Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ!

Καλημέρα.  Η διαφορά δυναμικότητας της Σμολεβίτσι Β και της Ντιναμό Μινσκ Β (φωτο) είναι πλέον εμφανής. Σκεφτείτε ότι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η μεν Σμολεβίτσι Β υπέστη ισάριθμες ήττες δεχόμενη 10 γκολ (6-2 και 0-4), και η δε Ντιναμό Β συνέτριψε με 5-0 και 6-0 την Νέμαν Β  και την Γκοροντέγια Β. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο εδώ από τον συνδυασμό του διπλού με το over 3,5.

Ο άσσος της Νέμαν Β φαίνεται ότι ποντάρεται αρκετά αν κρίνω από τη σημαντική πτώση που γνωρίζει η απόδοσή του σε όλους τους μπουκ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την πεντάρα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ντιναμό Μινσκ Β, η Νέμαν Β τα πήγαινε περίφημα. Η Ενερτζέτικ Β αντιθέτως, δεν έχει ξεκινήσει καλά, καθώς μετρά μόνο μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές. Θα συμφωνήσω λοιπόν και εγώ με το ευρύ κοινό και θα ποντάρω στον άσσο της Νέμαν Β…

Στη Νικαράγουα U20 τέλος, η Γιουβέντους Μανάγκουα είναι καλύτερη της Τζαλάπα και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. (παρεμπιπτόντως και εδώ πέφτει η απόδοση του άσσου). Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι έρχονται από τρείς σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 10-2. Η Τζαλάπα U20 αντιθέτως, υπέστη τρεις ήττες τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με συνολικά τέρματα 2-11. Εδώ δηλαδή εκτός από τον άσσο μπορούμε να δούμε συνδυαστικά και το over…

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες και άλλα σπορ γίνονται… virtual!

Στα εικονικά σπορ, η δράση δεν σταματά ποτέ. Μπορείτε να βρείτε μια πλειάδα από επιλογές σε διοργανώσεις και αθλήματα. Πρωταθλήματα και Κύπελλα ποδοσφαίρου, Ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, In – Play τένις, αγώνες μοτοσυκλέτας και Ιπποδρομίες με αμαξίδια είναι διαθέσιμα κάθε ώρα της ημέρας και με συναρπαστικά γραφικά που θυμίζουν περισσότερο εξελιγμένο video game.

Virtual Sports και ατμόσφαιρα που καθηλώνει στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] |21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ