Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ!

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγονται λίγα παιχνίδια και δυστυχώς όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί συνοδεύονται από χαμηλές αποδόσεις. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι θα έχουμε σημαντικές εκπλήξεις.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και λογικά η «Ένωση» θα κερδίσει και θα προκριθεί. Στο πρωτάθλημα κέρδισε και τις δύο φορές τον αποψινό της αντίπαλο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης έχει υποστεί τις περισσότερες (8) εκτός έδρας ήττες στην Σούπερ Λίγκα. Η παράδοση είναι ευνοϊκή για την ΑΕΚ καθώς συμπλήρωσε 4 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 8-1.

Στη Β Γερμανίας το Αμβούργο (φωτο) το οποίο ήταν ούτως ή άλλως φαβορί για την άνοδο, ενισχύθηκε μεταγραφικά με καλούς ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Σαούμπ και ο Μπάιερ που απέκτησε από την Κολωνία και την Γκλάντμπαχ αντίστοιχα. Διαθέτει πολύ καλή έδρα, μέσα στην οποία δεν δέχεται γκολ εύκολα. Η φιλοξενούμενη Νυρεμβέργη που βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού, λογικά θα περάσει… δύσκολες στιγμές απόψε.

Στην Ισπανία η Σεβίλλη δεν αδιαφορεί για το κύπελλο και λογικά απόψε θα επικρατήσει στον νοκ – άουτ αγώνα της Μιραντές που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β Ισπανίας.

Στην Αργεντινή η διεκδικήτρια του τίτλου Βελέζ υποδέχεται την υποδεέστερη Αλντοσίβι η οποία συμπλήρωσε 7 ήττες σε 8 παιχνίδια μακριά από την έδρα της! Με τέτοιες επιδόσεις θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να καταφέρουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα εκεί μέσα.

Στην Κολομβία τέλος, η Σάντα Φε είναι ανώτερη της Ενβιγκάδο και αναμένεται να φτάσει στη νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν την παράδοση με το μέρος τους, καθώς έφτασαν τις 5 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-1.

Καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ