ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΜΟΝΑΚΟ

Καλημέρα. Και για τα τρία αποψινά ματς του Champions League στο στοίχημα (στο πρώτο ματς) είχαμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας για τις πολύ χαμηλές αποδόσεις στο φαβορί και επισημάναμε τον κίνδυνο να σπάσουν ακόμα και τα τρία σημεία! Τελικά η μόνη που κέρδισε ήταν η Σάλτσμπουργκ και αυτή στο 90 με ανατροπή! Οι μπουκ φαίνεται ότι δεν έβαλαν… μυαλό και εξακολουθούν να δίνουν 1.20, 1.30 και 1.40 σε δύσκολα ματς των προκριματικών.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχασε με 3-0 την προηγούμενη εβδομάδα από τη Σερίφ Τίρασπολ και τώρα θα χρειαστεί τουλάχιστο τρία τέρματα για να ελπίζει σε πρόκριση. Αν τυχόν δεχθεί κανένα γκολ νωρίς, τότε ο γάμος θα σχολάσει πρόωρα…

Αυτή ακριβώς η ανάγκη των πολλών τερμάτων για τους Κροάτες, με στρέφει προς το over αλλά και το g-g, καθώς… πού μυαλό για άμυνες; Επίσης πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που έχω κυκλώσει για πιθανή έκπληξη, διότι όπως όλα στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην ψυχολογία. Οι «Σερίφηδες» πηγαίνουν καβάλα στα άλογά τους στο Ζάγκρεμπ, ενώ οι παίκτες της Ντιναμό γνωρίζουν από τώρα ότι κάπου εδώ το Champions League τελειώνει για αυτούς…

Η Σάλτσμπουργκ δεν πιστεύω ότι θα αποκλειστεί διότι αυτή η ομάδα έχει επενδύσει του κόσμου τα εκατομμύρια για να φτάσει έως εδώ. Το 2-1 δεν αποτελεί σκορ πρόκρισης, αλλά ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, έριξε την ψυχολογία της Μπρόντμπι και ανέβασε την ψυχολογία των Αυστριακών. Να τος πάλι ο ίδιος παράγοντας. Βέβαια 1.40 δεν θα παίξει κανείς, οπότε θα προτιμήσω και εδώ τον συνδυασμό του g-g με το over καθώς ειδικά η Σάλτσμπουργκ μπορεί να σου βγάλει γκολ από το πουθενά.

Το πιο δύσκολο ματς της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στη Σαχτάρ και τη Μονακό. Στο πρώτο παιχνίδι οι Γάλλοι ηττήθηκαν με 1-0 και αυτό ήταν κάτι που το είχαμε… σχεδόν προβλέψει. Οι Μονεγάσκοι όμως παραδοσιακά είναι πιο επικίνδυνοι και πιο αποδοτικοί όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους που θυμίζει κάτι από… β κατηγορία Ελλάδας. Οι πλούσιοι κάτοικοι του Μονακό βλέπετε, δεν έχουν χρόνο και όρεξη για τέτοια… μπανάλ αθλήματα όπως είναι το ποδόσφαιρο. Προτιμούν κανένα γκολφ, ή να κόβουν βόλτες με το ιστιοπλοϊκό στις ακτές της γαλλικής Ριβιέρας.

Τη Μονακό λοιπόν δεν την έχω ξεγραμμένη και θεωρώ ότι έχει πιθανότητες πρόκρισης απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο όπως είναι η Σαχτάρ Ντόνεσκ. Εδώ θα ρισκάρω στην εκτίμηση ότι μπορεί στο ματς αυτό οι δύο ομάδες να χρειαστούν περισσότερα από 90 λεπτά για να λύσουν τις διαφορές τους. Να κερδίσει δηλαδή η Μονακό με ένα γκολ διαφορά… Πάντως θα επαναλάβω ότι σίγουρα πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς.

Πάμε τώρα να δούμε κάποια ιαπωνικά παιχνίδια από αυτά που ξεκινούν νωρίς ως συνήθως Από πλευράς φιλοξενούμενων κρατάω Καβασάκι, Βισέλ Κομπέ και Κασίμα. Η Καβασάκι δεν χρειάζεται… συστάσεις. Είναι πρώτη και αήττητη μετά από 25 αγωνιστικές με καλύτερη άμυνα και επίθεση.

Η Βισέλ Κόμπε τα πηγαίνει και αυτή πολύ καλά φέτος έχοντας υποστεί μόνο δύο ήττες σε 12 ματς μακριά από την έδρα της. Σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική Τρινιτά που είναι προτελευταία με τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Αρωγός των φιλοξενούμενων η πολύ καλή πρόσφατη παράδοση αφού είχε υποστεί μόνο μία ήττα σε 13 παιχνίδια.

Η Κασίμα που έχει ήδη πέντε διπλά στο ενεργητικό της, σήμερα φιλοξενείται από την Σιμίζου που μετρά τις λιγότερες (2) εντός έδρας νίκες στην κατηγορία. Και εδώ βοηθά η προϊστορία καθώς η πρόσφατη και στις δυο έδρες είναι 14-2-2 υπέρ της.

Θα κλείσω… καρέ φιλοξενούμενων από Κορέα με το διπλό της πρωτοπόρου Ουλσάν Χιουντάι. Έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις και σήμερα την υποδέχεται η ουραγός Σεούλ που διαθέτει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα. Για μία ακόμη φορά η πρόσφατη παράδοση είναι με το φαβορί, καθώς την τελευταία τετραετία η Ουλσάν μετρά 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια.

Στη Λευκορωσία η Λοκομοτίβ Γκόμελ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα που παραμένει χωρίς τρίποντο για 10 σερί αγωνιστικές. Η Γκόμελ έχει καλή έδρα και είναι ανώτερη σαν ομάδα.

Στην Γ Γερμανίας τέλος, η Χαβέλσε παραμένει η μοναδική ομάδα που μετρά μόνο ήττες από την αρχή της σεζόν. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει… συνήθεις απόψε απέναντι στην Τουργκουτσού, αφού η ομάδα του Μονάχου υπερέχει έναντι ενός αντιπάλου που θεωρείται ως εάν από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σε ενισχυμένη απόδοση προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] το να πετύχουν και οι δύο ομάδες γκολ και να έρθει over 3.5 το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα τον συνδυασμό αυτόν τον προσφέρει στο 2.90.

21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ