Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ…

Καλημέρα. Απόψε διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και έχουμε δύο δεδομένα… α) οι ερυθρόλευκοι δεν χάνουν από κανέναν εντός Ελλάδας. Β) η ΑΕΚ ειδικά το τελευταίο διάστημα δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Να προσθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση, καθώς μέσο όρο πετυχαίνει περίπου τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Μόνο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έβαλε 10 γκολ! Σίγουρα στα ντέρμπι δεν χωρούν ασφαλείς εκτιμήσεις, αλλά με αυτά που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και από τη στιγμή που ως γνωστό το ματς θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Βέβαια θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στον συνδυασμό του over με το g-g που το επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για πέντε σερί παιχνίδια. Παραδόξως μάλιστα το over προσφέρεται σε υψηλές τιμές χωρίς… λόγο. (η μεγαλύτερη απόδοση στο 2.27 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Και στην Πρέμιερ όμως έχουμε ντέρμπι πρωτοπόρων καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ. Η ομάδα του Κλοπ έχει υποπέσει σε πολλές γκέλες μακριά από το γήπεδό της, μέσα στο Άνφιλντ όμως έχει 6 στις 6 νίκες και 6 στα 6 over! Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ συμπλήρωσε 54 νίκες και 11 ισοπαλίες στα 65 τελευταία παιχνίδια της! Κλείνει… τετραετία δηλαδή χωρίς ήττα μέσα στο Άνφιλντ. Η φετινή Τότεναμ μπορεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, αλλά αν πρέπει κάποια στιγμή να χάσει, νομίζω ότι αυτή η στιγμή είναι απόψε… Να συμπληρώσουμε ότι η παράδοση είναι σαφέστατα υπέρ των γηπεδούχων, καθώς η Λίβερπουλ μετρά 53 νίκες και 8 μόνο ήττες σε σύνολο 85 αναμετρήσεων!

Τα… χάλια της φετινής Άρσεναλ δεν έχουν προηγούμενο, καθώς οι Λονδρέζοι πλέον μετρούν 7 ήττες σε 12 παιχνίδια. Μέσα στην έδρα τους έχουν τέσσερις σερί ήττες με μικρομεσαίες ομάδες όπως είναι η Μπέρνλι, η Γουλβς, και η Άστον Βίλα. Τα… ψωμιά του Αρτέτα φαγώθηκαν και κάτι μου λέει ότι απόψε θα αποχαιρετίσει οριστικά τους κανονιέρηδες διότι η Σαουθάμπτον – σε αντίθεση με την Άρσεναλ – βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Όταν αντίκρισα το σετ των αποδόσεων στο Λιντς – Νιουκάστλ, θεώρησα ότι πρόκειται για… τυπογραφικό λάθος! 1.65 σε μια ομάδα που έχει μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια στην έδρα της και αυτή πριν από τρεις μήνες; Σε μια ομάδα που δέχεται γκολ με το τσουβάλι; Που είναι από τις πιο ντεφορμέ της κατηγορίας; Η δε Νιούκαστλ μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα ενώ είναι και η κάτοχος της 2ης καλύτερης εκτός έδρας άμυνας. Όσο για την παράδοση, στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της εκεί, πήρε τέσσερα διπλά και μία ισοπαλία. Κάποιοι θα το θεωρήσουν και ως… φαν μπετ, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοντράρω τη Λιντς αγοράζοντας το διπλό του 4.33 της Νιουκάστλ. (τόσο το βρήκα στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ μαζεύτηκαν πολλές απουσίες για τη Ρέντινγκ, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι δύο πρώτοι σκόρερ που έχουν πετύχει τα 17 από τα 28 γκολ. Αυτό διευκολύνει το έργο της πρωτοπόρου Νόργουιτς η οποία ούτως ή άλλως είναι ισχυρή και φορμαρισμένη. Έχει μάλιστα τα περισσότερα (6) διπλά στην κατηγορία, ενώ μετρά και δύο σερί νίκες στην έδρα της Ρέντινγκ. Το διπλό αυτό πληρώνει 2.30 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Το διπλό της Σουόνσι ποντάρεται, αλλά εγώ για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τα under της Ντέρμπι που φέτος μας έχουν… χρυσοπληρώσει. Για του λόγου το αληθές, η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται από 14 under σε 15 αγωνιστικές! Παρόμοιες όμως είναι και οι επιδόσεις της Σουόνσι η οποία έχει 12 στα 13 under. Το μόνο που έσπασε ήταν με τη Μίντλεσμπρο (2-1) στο φινάλε της αναμέτρησης.

Στη Γερμανία θα προβώ στον τριπλό συνδυασμό του g-g, του over και του διπλού στην αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με τη Λειψία για τον απλούστατο λόγο ότι εκεί με οδηγεί η φετινή εικόνα των δύο αντιπάλων. Η Λειψία πάντως έφυγε με διπλό τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι από εκεί μέσα και η Χοφενχάιμ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα αρκετών απουσιών.

Στην Ιταλία η Αταλάντα μπορεί να κέρδισε την ανύπαρκτη Φιορεντίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει και τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο. Φέτος επικρατεί έντονος ανταγωνισμός στο Καμπιονάτο και η Γιουβέντους (φωτο) θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι σε έναν επικίνδυνο μεν, υποδεέστερο δε αντίπαλο. Τη βοηθά άλλωστε και η παράδοση, καθώς η πρόσφατη είναι 22-5-0! Εντυπωσιακό είναι δε το γεγονός ότι στις τελευταίες 35 μεταξύ τους αναμετρήσεις η Γιούβε δεν χάνει ούτε εντός ούτε εκτός έδρας! (1.85  στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Γαλλία απόψε μαζεύτηκαν πάρα πολλά φαβορί χαμηλών αποδόσεων, τα οποία πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν. Αναφέρομαι στην Παρί, τη Λυών και τη Λιλ που προπορεύονται στη βαθμολογία. Λίγο καλύτερα όμως πληρώνει ο άσσος της Μονπελιέ και μάλλον εκεί θα… κινηθώ. Φέτος έχει φτιάξει καλή ομάδα και ειδικά στην επίθεση βγάζει φωτιές. Τις τελευταίες 6 αγωνιστικές είχε πέντε νίκες και ηττήθηκε μόνο από την πρωταθλήτρια Παρί. Η Μετς δεν πείθει με τις εμφανίσεις της παραμένοντας χωρίς νίκη για 5 σερί παιχνίδια.

Στο Βέλγιο η Άντβερπ υπέστη δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ, αλλά απόψε επιστρέφει στα βατά παιχνίδια καθώς φιλοξενεί την μετριότατη Βάρεγκεμ. Εδώ ευνοεί και η παράδοση διότι από το 17 που βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, ανεξαρτήτως έδρας η Άντβερπ έχει 6 στις 7 νίκες.

Κλείνοντας με β Βραζιλίας η πρωτοπόρος Σαπεκοένσε είναι έτοιμη να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στην 18η Ναούτικο που μετρά μόνο δύο νίκες σε 15 αγωνιστικές μακριά από την έδρα της, Η Σαπεκοένσε έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 28 παιχνίδια και φέρνει πάρα πολλά under διότι διαθέτει με μεγάλη διαφορά την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως προκειμένου να ανεβάσουμε την απόδοση να συνδυάσουμε τον άσσο με τα λίγα τέρματα.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4.60 – 3.54 – 1.99)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] το σημερινό ντέρμπι και με πάνω από 300 στοιχήματα για να επιλέξετε. Και επιστροφή χρημάτων στο 0-0.

Ώρα έναρξης: 19.30μμ

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ