Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ…

Καλημέρα. Φέτος ο Άγιαξ αντιμετωπίζει προβλήματα όταν παίζει με ελληνικές ομάδες, αφού μετά από τον ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε υπέρμετρα και από τον ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς και άξιζε τη νίκη. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Πάντως όπως είδαμε και με τον ΠΑΟΚ, η Ουέφα δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει να αποκλειστεί ο Άγιαξ και να προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ στη θέση του… Σε περίπτωση που κάτι πάει να στραβώσει για τον «Αίαντα», ο διαιτητής θα βάλει το… χεράκι του και θα του χαρίσει την πρόκριση.

Στοιχηματικά το ματς δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού τόσο ο άσσος όσο και το over πληρώνουν ελάχιστα. Σκέφτομαι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ όπως προανέφερα, ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα και στο πέναλτι ή στην κόκκινη κάρτα υπέρ των Ολλανδών.

Η Κλαμπ Μπριζ που κέρδισε μέσα στην Αυστρία την προηγούμενη εβδομάδα, αναμένεται να πράξει το ίδιο διότι είναι σαφώς ανώτερη και εμπειρότερη της Λιντς Λασκ. Επειδή οι Αυστριακοί θα αναγκαστούν να παίξουν επιθετικά, για μένα έχει αξία και ο συνδυασμός του άσσου με το over στην προκειμένη περίπτωση.

Σλάβια Πράγας στο 1.50 αντιθέτως, δεν παίζω διότι δεν τη θεωρώ καμιά σπουδαία ομάδα. Η Κλουζ θα το παλέψει για να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και την έχω ικανή ακόμα και να τα καταφέρει. Προσοχή λοιπόν σε αυτή την αναμέτρηση διότι τα πάντα είναι πιθανά και ανοιχτά. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας είναι μικρό και… περίπου αδιάφορο.

Στο Αγγλικό Λιγκ Καπ η Έβερτον λογικά θα αποκλείσει τη Λίνκολν που δεν ξεκίνησε καλά φέτος.

Στη Β Νορβηγίας η πρωτοπόρος Άαλεσουντ που έχει το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα της (8 στα 8) λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην μέτρια Χαμ Καμ που κερδίζει μια στις… τόσες. Και εδώ όμως για να ανεβάσουμε την απόδοση αναγκαστικά θα συνδυάσουμε τον άσσο με τα πολλά γκολ.

Στη Β Βραζιλίας θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν την Αμέρικα Μινέιρο που μαζί με την Κοριτίμπα είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να περάσει νικηφόρα και από τη μέτρια έδρα της Σάο Μπέντο.

Στο Μεξικό τέλος, η Τολούκα μέχρι στιγμής μετρά 6 στα 6 under. Ο Λα Βόλπε παίζει πάντα αμυντικά και το ίδιο αναμένεται να πράξει και απόψε απέναντι στη Νεκάξα, η οποία παραμένει η μοναδική που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στην έδρα της. Είμαι ανάμεσα στον άσσο, το under και το no – goal. Αν δηλαδή το ματς λήξει με σκορ 1-0 θα εκφράσω την… απόλυτη ικανοποίησή μου.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ