ΗΧΗΡΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Β Αυστρίας ο άσσος της Αούστρια Λουστενάου που έχει παιχτεί πολύ λογικά θα περάσει. Εδώ μιλάμε για την πρωτοπόρο που έχει την καλύτερη επίθεση. Η Χορν είναι ντεφορμέ καθώς έρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 0-8. Η Λουστενάου έχει πετύχει ακριβώς το διπλάσια τέρματα (16 έναντι 32), αλλά έχει δεχθεί και τα μισά γκολ (12 έναντι 24).

Κάκιστη είναι και η αγωνιστική κατάσταση της ΦΚ Τζούνιορς η οποία έρχεται από 5 σερί ήττες με τέρματα 2-20! Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και έχει δεχθεί τέσσερις πεντάρες από την αρχή της σεζόν! Εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη και νομίζω ότι παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία στην Κάπφενμπεργκ να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Ο άσσος συνοδεύεται από ικανοποιητικές αποδόσεις (2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Στη Β Ολλανδίας η Μπρέντα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Ντόρντρεχτ που η μία και μοναδική της νίκη έως τώρα σημειώθηκε τον Αύγουστο! Το διπλό πέφτει παντού και δεν ξαφνιάζομαι για αυτό.

Και η Ρόντα όμως μπορεί να φύγει με διπλό απόψε, αφού τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Η ομάδα θα επιδιώξει την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, αλλά για να τα καταφέρει με τόσο έντονο ανταγωνισμό, θα πρέπει στο τέλος της σεζόν να μετρά τουλάχιστο 8 διπλά. Μέχρι στιγμής έχει τρία… Η Χέλμοντ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι η Ος των επτά διαδοχικών ηττών. Συνολικά μετρά τις περισσότερες (9) ήττες στην κατηγορία και απόψε έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Γιόνγκ Αϊντχόφεν η οποία πετυχαίνει εύκολα το τέρμα. Επειδή όμως και η Ος είναι ομάδα των over (9 στα 10) σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με τα πολλά γκολ…

Στην Τουρκία η φόρμα της Ρίζεσπορ και της Αλάνιασπορ είναι η νύχτα με τη μέρα! Η Ρίζεσπορ μετρά 8 ήττες σε 9 παιχνίδια! Η Αλάνιασπορ παραμένει αήττητη για 8 συνεχόμενες αγωνιστικές. Μέσα σε αυτό το διάστημα κέρδισε εκτός έδρας και τη Φενέρ και τη Γαλατά! Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις, αλλά τώρα δεν χωράνε φιλίες… (2.22 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Λευκορωσία απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η Ρουχ Μπρεστ διατηρεί ακόμα κάποιες λιγοστές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Χρειάζεται όμως μόνο νίκη απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Βίτεμπσκ η οποία δείχνει να τα έχει παρατημένα. Η απόδοση του άσσου πέφτει σχεδόν σε όλους τους μπουκ…

Στην Ιρλανδία η πρωτοπόρος Σάμροκ κερδίζει όποιον θέλει, όποτε θέλει. Απόψε όμως θα με δείτε επιφυλακτικό, διότι αφενός έχει ξεφύγει πολύ από τους υπόλοιπους και αφετέρου η Γουότερφορντ ψάχνει απελπισμένα για βαθμούς σωτηρίας. Το διπλό συνοδεύεται από αρκετά υψηλές αποδόσεις και αυτό είναι κάτι που μου θέτει ακόμα μεγαλύτερους προβληματισμούς…

Στη Β Βραζιλίας η Αλαγκοάνο έχει βάσιμες ελπίδες για τετράδα, αφού πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από αυτή. Έχει καλή έδρα και σήμερα παίζει με την ντεφορμέ Ρέμο που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και ποντάρονται…

Η ομάδα που έχει παιχτεί περισσότερο όμως είναι η Μπιλμπάο στην αναμέτρηση με την Κάντιθ και η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα είναι υπέρ των Βάσκων. Καταρχάς να υπενθυμίσουμε ότι η Μπιλμπάο έχει υποστεί μόνο μία ήττα φέτος. Η Κάντιθ από την άλλη μεριά έχει μόνο μια νίκη και αυτή με το ζόρι.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία (7 γκολ) και οι φιλοξενούμενοι τη δεύτερη χειρότερη μετά από τη Λεβάντε (19 γκολ). Εδώ όμως η απόδοση δεν είναι ικανοποιητική (1.40) οπότε έκρινα σκόπιμο να αφήσω το παιχνίδι για το Live όταν η απόδοση θα έχει ανέβει στο 1.70..

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ (1.36 – 3.72)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για τη Euroleague και με πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για να επιλέξετε. (21.00μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ