Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ!

Καλημέρα. Ξεκινάμε αμέσως τώρα με τα ματς του Euro ανά ώρα έναρξης.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Καταρχάς οι Ρώσοι παίζουν στην έδρα τους και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη. Σήμερα θα παίξουν μόνο για τη νίκη μετά από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από το Βέλγιο. Ο β όμιλος είναι σχετικά βατός και αν οι Ρώσοι αποκλειστούν θα πρόκειται για αποτυχία.

Οι Φινλανδοί μπορεί να κέρδισαν στην πρεμιέρα τους Δανούς, αλλά μίλησαν με τον… Θεό αφού έπρεπε να είχαν δεχθεί τουλάχιστον 4 με 5 γκολ. Είχαν σε απίστευτη μέρα τον τερματοφύλακα Χραντέτσκι της Λεβερκούζεν, αλλά και την τύχη με το μέρος τους καθώς οι Δανοί τους έπαιζαν μονότερμα. Σίγουρα σε αυτό το ματς έπαιξε ρόλο και η αρνητική ψυχολογία των παικτών της Δανίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Έρικσεν.

Εμένα πάντως η πείρα μου με έχει μάθει ότι δύσκολα ένας μέτριος αντίπαλος μπορεί να έχει για δύο σερί ματς τόσο μεγάλη τύχη… Βέβαια ούτε και οι Ρώσοι είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά πιστεύω ότι σήμερα εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Στα ειδικά στοιχήματα θα ποντάρω στο να σκοράρει εκ μέρους των Ρώσων ο πανύψηλος φορ της Ζενίτ με κεφαλιά! Αναφέρομαι βέβαια στον 22χρονο Αρτέμ Τζιούμπα. (1.96 ύψος, φωτο)

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και πιο συγκεκριμένα στο Μπακού. Οι Τούρκοι ατύχησαν στην πρεμιέρα με το 0-3 από τους Ιταλούς, καθώς το αυτογκόλ του Ντεμιράλ δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν στην συνέχεια. Οι Ουαλοί έφεραν 1-1 στην πρεμιέρα κόντρα στην Ελβετία και σήμερα θα επιδιώξουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα που στην συγκεκριμένη περίπτωση ενδέχεται να είναι και το Χ. Προσωπικά πάντως, έχοντας παρακολουθήσει και τις δυο ομάδες, θεωρώ ότι οι Τούρκοι υπερέχουν διότι διαθέτουν μεγαλύτερο ταλέντο. Ο άσσος συνοδεύεται από υψηλές τιμές οι οποίες όμως έχουν αρχίσει και πέφτουν. Δεν θα ψάξω λοιπόν για ειδικά στοιχήματα αυτή τη φορά, καθώς θα προτιμήσω τη νίκη των γειτόνων μας που πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα έρθει…

ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Σύμφωνα με αυτά που γνώριζα αλλά και που έχω δει έως τώρα εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ιταλία παραμένει ένα από τα 2-3 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Euro. Η νίκη της πρεμιέρας επί των Τούρκων με 3-0 προσετέθει σε ένα μεγάλο σερί νικών χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα! Δεν ξέρω αν αυτό το σερί του μηδέν στην άμυνα θα συνεχιστεί και απόψε, θεωρώ όμως ότι για μια ακόμη φορά θα φτάσει στη νίκη. Τους Ελβετούς τους περιμέναμε πολύ καλύτερους στην Πρεμιέρα με τους Ουαλούς και έτσι δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλη τύχη στην αποψινή αναμέτρηση. Η πρόκριση για αυτούς θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Τούρκους. Θα ποντάρω λοιπόν στον άσσο, ενώ για μια ακόμη φορά θα εμπιστευτώ τον… άσσο της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε για την επίτευξη ενός τέρματος… (2.77 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες λιγοστές επιγραμματικές προτάσεις υπόλοιπων παιχνιδιών της ημέρας.

Καλή επιτυχία και καλή τηλεθέαση να έχουμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

19.00 ΜΟΛΝΤΕ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ: 1 ΚΑΙ OVER

19.00 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ: 1 ΚΑΙ OVER

21.00 ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ – ΟΝΤ: 1

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

01.00 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ: 1 ΚΑΙ UNDER

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Β

01.00 ΒΑΣΚΟ – ΑΒΑΙ: 1

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

21.00 ΑΚΡΑΝΕΣ – ΑΚΟΥΡΕΡΙ: 2

Υ.Γ. Σας ενημερώνω ότι τις μακροχρόνιες προτάσεις μου για τα στοιχήματα του Euro που δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή στο bookenemy, μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας στο παρακάτω λινκ. bookenemy.com/ena euro me ap’ola

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Το Γαλλία-Γερμανία δεν είχε νικητή στο Stoiximan Master, έτσι το αποψινό Ιταλία-Ελβετία θα μοιράσει και το χθεσινό ποσό, δηλαδή συνολικά 20.000€ εντελώς δωρεάν*! Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Ιταλία-Ελβετία και κέρδισε έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ