ΘΑ… ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ

Καλημέρα. Χιλή VS Περού απόψε και πάλι θα… χορτάσουμε μπάλα. Και οι δύο προκρίθηκαν μάλλον… τυχερά και τυχαία στα ημιτελικά, στη διαδικασία των πέναλτι. Στο 0-0 έληξαν τα ματς με Κολομβία και Ουρουγουάη αντίστοιχα και κάπως έτσι, ένα αουτσάιντερ θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Το Περού έτυχε να το παρακολουθήσω για καμιά 70αριά λεπτά στο ματς με την Ουρουγουάη και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μία ομάδα της… πλάκας. Καμία συνοχή, μηδενική επιθετικότητα και αρκετές… γκάφες στην άμυνα που περιέργως και παραδόξως, δεν του στοίχησαν τον αποκλεισμό.

Η Ουρουγουάη βέβαια έβαλε συνολικά τρία γκολ, αλλά ακυρώθηκαν και τα τρία! Είχε την αποκλειστική πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τόσο ο Σουάρες όσο και ο Καβάνι δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τη φήμη που τους ακολουθεί και τους συνοδεύει…

Τη Χιλή για να είμαι ειλικρινής δεν την παρακολούθησα στο παιχνίδι με την Κολομβία, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σαν ομάδα όμως, ούτε και αυτή είναι τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε βάσει αυτών που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, τα δύο και μοναδικά στοιχήματα που μπορώ να επιλέξω, είναι το under (μετρημένες θα είναι οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες) και το Χ του ημιχρόνου… (2.35 το 0-0 του ημιχρόνου στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Έξω βέβαια διαπίστωσα ότι ποντάρεται η Χιλή. Ίσως αυτό να οφείλεται λίγο και στην παράδοση που την θέλει να μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια. Από τη στιγμή όμως που το Περού κατάφερε έστω και με… περιπετειώδη τρόπο να κρατήσει στο μηδέν τους αστέρες της Ουρουγουάης, γιατί να μην το επαναλάβει και με την υποδεέστερη Χιλή;

Σήμερα φίλες και φίλοι, όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει και μόνοι σας, δεν υπάρχουν παιχνίδια στο πρόγραμμα. Άντε να συμπληρώσουμε δυάδα με το Χ του ημιχρόνου στο Κόπα Αμέρικα, με το διπλό των ΗΠΑ στο ματς με την Τζαμάικα για τα ημιτελικά του Γκολντ Καπ.

Οι τζαμαϊκανοί μπορεί να έχουν δείξει πολλά θετικά στοιχεία έως τώρα, αλλά – όπως και να χει – οι αμερικάνοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ και θεωρώ ότι υπερέχουν αρκετά. Το έχουν αποδείξει άλλωστε με τις εμφανίσεις και της επιδόσεις τους, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 12-0!

Τώρα που το… ξανασκέφτομαι λοιπόν, ίσως είναι προτιμότερο να ρισκάρουμε στον συνδυασμό της νίκης των ΗΠΑ με το no – goal, το οποίο πληρώνει 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Λιθουανία ο άσσος της Σούντουβα θα συνδυαστεί με το over καθώς οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν πάνω από δύο γκολ μέσο όρο ανα παιχνίδι. Αρκετά επιθετική είναι και η Σπίρις Κάουνας, οπότε μπορεί και αυτή να… συνδράμει στην αύξηση του σκορ. Εδώ να αναφέρουμε ότι από το 2015 που ανέβηκε κατηγορία, μετρά μόνο ήττες στην έδρα της Σούντουβα. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 8 σε ισάριθμα παιχνίδια με τον… εξωφρενικό συντελεστή τερμάτων 26-3!

Στις ΗΠΑ τέλος, θα δώσω προβάδισμα λόγω φόρμας των ιδίων και απουσιών των αντιπάλων τους, στη Νιου Γιορκ Σίτι και το Σολτ Λέικ. Η ομάδα της Νέας Υόρκης που παραμένει αήττητη για 13 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, υποδέχεται το ντεφορμέ Σιάλτ που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με διεθνείς παίκτες.

Οι ίδιες απουσίες είναι εμφανές οτι έχουν επηρεάσει… ολοκληρωτικά το Κολόμπους το οποίο συμπλήρωσε 5 ήττες και μία ισοπαλία σε 6 παιχνίδια. Μακριά από την έδρα του έχει χάσει τα 6 από τα 7 ματς που έχει δώσει και το Σολτ Λέικ διαθέτει μια από τις ισχυρότερες έδρες στη Δύση με 5 νίκες σε 7 αγωνιστικές…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ