ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε από Β Ιρλανδίας και τον συνδυασμό του άσσου με το over της Ντροχέντα η οποία εκτός από φορμαρισμένη, διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Κόντρα στην Κομπ Ράμπλερς (φωτο) διατηρεί πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια, καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε επτά σερί νίκες έχοντας πετύχει συνολικά 23 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τρία ανά αναμέτρηση.

Η Γιου Σι Ντι ξαναβρήκε τη φόρμα της και σήμερα αντιμετωπίζει την κακή το τελευταίο διάστημα Γουέξφορντ η οποία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 1-12. Και εδώ υπάρχει θετική παράδοση για το φαβορί, καθώς πάλι ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη παράδοση είναι 5-3-0 υπέρ της Γιου Σι Ντι. Σε αυτές τις πέντε νίκες ο συντελεστής τερμάτων εντοπίζεται στο 17-2!

Στην Β Βραζιλίας αρχικά επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Φιγκεϊρένσε με την Παρανά. Θυμίζω ότι η Φιγκειρένσε έρχεται από πέντε σερί under και no – goal μαζί. Τα ίδια ισχύουν και στα μεταξύ τους παιχνίδια καθώς τα 7 πιο πρόσφατα έληξαν στο under 1.5 γκολ.

Στο Μεξικό η Κλαμπ Λεόν έχει πάρει τον… αέρα της Νεκάξα τα τελευταία χρόνια καθώς συμπλήρωσε 7 νίκες σε 8 παιχνίδια. Δίνω τύχη λοιπόν το διπλό μιας ομάδας που ούτως ή άλλως φέτος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Εναλλακτική επιλογή τα 2-3 γκολ που τα συνηθίζουν και οι δύο, αλλά κυρίως η Νεκάξα…

Η Χουάρες δεν αποδίδει καλά το τελευταίο διάστημα και απόψε αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την ανώτερή της Σάντος Λαγκούνα. Για μια ακόμη φορά η πρόσφατη παράδοση λειτουργεί… επικουρικά, καθώς η Σάντος Λαγκούνα έχει τέσσερις σερί νίκες με τέρματα 10-1.

Καλή τύχη και τα λέμε στην συνέχεια μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Build A bet

Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα. |21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ