Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ…

Καλημέρα. Στα ματς κυπέλλων που διεξάγονται απόψε διαπίστωσα ότι ποντάρονται τα φαβορί. Η Σλάβια Πράγας δηλαδή από την Τσεχία και η Λοκομοτίβ Μόσχας από τη Ρωσία.

Η Σλάβια κατέκτησε τον τίτλο πριν από λίγες μέρες στην Τσεχία και τώρα πλέον επιθυμεί να κάνει και το ντάμπλ. Η Μπάνικ έχει αδυναμίες στην άμυνα και η Σλάβια διαθέτει μακράν την παραγωγικότερη επίθεση. Πιστεύω και εγώ ότι η ομάδα της Πράγας μετά από το πρωτάθλημα θα κατακτήσει και το κύπελλο…

Τη Λοκομοτίβ αντιθέτως δεν θα την εμπιστευτώ στο 1.60 διότι ομολογώ ότι έχω επηρεαστεί από τη δυσμενή παράδοση. Τα τελευταία έξι χρόνια βλέπετε, υπέστη πέντε ήττες μέσα στην έδρα της από την Ουράλ! Συνολικά αυτήν την εξαετία σε σύνολο 12 αναμετρήσεων στη Ρωσία, κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη ανεξαρτήτως έδρας! Αντιθέτως συμπλήρωσε οκτώ ήττες.

Ο τεχνικός της Ουράλ ο Παρφιόνοβ κατέκτησε πέρσι το κύπελλο με τον Τόσνο πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του θεσμού. Έχω την αίσθηση ότι θα διεξαχθεί ένα ντέρμπι που μπορεί να μην ολοκληρωθεί μέσα σε 90 λεπτά…

Στα ιταλικά play off πιστεύω ότι η Βερόνα μπορεί να εκμεταλλευτεί την ισχυρή της έδρα και να κερδίσει την Πεσκάρα η οποία αποδυναμώνεται πολύ όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Θυμίζω ότι τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας μόλις τρία διπλά σε 18 αγωνιστικές! (2.30 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ελβετία η απογοητευμένη Γκρασχόπερς έχει πλέον διαλυθεί. Η ιστορική αυτή ομάδα υποβιβάστηκε και οι οπαδοί της προσφάτως διέκοψαν τον αγώνα με τη Λουκέρνη (φωτο). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τιμωρία της Γκρασχόπερς η οποία σήμερα θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών. Έχει τις περισσότερες (20) ήττες στην κατηγορία, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 10 γκολ! Σήμερα λοιπόν παίζει με τη Σιόν που αν πάρει το διπλό θα παραμείνει στην κατηγορία ότι και αν κάνει η Ξαμάξ.

Η τελευταία (Ξαμάξ) ακόμα και να κερδίσει τη Λουγκάνο δεν μπορεί να ελπίζει στην αποφυγή του μπαράζ παραμονής, διότι την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τη Βασιλεία. Η Σιόν αντιθέτως έχει δύο βατά παιχνίδια, το αποψινό με τη Γκρασχόπερς και του Σαββάτου με την Τουν εντός έδρας. Θεωρώ λοιπόν πως ήδη το έχουν πάρει απόφαση και γι΄αυτό το λόγο θα προτιμήσω να ρισκάρω στο διπλό της Λουγκάνο που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. (2.40 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Λετονία η Βέντσπιλς που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, οφείλει να αρχίσει να… ρολάρει και σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα κόντρα στην οποία μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες 10 επισκέψεις της εκεί μέσα!

Η πρωτοπόρος Ρίγας έχει πολύ καλή πρόσφατη παράδοση με την Βαλμιέρα καθώς συμπλήρωσε έξι σερί νίκες και στις δύο έδρες, με συντελεστή 22-2! Εδώ λόγω χαμηλής απόδοσης σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over.

Στην Εσθονία δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ της Ταμέκα και της Φλόρα Ταλίν. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 10 νίκες και μία ισοπαλία έχοντας πετύχει συνολικά 35 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τρία ανά αναμέτρηση! Και εδώ όμως υπάρχει ισχυρή παράδοση καθώς η Φλόρα Ταλίν συμπλήρωσε εννέα σερί νίκες απέναντι στην Τζαγκπαλικούλ Ταμέκα με συνολικό συντελεστή τερμάτων 30-4! Για μια ακόμη φορά θα προβώ σε συνδυασμό της νίκης του φαβορί με τα πολλά τέρματα.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα τέλος, αρχικά είχα σκοπό να ποντάρω στο διπλό της Μποταφόγκο αλλά ομολογώ ότι με φόβισε η απότομη αλλαγή αποδόσεων, καθώς η Σολ Ντε Αμέρικα από αουτσάιντερ μετατράπηκε σε φαβορί. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει εκεί, αλλά θα το ψάξω και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Η Λα Εκιδάδ από την Κολομβία υποδέχεται στην Μπογκοτά την Σαντανί από την Παραγουάη η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε οποιαδήποτε διεθνή διοργάνωση. Οι κολομβιανοί είναι ανώτεροι και εμπειρότεροι και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ