Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΟΝΤΙΝΟ Β

Καλημέρα και καλό μήνα! Τα δύο μεγάλα σημερινά φαβορί του πρωταθλήματος Λευκορωσίας Β συνοδεύονται από τόσο πενιχρές αποδόσεις που εννοείται ότι δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί τους. Προσωπικά και στα δύο αυτά ματς επέλεξα το over 3.5 γκολ και εξηγώ αμέσως τους λόγους.

Η πρωτοπόρος Ντιναμό Μινσκ Β διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση με 19 γκολ σε 6 παιχνίδια. Μέσο όρο δηλαδή άνω των τριών ανά αναμέτρηση. Θυμίζω ότι τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε ισάριθμες νίκες πετυχαίνοντας 14 γκολ! Σήμερα υποδέχεται την Σλατσκ Β που σημειώνει και δέχεται με ευκολία το τέρμα. Γι΄αυτό άλλωστε μετρά 5 over σε 6 αγωνιστικές. Να σημειώσουμε τέλος, ότι η Ντιναμό Μινσκ Β μετρά 6 σερί νίκες απέναντι στη Σλατσκ Β με τέρματα 22-0!

Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στην αναμέτρηση της Ρουχ Μπρεστ Β με τη Γκοροντέγια Β. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει συνολικά 14 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, ενώ η Γκοροντέγια είναι η κάτοχος της χειρότερης άμυνα στην κατηγορία με 19 γκολ παθητικό σε 6 αγωνιστικές. Μέσο όρο δηλαδή δέχεται πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση.

Τον φαβοριτισμό της Μινσκ Β αντιθέτως, ούτε τον υιοθετώ, ούτε τον κατανοώ… Η Ζοντίνο Β βλέπετε είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη και από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μινσκ Β. Ακόμα και εκεί όμως ηττήθηκε πολύ δύσκολα, καθώς το γκολ των γηπεδούχων είχε σημειωθεί προς το τέλος της αναμέτρησης με πέναλτι. Επίσης τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει αρκετά τη Μινσκ Β αφού έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τέσσερις τελευταίες σεζόν. Για μένα αυτό το ματς είναι ή πάσο, ή 2-3 γκολ, που εμφανίζονται συχνά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας τέλος, υποχωρεί από χθες η απόδοση του διπλού της Ενερτζέτικ. Αυτό είναι κάτι που δικαιολογείται από την αρνητική πορεία της Σμολεβίτσι η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη από την αρχή της σεζόν. Το 2 DNB μπορεί να αποτελέσει επιλογή από τη στιγμή που το διπλό κυκλοφορεί σε αρκετά υψηλές επιδόσεις (2.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Ως εναλλακτική επιλογή όμως υπάρχει το under, καθώς η μεν Σμολεβίτσι έχει 5 στα 6 και η δε Ενερτζέτικ 4 στα 6. Τα λίγα γκολ τα… ευνοεί και η παράδοση, καθώς ανεξαρτήτως έδρας οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν 7 σερί under στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]– Διπλή προσφορά* σε στοίχημα και καζίνο 

Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν από κινητό και τάμπλετ κι εσύ κάνεις παιχνίδι με προσφορά ημέρας*.

Ένα ένα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανακοινώνουν την ημερομηνία επανέναρξης της δράσης. Το σημαντικότερο πρωτάθλημα που κράτησε συντροφιά στους φιλάθλους στη διάρκεια του Απριλίου, ήταν η Βίσαγια Λίγκα και, μάλιστα, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον. Ουκ ολίγες εκπλήξεις καταγράφηκαν στις πρώτες στροφές του μαραθωνίου στη Λευκορωσία, με παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας να πετούν βαθμούς. Πλέον στην κορυφή του πίνακα, δεν βρίσκεται ούτε η ΜΠΑΤΕ ή η Ντινάμο Μινσκ και η Πρωταθλήτρια του 2019, Ντινάμο Μπρεστ. Σλουτσκ, Ισλοχ και Τορπέντο κατοικοεδρεύουν στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας, με την πρώτη μάλιστα, να συνιστά και την καλύτερη επίθεση της λίγκας με 12 τέρματα.

Περισσότερη δράση στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]|21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ