Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΜΙΛΑΝΕΖΩΝ…

Καλημέρα. Φέτος υπάρχουν κάποιοι πολύ δυνατοί όμιλοι στο Champions League. Ο δυνατότερος ίσως είναι ο 2ος που απαρτίζεται από Λίβερπουλ, Μίλαν, Πόρτο και Ατλέτικο!

Η Μίλαν με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αναζητά πλέον ένα θαύμα για να τερματίσει δεύτερη και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ουσιαστικά για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κάνει τουλάχιστο δύο νίκες και μια ισοπαλία χωρίς και πάλι να είναι τίποτα σίγουρο. Απόψε υποδέχεται στο Σαν Σίρο την Πόρτο από την οποία ηττήθηκε με 1-0 πριν από λίγες μέρες. Εννοείται πως θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη και ταυτόχρονα θα αναμένει ήττα της Ατλέτικο στο Άνφιλντ για να ανακτήσει τις ελπίδες της.

Έχω πάψει εδώ και καιρό να παίζω στο στοίχημα ντεφορμέ ομάδες μόνο και μόνο βάσει φανέλας, αλλά σήμερα λέω να κάνω μια μικρή εξαίρεση για τον αγώνα του Μιλάνου. Είναι άλλωστε και αυτός και ο… παλιοεγωισμός του Ιμπραΐμοβιτς που αν του γυρίσει το μάτι, μπορεί να πάρει το ματς για πλάκα μόνος του.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λίβερπουλ δεν καίγεται για τη νίκη, αφού έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους. Η Ατλέτικο δεν θα έλεγε όχι στον ένα βαθμό, ενώ η αγγλική ομάδα έχει και αρκετές απουσίες στα χαφ με παίκτες όπως ο Κεϊτά, ο Αλκάνταρα, και ο Φαμπίνιο. Μου… μυρίζει βολική ισοπαλία και ίσως δοκιμάσω την τύχη μου.

Αυτή τη φορά δεν βλέπω και εκπλήξεις στο στοίχημα στα… ψιλολόγια των Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Δεν έχουν εξασφαλίσει καμία πρόκριση και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη μέσα στην έδρα τους απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους που οδεύουν στο να ξεμείνουν από στόχους.

Στο Λειψία – Παρί θεωρώ ότι όλα είναι πιθανά, οπότε θα πάω πάσο. Αν έπαιζα κάτι θα ήταν το g-g και το over που το είχαμε προτείνει και στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο έληξε 3-2.

Μια από τα ίδια και στο Ντόρτμουντ – Άγιαξ. Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν πρόκειται να τους κοντράρω. Επειδή και η Ντόρτμουντ και ο Άγιαξ πετυχαίνουν αβίαστα το γκολ, προτιμότερο και εδώ το over με το g-g.

Η Ίντερ τέλος, αν σήμερα δεν κερδίσει την Σερίφ και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Μαδρίτη με τη Ρεάλ, θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός συνέχειας και αυτό είναι κάτι που δεν θα το ήθελε ούτε και η Ουέφα… Η ομάδα του Τίρασπολ τα έχει πάει πολύ καλά έως τώρα, αλλά εδώ ξαναμπαίνει στη συζήτηση το θέμα της… φανέλας.

Αν δεν υπήρχε το VAR θα σας έλεγα να παίζετε από τώρα πέναλτι ή κόκκινη υπέρ της Ιντερ. Το καλό ή κακό με αυτό το… μηχάνημα, είναι ότι πλέον οι μεγάλες ομάδες που παραδοσιακά στηρίζονταν και υποστηρίζονταν από τους ρέφερι, τώρα έχασαν αυτή την πολύτιμη βοήθεια. Αυτός μάλιστα είναι και ένας από τους σημαντικούς λόγους που πλέον τις περισσότερες φορές δυσκολεύονται να κερδίσουν πολύ κατώτερους αντιπάλους.

Οι διαιτητές όμως διατηρούν ακόμα ένα ατού στο τσεπάκι τους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που είναι οι κάρτες. Αυτό το λέω γιατί η κίτρινη κάρτα δεν χρειάζεται… VAR, αφού εξαρτάται από τη βούληση του εκάστοτε διαιτητή. Αν θέλει λοιπόν να βοηθήσει μια ομάδα, μπορεί κάλλιστα να αρχίσει να φορτώνει με κίτρινες τους αντίπαλους παίκτες με το παραμικρό. Ακόμα και αν βήξουν πάνω του επειδή δεν φορούν μάσκα…

Ας το κρατήσουμε αυτό και για το over των κίτρινων καρτών σε αυτή την αναμέτρηση.

Πάμε τώρα να δούμε και 3-4 παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στη Β Ισπανίας η Λας Πάλμας βρήκε πλέον για τα καλά τα πατήματά της, ενώ διαθέτει και την ισχυρότερη έδρα με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια. Η Φουενλαμπράδα είναι ντεφορμέ και θα δώσω πρώτη τύχη στους γηπεδούχους που πληρώνουν ικανοποιητικά στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] (το 1.88 είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί)

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Βαγιαδολίδ η οποία έρχεται από ένα αήττητο 7 αγωνιστικών. Η νεοφώτιστη Αμορεμπιέτα φέτος, έχει να νικήσει από τον Αύγουστο. Αυτή άλλωστε ήταν και η μόνη της νίκη έως τώρα. Πρόκειται για το 2-1 επί της Αλμερία που επικράτησε με ανατροπή στο τέλος!

Στην Τσάμπιονσιπ η αγωνιστική κατηφόρα της Χαλ συνεχίζεται και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν αρχίσει να πετυχαίνει τέρματα. Με 9 γκολ ενεργητικό έχει τη χειρότερη επίθεση, ενώ έχει υποστεί και τις περισσότερες (10) ήττες στην κατηγορία. Η Γουεστ Μπρομ παραμένει αήττητη εντός, όπου έχει δεχθεί μόνο τέσσερα γκολ. Βάσει των παραπάνω δεδομένων λοιπόν, είναι πλέον πιθανό το σενάριο του συνδυασμού του άσσου με το no – goal. Κάτι σαν 2-0 δηλαδή…

Η πρωτοπόρος Μπόρνμουθ όμως, παραμένει η μοναδική που δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα από την αρχή της σεζόν (11-4-0). Πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη πορεία έχοντας ως όπλο την πολύ καλή άμυνά της. Η Πρέστον έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά παραμένει χωρίς διπλό από την αρχή της σεζόν. (αυτή και η Μπάρνσλεϊ). Θεωρώ λοιπόν ότι η Μπόρνμουθ θα φτάσει σε μία ακόμα νίκη που θα της είναι χρήσιμη διότι στην πορεία ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα…

Στις ΗΠΑ το Μόντρεαλ παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο του χαρτί για είσοδο στην επτάδα στο αποψινό ματς με το Χιούστον. Αν δεν κερδίσει τότε… «Χιούστον έχουμε πρόβλημα». Δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το καλό για αυτή είναι ότι το Χιούστον είναι αδιάφορο και πλέον κερδίζει μια φορά το δίμηνο. Καθαρά βάσει κινήτρου λοιπόν, θα ρισκάρω στον άσσο, όπως έπραξε άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος.

Η Όστιν τέλος, είναι στο… τέλος της βαθμολογίας της Δύσης, έχοντας υποστεί τις περισσότερες ήττες (20) στον όμιλο. Απόψε φιλοξενεί το Κάνσας που διεκδικεί την πρωτιά στη Δύση από το Σιάτλ, το οποίο έχει και ένα ματς περισσότερο. Αν δηλαδή απόψε κερδίσει, θα το προσπεράσει στη βαθμολογία και μετά θα χρειάζεται απλά μια νίκη την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται το Σολτ Λέικ το οποίο είναι του χεριού του.

Δεν ξέρω τι… όνειρα έχουν δει οι μπουκ που δίνουν μεγάλες αποδόσεις στο διπλό (2.30 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]), αλλά αν το διπλό περάσει θα τους το έχουμε … εξηγήσει εμείς το όνειρο. Αν δεν περάσει, το όνειρο θα γίνει εφιάλτης.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ