Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ…

Καλημέρα. Η Αργεντινή ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη στο Κόπα Αμέρικα και για μία ακόμα φορά τα εκατομμύρια των φιλάθλων της δηλώνουν την απογοήτευσή τους για την εθνική τους ομάδα. Αν θυμάστε είχαμε προβλέψει ότι δεν θα κερδίσει ούτε την Παραγουάη από την οποία θα μπορούσε άνετα να είχε χάσει, καθώς στο 1-1 ο τερματοφύλακάς της απέκρουσε πέναλτι.

Την τελευταία αγωνιστική παίζει με το Κατάρ και χρειάζεται μόνο νίκη. Προσωπικά για μία ακόμη φορά δεν θα μπω στην διαδικασία να ασχοληθώ με αποδόσεις του 1.20 διότι αφενός δεν εμπιστεύομαι την Αργεντινή και αφετέρου το Κατάρ έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία έως τώρα. Πάντως και να κερδίσει ο Μέσι και η παρέα του δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να πετύχουν πολλά γκολ. Για μένα λοιπόν ένα σχετικά ασφαλές στοίχημα είναι τα 2-3 γκολ διότι στην ουσία βλέπω ή 2-0 ή 2-1 υπέρ της Αργεντινής.

Η Κολομβία είναι οριστικά πρώτη ότι και να συμβεί στο αποψινό παιχνίδι με την Παραγουάη. Ο Κάρλος Κεϊρός θα χρησιμοποιήσει πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επικράτηση της Παραγουάης. Την νίκη των «Γκουαρανί» την βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 3.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] (και μηδενική γκανιότα)

Στα ματς των Under 21 πιστεύω ότι η Δανία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Σερβίας που μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-8! Η ομάδα του Νιλς Φρεντέρικσεν θέλει νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού αλλά και για τους ολυμπιακούς του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο. Ο αγώνας διεξάγεται στις 22.00 ώρα Ελλάδας στην Τεργέστη της Ιταλίας και η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση.

Στη Νορβηγία η μηχανή της Ρόζενμποργκ ξαναπήρε μπρος μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Σήμερα θα πάει για την 4η κόντρα στην ομάδα που μετρά τις περισσότερες (7) ήττες στην κατηγορία. Αυτή είναι η Τρόμσο που μέσα στην έδρα της μετρά 4 ήττες σε 5 παιχνίδια.

Φαβορί είναι και η Κρίστιανσουντ απέναντι στη Στάμπαεκ που τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η ουραγός είναι… απελπιστικά κακή μακριά από την έδρα της καθώς μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 0-10! Η δε Κρίστιανσουντ παραμένει αήττητη για 7 σερί αγωνιστικές…

Η Ρανχάιμ είναι μια ομάδα που πετυχαίνει και δέχεται γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα στατιστικά της είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς σε 10 αγωνιστικές όπου ο συντελεστής τερμάτων της ήταν 12-15, στο πρώτο ημίχρονο ο αντίστοιχος συντελεστής εντοπίζεται στο 3-2! Από τα 27 συνολικά γκολ δηλαδή που δέχθηκε και πέτυχε, μόνο τα πέντε σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων!

Το ίδιο στοίχημα (περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο) επιλέγω και για το Βαλερέγκα – Σάρπσμποργκ. Η Βαλερέγκα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε 9 γκολ και δέχθηκε οκτώ. Θέλετε και τον συντελεστή τερμάτων του πρώτου ημιχρόνου; 1-2…

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τη Ράουφος στη Β Νορβηγίας αφού τα 16 από τα 19 τελευταία γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η στατιστική μας οδηγεί στο ίδιο ακριβώς στοίχημα και στον αγώνα της Στρόμεν με τη Κονγκσβίγκερ. Οι φιλοξενούμενοι τα 10 από τα 11 τελευταία γκολ που πέτυχαν στο πρωτάθλημα, τα έβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο! Επειδή πάντως η Στρόμεν εξακολουθεί να πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από 11 αγωνιστικές, σε αυτό το ματς μπορούμε να ρισκάρουμε και στο διπλό. Πέρσι και πρόπερσι η Κονγκσβίγκερ πέρασε «αέρα» από εκεί μέσα, με σκορ 2-6 και 0-4 αντίστοιχα!

Θα κρατήσω επίσης και τον άσσο της Σόγκνταλ που βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα σκοράρει εύκολα και σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Σκέιντ που έρχεται από 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Στη Λευκορωσία το σετ των αποδόσεων στην αναμέτρηση της Γκόμελ με τη Σλάβια Μοζίρ, δεν έχει καμία επαφή με τη φετινή πραγματικότητα! Θυμίζω ότι η Γκόμελ είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (8) ήττες στην κατηγορία. Μέσα στην έδρα της μάλιστα συμπλήρωσε 5 ήττες σε 6 παιχνίδια! Γενικότερα παραμένει για 8 σερί ματς χωρίς νίκη, τη στιγμή που η Σλάβια υπέστη μόνο μία ήττα τις τελευταίες 7 αγωνιστικές! Μετά από όλα τα παραπάνω λοιπόν, πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα λάθος των μπουκ.

Στη Λιθουανία οι ομάδες είναι πολύ προβλέψιμες. Θα αποτελέσει έκπληξη… μεγατόνων για παράδειγμα, αν η ουραγός Παλάνγκα καταφέρει να κόψει βαθμό από την ισχυρή Ζαλγκίρις. Εννοείται βέβαια ότι αυτός ο άσσος δεν παίζεται λόγω απόδοσης, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να ρισκάρω στο over 3.5 γκολ, καθώς από τη μια η Ζαλγκίρις έχει πετύχει τα περισσότερα (31) γκολ στο πρωτάθλημα και από την άλλη η Παλάνγκα έχει δεχθεί τα περισσότερα (36) γκολ στην κατηγορία. Μακριά από το γήπεδό της μάλιστα, μετρά 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 5-21. Μέσο όρο δηλαδή δέχεται 3.5 γκολ ανά αναμέτρηση από ομάδες που διαθέτουν χειρότερη επίθεση από τη Ζαλγκίρις.

Στις ΗΠΑ το Κολόμπους μαστίζεται από σημαντικά προβλήματα απουσιών, τα οποία μπορεί να τα εκμεταλλευτεί το φιλοξενούμενο Κάνσας. Ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζα σε τιμές φαβορί μια ομάδα που τους τελευταίους δύο μήνες… πελαγοδρομεί.

Στην Κίνα η Νταλιάν με τον Βέλγο Καράσκο στη σύνθεσή της, πιθανότατα θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Τιανζίν Τιανχάι που έχει μόνο μία νίκη σε 13 αγωνιστικές. Εδώ όμως για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό διότι η Νταλιάν όλα τα γκολ της τους τελευταίους δύο μήνες τα βάζει αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο!

Θα κλείσουμε με Κόπα Άφρικα στο οποίο δεν βλέπω εκπλήξεις. Η Σενεγάλη των μεγάλων αστέρων είναι κλάσεις ανώτερη της Τανζανίας και λογικά θα επικρατήσει χωρίς να δεχθεί τέρμα. Συνδυάζουμε δηλαδή τον άσσο με το No goal εδώ.

Η Αλγερία ειδικά από τη μέση και μπροστά διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Απόψε παίζει με την Κένυα από την οποία ο μοναδικός παίκτης που γνωρίζουμε είναι ο Βίκτορ Γουανιάμα της Τότεναμ. Ξέχασα! Είναι διεθνής και ο Πολ Γουερέ των… Τρικάλων. Όπως με τη Σενεγάλη έτσι και με την Αλγερία θα ρισκάρω στον συνδυασμό του άσσου με το no goal.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ