιβαστούν.

Η Αλκορκόν υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες, οπότε πιθανόν να της αρκέσει μια ισοπαλία στο αποψινό ματς με την Εσπανιόλ, καθώς η Λούγκο είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει εκτός έδρας τη Βαγιεκάνο.  Ομολογώ ότι περίμενα αρκετά πιο κάτω την απόδοση του Χ, οπότε μένω ικανοποιημένος με το 3.28 του [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] που είναι συγκριτικά η υψηλότερη που κυκλοφορεί. 

Από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες πιθανότατα θα χρειαστούν νίκη. Η Λογκρονές υποδέχεται την αδιάφορη Λας Πάλμας που αποδυναμώνεται πολύ μακριά από την έδρα της.

Η Σαμπαντέλ που χρειάζεται μόνο νίκη φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Μιραντές.

Το πιο δύσκολο έργο όλων όμως το έχει η Λούγκο η οποία φιλοξενείται από τη Βαγιεκάνο. Η τελευταία αν φέρει έστω και Χ, κινδυνεύει να χάσει τα play off από την Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι δύο ομάδες έχουν δύο βαθμούς διαφορά και η Σπόρτινγκ υπερτερεί στην ισοβαθμία. Αυτό σημαίνει ότι η Βαγιεκάνο πρέπει οπωσδήποτε και αυτή να κερδίσει.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η τελευταία αγωνιστική στην Β Ισπανίας προσφέρεται κυρίως για live ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]), διότι αν η Λούγκο φάει κάνα δυο γκολ από τη Βαγιεκάνο, τότε οι υπόλοιπες θα σωθούν και με ισοπαλία. Αυτό πάντως που κρατάμε αρχικά και μετά… βλέπουμε, είναι το Χ της Αλκορκόν, ο άσσος της Λογκρονές και το διπλό της Σαμπαντέλ.

Αν δεν κερδίζει η Βαγιεκάνο τη Λούγκο, τότε μάλλον θα προσθέσουμε και τον άσσο της Σπόρτινγκ Χιχόν με την Αλμερία…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο μικρό πρόγραμμα της ημέρας. Στη Νορβηγία είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά θα έβαζα στοίχημα ότι οι τρεις τωρινοί πρωτοπόροι θα… παραμείνουν πρωτοπόροι για πολύ καιρό ακόμα. Αναφέρομαι στις Μόλντε, Μπόντο Γκλιμτ και Ρόζενμποργκ που είναι τα τρία φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Θα κλείσω… νορβηγικό καρέ με το διπλό της Ρανχάιμ από τη Β κατηγορία. Φιλοξενείται από την ουραγό Στρόμεν που δεν βλέπω να ανακάμπτει σύντομα.

Από τους Βραζιλιάνους δεν έχουμε κανένα απολύτως δείγμα γραφής, αφού μόλις χθες ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Από αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα πάντως, η Ιντερνασιονάλ που έχασε τον τίτλο στον πόντο, είναι σίγουρα φαβορί απέναντι στην αδύναμη Σπορτ Ρεσίφε που σώθηκε στο φινάλε.

Η νεοφώτιστη Σαπεκοένσε έχασε τους περισσότερους βασικούς που την οδήγησαν στην άνοδο και θεωρείται αποδυναμωμένη. Η Μπραγκαντίνο έχει δώσει περισσότερα ματς λόγω Σουνταμερικάνα, στο οποίο μάλιστα προκρίθηκε πριν από τρεις μέρες…

Στις ΗΠΑ το φορμαρισμένο Σιάτλ το οποίο παραμένει το μοναδικό αήττητο στη Δύση, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει της νεοφώτιστης Όστιν που μετρά τρεις σερί ήττες.

Στη Β Πολωνίας απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η Γκόρνικ Λετζνα αναμένεται να επικρατήσει της βαθμολογικά αδιάφορης Στόμιλ. Η Γκόρνικ θέλει να παραμείνει στην τετράδα των play off και μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 15 ματς στην έδρα της.

Στη Χιλή τέλος, η Κατόλικα που έχει τρία στα τρία στην έδρα της, είναι το φαβορί απέναντι στην ασταθή Κομπρεσάλ η οποία δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μακριά από το γήπεδό της. Αυτά προς το παρόν και τα υπόλοιπα στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Υ.Γ. Ο σημερινός τελικός τής Γιουρολίγκα είναι ένα τεράστιο ντέρμπι στο οποίο δεν χωρούν προγνωστικά. Προσωπικά πάντως, θα διαφωνήσω με τους μπουκ που δίνουν οριακό προβάδισμα στην Εφές, διότι έχω την αίσθηση ότι εδώ που έφτασε το πράγμα, η Μπάρτσα, εύκολα ή δύσκολα θα το σηκώσει.

Στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] υπάρχουν πολλές επιλογές τους συνολικούς πόντους και εγώ θα κρατήσω το οver 158 το οποίο αποδίδει 1.70.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΦΕΣ  (2.33 – 1.75)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό τελικό της Euroleague.

Με πάνω από 520 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 21.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ