Η “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ” ΤΩΝ 2-3 ΓΚΟΛ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Περιμένοντας τους ημιτελικούς του Euro, σήμερα… προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε και με κάποια άλλα πρωταθλήματα.

Θα αρχίσω με στατιστικά από τη Φινλανδία. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Η Κότκα μετρά επτά στα εννιά 2-3 γκολ. Φιλοξενείται από την Ούλου που έχει 6 στα 9 με τα ίδια αποτελέσματα.

Η Ίλβες έχει επτά στα δέκα 2-3 γκολ. Υποδέχεται την «βασίλισσα» αυτών των τερμάτων, αφού η Χάκα (φωτο) συμπλήρωσε εννιά στα εννιά 2-3 γκολ!

Πάμε στη Β Νορβηγίας. Η Σάντνες είναι πεσμένη αγωνιστικά και σήμερα φιλοξενεί την πολύ φορμαρισμένη Αάλεσουντ το διπλό της οποίας έχει παιχτεί. Η Aαλεσουντ έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς ανεξαρτήτως έδρας μετρά 6 συνεχόμενες νίκες. (2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Οι αποδόσεις θεωρώ ότι αδικούν την ΚΦΟΥΜ Όσλο στην αναμέτρηση με τη Φρέντρικσταντ, διότι οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εδώ και πέντε αγωνιστικές. Η ΚΦΟΥΜ αντιθέτως, είναι αήττητη για 6 παιχνίδια.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τον φαβοριτισμό της ουραγού Στιόρνταλς η οποία έρχεται από 6 ήττες σε 7 παιχνίδια, έχοντας τη χειρότερη άμυνα. Υποδέχεται την αρκετά καλή Γκρόρουντ που διατηρεί την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Το 2 DNB πληρώνει το πολύ καλό 2.10 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Σουηδία η Γκέτεμποργκ έρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες, ενώ συνολικά έχει 6 στα 8! Το ματς με την Έλφσμποργκ είναι γειτονικό με μεγάλη αντιπαλότητα και η Γκέτεμποργκ έχει νέο προπονητή. Εν τω μεταξύ η πλειονότητα των μεταξύ τους αναμετρήσεων τα τελευταία 20 χρόνια τελειώνει στο Χ. Για την ακρίβεια αν δούμε τα πιο πρόσφατα θα δούμε 11 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια! (δείτε προϊστορίες Σουηδίας)

Θετική όμως είναι και η παράδοση της Τζουργκάρντεν η οποία έχει 10 στα 12 νικηφόρα παιχνίδια απέναντι στην ουραγό Έρεμπρο. Εδώ πάντως λόγω χαμηλής απόδοσης σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το no – goal, διότι η μεν Τζουργκάρντεν έχει την καλύτερη άμυνα και η δε Έρεμπρο τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία…

Στο Κόπα Αμέρικα τέλος, απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στη Βραζιλία και το Περού. Οι Βραζιλιάνοι δεν πρόκειται να αποκλειστούν σε αυτό το χρονικό σημείο μέσα στο σπίτι τους, αλλά επειδή η απόδοση είναι όντως πολύ χαμηλή, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να αφήσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση για το live. Σκέφτομαι να πάρω το ρίσκο του Χ του ημιχρόνου – άσσο τελικό, διότι σε αυτόν τον θεσμό παρατηρούμε ότι η Βραζιλία συνήθως σκοράρει στο 2ο 45λεπτο. Σίγουρα θα πιέσουν από νωρίς, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να κρατήσουν έστω ένα ημίχρονο…

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ