Η ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ…

Καλημέρα. Θα ήταν ψέμα αν ισχυριζόμουν ότι με… πλημμυρίζει ενθουσιασμός από το σημερινό πρόγραμμα, καθώς αποτελείται κυρίως από παιχνίδια κυπέλλων τα οποία… περιφρονώ στοιχηματικά.

Έτσι λοιπόν θα περιοριστώ μόνο σε μερικά ματς πρωταθλημάτων τα οποία εξετάζουμε παρακάτω.

Στην Πρέμιερ στην αναμέτρηση της Σέφιλντ με τη Νιουκάστλ, παίζει ο τυφλός με τον μονόφθαλμο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρουμε σε πονταρίσματα. Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε την τάση της Νιουκάστλ προς τα 2-3 τέρματα, καθώς τα έχει φέρει στα 12 από τα 16 φετινά της παιχνίδια. Εδώ που τα λέμε πάντως, το να προσφέρεται σε τιμές φαβορί μια ομάδα που μετρά 15 ήττες και δύο ισοπαλίες είναι και ολίγον… παρανοϊκό.

Η… Σέφιλντ της Ολλανδίας είναι η Έμεν που μετά από 15 αγωνιστικές έχει 10 ήττες και πέντε ισοπαλίες. Η ομάδα δύσκολα θα κρατηθεί στην κατηγορία και νομίζω ότι αν η Χέρακλες παρουσιαστεί απόψε στοιχειωδώς θετική, θα προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.75 στη [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Αν δούμε τα επτά τελευταία αποτελέσματα του Μαγδεμβούργου και της Σααρμπρίκεν στη Γ Γερμανίας, θα διαπιστώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν φέρει πέντε ισοπαλίες και οι φιλοξενούμενοι τέσσερις. Αν επίσης συνδυάσουμε το γεγονός ότι και τα επτά τελευταία αποτελέσματα του Μαγδεμβούργου έχουν λήξει στο Under, τότε η πρόσφατη στατιστική μας οδηγεί σε μια ισοπαλία της τάξεως του 1-1 που την έχουν επιβεβαιώσει οι γηπεδούχοι τέσσερις φορές το τελευταίο διάστημα.

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας η Μπόρνμουθ τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και φαίνεται ότι θα εξακολουθήσει να χτυπά την πόρτα της ανόδου έως το φινάλε. Διαθέτει ισχυρότατη έδρα, είναι φορμαρισμένη και σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Μίλγουολ, η οποία τις τελευταίες 13 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Μπρίστολ Σίτι. Όπως αναμενόταν η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και είναι πιθανό να δικαιωθεί η πλειονότητα των παικτών…

Στη Λιγκ 1 η Τσάρλτον που διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του πρωταθλήματος, έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία μετά από τα τελευταία… ανάποδα αποτελέσματα. Απόψε όμως της παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες καθώς υποδέχεται τη συγκριτικά αδύναμη Ροτσντέιλ η οποία βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Θα ήθελα την απόδοση του άσσου λίγο υψηλότερη, αλλά επειδή δεν έχει πολλά περιθώρια επιλογών, θα συμβιβαστώ και με το 1.75…

Στη Νάσιοναλ Λιγκ απόψε κοντράρονται οι δύο από τις τρεις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Η Χάλιφαξ έρχεται από 8 σερί g-g και 7 over! Η δε Χάρτλπουλ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έβαλε συνολικά 11 γκολ. Αναμένω με ενδιαφέρον τη μεταξύ τους αναμέτρηση και αν οι δύο ομάδες δείξουν τον ίδιο αγωνιστικό χαρακτήρα, τότε το παιχνίδι πάει… βουρ για over και g-g.

Στη Χιλή η Ο’Χίγκινς διεκδικεί είσοδο στην οκτάδα  και αυτή την περίοδο είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς μετρά 7 νίκες σε δέκα αγωνιστικές. Υποδέχεται την προτελευταία Ικίκε που συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με τέρματα 0-4. Η απόδοση του άσσου πέφτει σχεδόν παντού και θεωρώ ότι το ματς αξίζει να το παρακολουθήσουμε και στο live.

Στη Β Βραζιλίας το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τη βελτιωμένη… έκδοση της Ναούτικο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει εύκολο έργο στο σημερινό ντέρμπι με την πρωτοπόρο Αμέρικα Μινέιρο η οποία έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα. Το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις και σίγουρα θα υπάρξουν παίκτες που θα το επιλέξουν. (2.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) Εγώ πάντως βλέπω με εξίσου καλή… διάθεση και το under, διότι η Ναούτικο έχει 10 στα 11. Ίσως τελικά θα είχε… ενδιαφέρον ένας συνδυασμός των δύο παραπάνω στοιχημάτων.

Με γνώμονα τη φόρμα τέλος, αξίζει της προσοχής μας το διπλό της CSA με την Παρανά. Οι γηπεδούχοι δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι αφού μετράνε 12 ήττες σε 15 αγωνιστικές! Η τελευταία εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 27 Οκτωβρίου με την ουραγό Οέστε. Η CSA από την άλλη μεριά βρίσκεται σε ανοδική πορεία και διατηρώντας βάσιμες ελπίδες για άνοδο. Τις τελευταίες 12 αγωνιστικές υπέστη μόνο δύο ήττες και το διπλό της πληρώνει 2.50 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Καλή τύχη και στην συνέχεια θα τα πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1.46 – 3.14)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα για το νικητή τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague. (21.05μμ) Με πάνω από 320 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ