Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ

Καλημέρα. Από το σημερινό μικρό πρόγραμμα τα μόνα σχετικά και συγκριτικά αξιόπιστα παιχνίδια με τα οποία θα μπορούσε να ασχοληθεί κανείς, είναι αυτά των προκριματικών του μουντιάλ από την ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας βέβαια, δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή (φωτο). Για την ιστορία να πούμε ότι οι δύο τεράστιες αυτές ομάδες έχουν συναντηθεί 102 φορές. Τριάντα εννιά νίκες έχει η Βραζιλία, 37 η Αργεντινή, ενώ είναι απίστευτο πραγματικά το γεγονός, ότι έχουν πετύχει από 159 γκολ η κάθε μία! Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της Αργεντινής έχουν θέσει σε κίνδυνο την πρόκριση της ομάδας καθώς για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν τα προκριματικά βρέθηκε εκτός πεντάδας. Σήμερα επιστρέφει ο Μέσι και τα πράγματα αναμένεται να λάβουν διαφορετική… τροχιά. Η Βραζιλία που προπορεύεται στη βαθμολογία μπορεί να αρκεστεί και στον βαθμό του Χ ο οποίος  θα την διατηρήσει σε θέση ισχύος. Δεν συνηθίζω να ποντάρω σε τέτοιου είδους ντέρμπι, αλλά αν έπρεπε να παίξω οπωσδήποτε κάτι θα πήγαινα προς την ισοπαλία.

Στο Ουρουγουάη – Ισημερινός και Παραγουάη – Περού δεν βλέπω σημαντικές εκπλήξεις διότι οι δύο γηπεδούχοι είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους. Ο Ισημερινός έχει φτιάξει καλή ομάδα, αλλά δεν συνηθίζει να παίρνει θετικά αποτελέσματα μακριά από το Εκουαδόρ. Η Ουρουγουάη είναι εξαιρετική στην έδρα της.

Η Παραγουάη δίνει πολύ κρίσιμο παιχνίδι απόψε κόντρα στο Περού, καθώς αν δεν νικήσει, θα λιγοστέψουν οι πιθανότητες που έχει για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Η ομάδα προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αργεντινής και η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα… ουράνια. Πιστεύω ότι θα διατηρηθεί η θετική παράδοση και ότι θα προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Στο Κολομβία – Χιλή τέλος, είμαι ανάμεσα στον άσσο και το Χ του ημιχρόνου. Δεν αποκλείω στο τέλος να προβώ σε έναν συνδυασμό των δύο παραπάνω σημείων. (Χ ημίχρονο – άσσο τελικό δηλαδή). Οι Κολομβιανοί δεν συνηθίζουν να χάνουν στην έδρα τους, καθώς έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια τους. Η Χιλή θα πάει για να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μέσα σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Ένα ημίχρονο μπορεί να αντέξει πάντως…

Όσο για το Βενεζουέλα – Βολιβία, εδώ έχουμε τη διεξαγωγή μιας αναμέτρησης μεταξύ των δύο ουραγών που δεν έχουν καμία ελπίδα για πρόκριση. Η Βενεζουέλα παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει ακόμα ούτε μία νίκη, καθώς μετά από το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών μετρά οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Παρόλα αυτά όμως, βλέπουμε τον άσσο της στην απίστευτα χαμηλή τιμή του 1.50! Μη με ρωτήσετε από πού προέκυψε αυτή η απόδοση διότι ειλικρινά ούτε ξέρω, αλλά ούτε και μπορώ να υποψιαστώ… Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, ή πας πάσο, ή πας κόντρα στο… υποτιθέμενο μεγάλο φαβορί.

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ