ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΗ Β ΓΑΛΛΙΑΣ

Καλημέρα. Απόψε έχουμε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα στην Β Γαλλίας και εντόπισα τρεις αναμετρήσεις στις οποίες θεωρώ ότι έχει πιθανότητα επαλήθευσης η ισοπαλία.

Η Βαλενσιέν έρχεται από τέσσερα Χ σε έξι παιχνίδια και συνολικά από έξι στα δέκα. Υποδέχεται τη Νανσί η οποία έρχεται από τρία Χ σε πέντε αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στις ισοπαλίες, καθώς τα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Βαλενσιέν έληξαν χωρίς νικητή. Παράδοση όμως έχουν και στα under καθώς τα τελευταία 20 χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας μετρούν 24 στα 26 under!

Η Σαμπλί έχει ήδη 7 ισοπαλίες στο ενεργητικό της με πέντε στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Χάβρη που συμπλήρωσε τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγωνιστικές!

Η Γκινγκάμπ έφερε έξι Χ στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές. Υποδέχεται την Αμιάν και παρατηρώ μια ισοδυναμία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στις τρεις από τις πέντε φορές που συναντήθηκαν δεν αναδείχθηκε νικητής.

Από εκεί και πέρα, βλέπω δύο πιθανούς άσσους στη Β Γαλλίας. Ο ένας είναι της Τρουά η οποία φιλοξενεί στην αήττητη έδρα της την ουραγό και ντεφορμέ Σατορού. Ο άλλος είναι της Σοσό που παραμένει αήττητη για έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Υποδέχεται την ντεφορμέ Δουνκέρνη των τριών διαδοχικών ηττών. Η Δουνκέρνη μετρά ήδη πέντε ήττες σε 8 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Στην Τουρκία η Γαλατά είναι σε θέση να φύγει με το διπλό από την έδρα της υποδεέστερης Κόνιασπορ. Εδώ υπάρχει μια πραγματικά εξαιρετική παράδοση για τους φιλοξενούμενους, καθώς τα τελευταία 15 χρόνια σε σύνολο 30 αναμετρήσεων και στις δύο έδρες, η Γαλατά έχει 22 νίκες, 8 ισοπαλίες και ούτε μία ήττα! Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.12 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Μια από τις φετινές ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας είναι και η Γκαζιάντεπ η οποία έχει να χάσει από την πρώτη αγωνιστική στο ματς με τη Γαλατά. Από τότε ακολούθησε ένα σερί 14 αγωνιστικών και έτσι θα την στηρίξω στο αποψινό ματς με τη μέτρια Ανκαραγκούτσου. Ο άσσος πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Β Ολλανδίας τέλος, δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Γιόνγκ Αϊντχόφεν, διότι η ομάδα τις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Ντεν Μπος. Η Γκόου Αχεντ από την άλλη μεριά, έχει στρώσει το τελευταίο διάστημα και έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Ρόντο με σκορ 0-3.

Φίλες και φίλοι σήμερα δεν έχουμε σπουδαία αγωνιστική δραστηριότητα. Αύριο όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα οπότε θεωρώ ότι θα έχουμε και εμείς να πούμε περισσότερα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ