Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Φάνηκε από το ξεκίνημα ότι η Γουλβς είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη και εφάμιλλη με την περσινή που ήταν εξαιρετική. Σήμερα όμως έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι από την οποία όμως δεν έχασε τις δύο τελευταίες σεζόν. Για μένα τα προτιμότερα στοιχήματα σε αυτή την αναμέτρηση είναι το over και το g-g που μπορούν να συνδυαστούν και να αποφέρουν μια καλή απόδοση.

Το ίδιο ακριβώς στοίχημα επιλέγω και για την αναμέτρηση της Σάμροκ με τη Γουότερφορντ για το Ιρλανδικό πρωτάθλημα. Η Σάμροκ διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και η Γουότερφορντ το τελευταίο διάστημα βάζει πολλά γκολ. Το τελευταίο στοίχημα έχει επιβεβαιωθεί στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και αυτό πληρώνει ακόμα καλύτερα από το προηγούμενο ματς…

Στην Ιταλία η Μίλαν πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και φέτος φιλοδοξεί σε μια σαφώς καλύτερη θέση από την έκτη περσινή. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Μπολόνια με την οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση. Έχω την αίσθηση ότι οι μιλανέζοι θα ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους τη φετινή σεζόν.

Στη Β Γαλλίας τόσο η Οσέρ όσο και η Τρουά είναι ομάδες των under και των… μηδέν γκολ στα ημίχρονα. Επειδή πρόκειται για αμφίρροπο ντέρμπι, αυτή θα είναι και η δική μου επιλογή. Το 0-0 του ημιχρόνου που πληρώνει 2.37 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Β Ολλανδίας τόσο η Μπρέντα όσο και η Ντε Γκράαφστσαπ που αποτελούν δύο από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν έχοντας μόνο νίκες και σκοράροντας πολλά γκολ. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί και απόψε διότι αντιμετωπίζουν υποδεέστερους αντιπάλους που έχουν πρόβλημα στην άμυνα. Για μια ακόμη φορά θα προβώ σε συνδυασμό που αυτή τη φορά θα είναι το διπλό με το over.

Στη Β Νορβηγίας θα συνεχίσουμε τους συνδυασμούς, αλλά αυτή τη φορά όχι με διπλά, καθώς θα προτιμήσουμε δύο γηπεδούχους. Πρόκειται για την Ασάνε και τη Σόγκνταλ που φιλοξενούν τις δύο νεοφώτιστες. Η Ασάνε στα τελευταία δύο παιχνίδια της πέτυχε συνολικά εννέα γκολ και φιλοξενεί την ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία! Η δε Σόγκνταλ που είναι εξαιρετική στην έδρα της (6 νίκες σε 7 παιχνίδια), είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει και την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μετά από τη Ρανχάιμ.

Παρεμπιπτόντως η τελευταία (Ρανχάιμ) έφτασε τα 14 over σε 15 παιχνίδια. Σήμερα φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Γκρόρουντ που το τελευταίο διάστημα φέρνει συνεχώς g-g. Η στατιστική λοιπόν μας οδηγεί στον συνδυασμό του over με το g-g εδώ.

Στη Β Σουηδίας η Ντέγκερφορς δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της μετά από 18 παιχνίδια. Η σταθερότητά της είναι αξιοθαύμαστη και λογικά θα περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Ούμεα. Εδώ πάντως θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου καθώς η Ντέγκερφορς συνηθίζει να σκοράρει στο δεύτερο 45λεπτο. Τα εννέα από τα 11 τελευταία γκολ που πέτυχε ήταν μετά την ανάπαυλα. Η Ούμεα από την άλλη μεριά, έρχεται από τέσσερα σερί 0-0 ημιχρόνου και αυτό είναι σπανιότατο για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το ίδιο στοίχημα (περισσότερα γκολ 2ου ημιχρόνου) επιλέγω και για την αναμέτρηση της Γκάις με τη Βαστέρας, διότι και οι δύο αυτές ομάδες πετυχαίνουν και δέχονται γκολ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δούμε τα τελευταία έξι ματς της Βαστέρας για παράδειγμα, θα διαπιστώσουμε ότι ο συντελεστής τερμάτων είναι 7-8. Ο αντίστοιχος των πρώτων ημιχρόνων είναι στο 1-1…

Στη Δανία η Άαλμποργκ είναι ανώτερη της Χόρσενς και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη. Η Χόρσενς ήταν κάκιστη στην πρεμιέρα όταν ηττήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι από τη Ράντερς με σκορ 3-0…

Στο Μεξικό τέλος, θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με τις αποδόσεις στο Λεόν – Πούμας. Θυμίζω ότι η Πούμας μετά από 10 αγωνιστικές παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποστεί ήττα στο πρωτάθλημα. Επίσης διατηρεί καλή παράδοση στην έδρα της Λεόν καθώς έφυγε με τρία διπλά στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Επειδή όμως και οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, σκεφτόμουν να ρισκάρω στο 2 DNB που πληρώνει 3.30 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ