ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΠΡΑΖΙΛΕΡΟ

Καλημέρα. Σήμερα θα την βγάλουμε με Βραζιλία καθώς είναι ότι έχει απομείνει στο στοίχημα.

Η Ιντερνασιονάλ έρχεται από πέντε σερί under και no – goal μαζί. Πέντε είναι και τα σερί της Σεαρά στο under και επειδή βλέπω και μια ισοδυναμία, εκτός από τα λίγα γκολ σκεφτόμουν και τις πιθανότητες της ισοπαλίας, όπως έγινε άλλωστε και στον πρώτο γύρο.

Η Σαπεκοένσε έχοντας σημειώσει μόλις μία νίκη σε 23 αγωνιστικές, δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με επτά διπλά.

Η Σαπεκοένσε από την άλλη μεριά μετρά 8 ήττες και τρεις ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της. Θα πρόκειται για έκπληξη λοιπόν αν σπάσει αυτό το διπλό.

Η Ζουβεντούδε πάει να… τρελάνει τη στατιστική με τα 10 σερί 2-3 γκολ που έχει σημειώσει. Το ματς με τη Σπορτ Ρεσίφε αποτελεί ντέρμπι και πιστεύω ότι θα διατηρηθεί η παράδοση των 2-3 γκολ, καθώς βλέπω ισοπαλία της τάξεως του 1-1… (5.25 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Η βασίλισσα των under όμως είναι η Αμέρικα Μινέιρο η οποία έρχεται από 13 συνεχόμενα! Συνολικά από την αρχή της σεζόν, μετρά 20 under σε 23 παιχνίδια. Η Παλμέιρας είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, αφενός όμως βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση και αφετέρου η Αμέρικα Μινέιρο τις 11 τελευταίες αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από την Ατλέτικο Παραναένσε. Φέρνει πολλά Χ πάντως φέτος και εκτός από το… αγαπημένο της under δεν θα αποκλείσω ούτε εδώ το ενδεχόμενο εμφάνισης μιας ισοπαλίας.

Η Φορταλέζα έχει πάρει την κατιούσα μετά από το εκρηκτικό ξεκίνημά της. Έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, ενώ τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, κατάφερε να κερδίσει μόνο την προτελευταία Σπορτ Ρεσίφε. Η Φλουμινένσε αντιθέτως, έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά, αφού έρχεται από τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια. Θα… παραμερίζω λοιπόν τον βαθμολογικό πίνακα, που αρκετές φορές δεν λέει την αλήθεια και θα προτιμήσω τους γηπεδούχους σε αυτή την αναμέτρηση.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, η Μπραζίλ Ντε Πελότας έχει ήδη υποβιβαστεί καθώς καλείται να καλύψει 17 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές. Έχει σημειώσει μόλις δυο νίκες σε 28 παιχνίδια και όσο ντεφορμέ και αν είναι η Οπεράριο, θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε έναν ανύπαρκτο αντίπαλο. Η Οπεράριο βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και με ένα τρίποντο απόψε θα έπαιρνε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ