Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Καλημέρα. Αυτό το τριήμερο διεξάγονται τα ημιτελικά των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την αυλαία ανοίγει το αποψινό μαδριλένικο ντέρμπι και τα ατού των δύο αντιπάλων είναι διαφορετικά. Η Ρεάλ δηλαδή, στηρίζεται στην επιθετική της ευχέρεια και αποτελεσματικότητα και η Ατλέτικο στην χαλύβδινη άμυνα της, που είναι… σεμιναριακού επιπέδου. Πριν από τέσσερις εβδομάδες είχαν συναντηθεί στο πρωτάθλημα και τότε αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η Ρεάλ είχε προηγηθεί με τον Πέπε, αλλά η Ατλέτικο ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν από το φινάλε, με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Στον πρώτο γύρο όμως, η «βασίλισσα» είχε νικήσει εύκολα με σκορ 0-3!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν βρεθεί αντιμέτωπες αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και η έκβαση των αναμετρήσεων τους, κρίνονται πάντα στο φινάλε και στις λεπτομέρειες… Δεν πιστεύω λοιπόν ότι φέτος πρόκειται να αλλάξει κάτι… Το πλέον πιθανό είναι ότι το σημερινό αποτέλεσμα θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς. Προσωπικά πάντως, επιλέγω Ρεάλ, διότι ειδικά το τελευταίο διάστημα σκοράρει με πολύ μεγάλη ευκολία απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν οι παίκτες της μπορέσουν να επιδείξουν και μια στοιχειώδη προσοχή και σοβαρότητα στην άμυνα, τότε έστω και με 1-0 θα μπορέσουν να επικρατήσουν… (με μηδενική γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο STOIXIMAN.GR 1.80 – 3.75 – 5.50)

Από εκεί και πέρα, αυτό το τριήμερο διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια…

Στην Β Αυστρίας η υπόθεση άνοδος έχει κριθεί προ πολλού, καθώς η Λίντσερ προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Λιέφερινγκ. Το ενδιαφέρον λοιπόν, περιορίζεται στην μάχη για την σωτηρία. Η Βάττνες με τη Κάπφενμπεργκ που θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε, έχουν από 38 και 37 βαθμούς αντίστοιχα. Διατηρούν δηλαδή μία σχετική διαφορά ασφαλείας από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά θα χρειαστούν λίγους ακόμα πόντους για να μην κινδυνεύσουν. Έχω την αίσθηση λοιπόν, ότι δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο μίας συμβιβαστικής – βολικής ισοπαλίας. Η Βάττενς άλλωστε φέρνει πολλά Χ φέτος (έφτασε τα 11), ενώ η Κάπφενμπεργκ μετρά τέσσερις ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα…

Στην Β Νορβηγίας, η Μπόντο Γκλιμτ με την Σταρτ που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, παίζουν μεταξύ τους και η παράδοση δείχνει γηπεδούχους. Η «Μπόντο» βλέπετε, μετρά πέντε σερί νίκες, με συντελεστή τερμάτων 16-2. Πιστεύω ότι αυτή η καλή προϊστορία μπορεί να διευρυνθεί καθώς οι γηπεδούχοι έχουν φτιάξει πολύ καλή ομάδα φέτος.

Στην Σουηδία τέλος, μπορεί η Έλφσμποργκ να μην έχει την ίδια μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, αλλά θεωρώ ότι συγκριτικά υπερέχει της μέτριας Έστερσουντ που συνήθως αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Την απόδοση του άσσου την περίμενα σε τιμές κάτω του 2.00 και από την στιγμή που την βρίσκω υψηλότερα, σκέφτομαι να ρισκάρω…

Καλή τύχη…

SPORTINGBET.GR

Μεγάλη προσφορά από την SPORTINGBET.GR για τον αποψινό πέμπτο τελικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ