Η ΠΕΛΟΤΑΣ ΤΩΝ Χ…

Καλημέρα. Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που συνηθίζουν να μεσουρανούν στα πρωταθλήματά τους. Μια από αυτές είναι και ο ΑΠΟΕΛ που μετά το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται ήδη 17 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Σήμερα πάντως του παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία να αναρριχηθεί βαθμολογικά, καθώς αντιμετωπίζει την αδύναμη και ντεφορμέ Καρμιώτισσα η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Από την αρχή της σεζόν η γηπεδούχος ομάδα μετρά μόνο δύο νίκες σε 15 αγωνιστικές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δέχεται συνεχώς γκολ εδώ και 12 παιχνίδια. Από τη στιγμή που το διπλό του ΑΠΟΕΛ πληρώνει καλά, θα… κάνω πως δεν βλέπω τη φετινή του μέτρια απόδοση και θα ποντάρω στο διπλό του 1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα εξακολουθεί να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, καθώς συμπλήρωσε 7 νίκες σε 8 αγωνιστικές. Βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και μετρά τρία διπλά σε 5 παιχνίδια. Απόψε φιλοξενείται από τη μετριότατη Μποαβίστα που έχει μόνο μία νίκη σε 10 αγωνιστικές. Η Μποαβίστα είναι μια ομάδα που σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια της θέτει ως πρωταρχικό στόχο να μην δεχθεί γκολ προκειμένου να… τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Μπράγκα όμως είναι μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν ανελλιπώς. Για την ακρίβεια μόνο σε ένα ματς δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ φέτος. Θεωρώ λοιπόν ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Μπεσίκτας η οποία έρχεται από πέντε νίκες σε 6 αγωνιστικές. Το όπλο της δεν είναι η άμυνα αλλά η επίθεση και πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να σκοράρει απέναντι στη μέτρια Σίβασπορ. Υπάρχουν όμως δύο λόγοι που με κάνουν να φοβάμαι αυτόν τον άσσο… Ο ένας έχει να κάνει με τις εκτός έδρας επιδόσεις της Σίβασπορ καθώς είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα! Ο άλλος λόγος έχει να κάνει με την πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση διότι η Σίβασπορ μετρά τρία σερί διπλά στην Πόλη. Έτσι λοιπόν θα αφήσω τον άσσο και θα προτιμήσω το g-g διότι πιστεύω πως και οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν.

Στην Πρέμιερ η Λέστερ θυμίζει κάτι από πρόπερσι που κατέκτησε τον τίτλο! Βρίσκεται μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και αποδίδει πολύ καλά σχεδόν κάθε εβδομάδα. Η Κρίσταλ Πάλας αντιθέτως, δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε συνολικά 10 γκολ! Η απόδοση του διπλού της Λέστερ γνωρίζει πτώση και νομίζω ότι δεν προξενεί εντύπωση αυτή η εξέλιξη.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Σάτον φέτος έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από την ουραγό Ντόβερ που μακριά από την έδρα της έχει μόνο ήττες με τέρματα 1-11!

Η Τορκί παραμένει πρωτοπόρος, ερχόμενη από την εξάρα επί της Γέοβιλ. Φιλοξενείται από την αρνητική Γουεϊμάουθ η οποία έρχεται από 5 ήττες και μία ισοπαλία. Εδώ πάντως θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε και το διπλό με το over διότι η μεν Τορκί διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και η δε Γουειμάουθ έρχεται από 8 over σε 9 παιχνίδια.

Στην Β Βραζιλίας δεν αποκλείω βολικό Χ στην αναμέτρηση της Μπραζίλ Ντε Πελότας (φωτο) με την Κονφιάνσα. Ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι με 13 ισοπαλίες στο ενεργητικό τους, έχουν την ομάδα που μετρά τα περισσότερα Χ στην κατηγορία.

Η Σαπεκοένσε τέλος, έχοντας υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 30 αγωνιστικές, αποτελεί ένα από τα πολύ μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Απόψε φιλοξενεί την αρνητική Παρανά που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η φόρμα των φιλοξενούμενων είναι κάκιστη καθώς συμπλήρωσαν 9 ήττες σε 10 αγωνιστικές.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση.

H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής EEEΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ