ΗΠΑ ΚΑΙ… ΕΛΑΛΗΣΑ

Καλημέρα. Σήμερα στο στοίχημα διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για το Champions League, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάποια στοιχηματική ευκαιρία διότι και τα τρία ματς είναι ντέρμπι. Ακόμα και το Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λέγκια στο οποίο δεν… κατανόησα το σκεπτικό των μπουκ με το 1.60 του άσσου και το 5.00 του διπλού. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι η Ντιναμό είναι τόσο καλύτερη από τη Λέγκια για να δικαιολογηθούν αυτές οι χαμηλές αποδόσεις. Οι δύο αυτές ομάδες προχωράνε με νίκες μέχρι στιγμής και οι Πολωνοί θα βάλουν… δύσκολα στους Κροάτες.

Το σημείο που έχει παιχτεί περισσότερο από όλα σήμερα, είναι το διπλό της Σλάβια Πράγας. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στην Τσεχία η οποία έχει τρία σερί πρωταθλήματα. Φέτος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου τίτλου. Η Φερεντσβάρος από την άλλη μεριά, έχει 4 στα 4 στα προκριματικά του Champions League και θα επιδιώξει να μπει και πάλι στους ομίλους όπως το έκανε πέρσι. Το μεγάλο όπλο της Ουγγρικής ομάδας είναι η επίθεση και γι΄αυτό το πρώτο στοίχημα που σκέφτομαι για αυτό το παιχνίδια είναι το g-g. (1.85 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]) Σίγουρα αν γίνει σύγκριση ρόστερ οι Τσέχοι υπερέχουν, αλλά εγώ δεν θα έπαιζα τόσο εύκολα το διπλό διότι οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία έως τώρα.

Η Μπενφίκα έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές έως τώρα, αλλά το αποψινό είναι το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι που δίνει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να την κρίνουμε μόνο από τα φιλικά. Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει και αυτή καλούς παίκτες και έτσι περιμένουμε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ισχυρών αντιπάλων. Το ματς αυτό θυμίζει αρκετά το Φερεντσβάρος – Σλάβια διότι οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και εμπειρότεροι, αλλά δεν πάει εύκολα το χέρι σου σε ένα «ξερό» διπλό. Εγώ θα επιλέξω το Χ του ημιχρόνου διότι καμία από τις δυο δεν έχει λόγο να ανοιχτεί και να ρισκάρει από νωρίς για να σημειώσει ένα τέρμα. Θεωρώ αρκετά πιθανό να πάει λάου λάου το παιχνίδι και να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πάμε τώρα να δούμε λίγο και το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στο κύπελλο Αργεντινής η αήττητη στο πρωτάθλημα Ιντεπεντιέντε παίζει με την Τίγκρε η οποία αγωνίζεται στη Β κατηγορία. Το ματς είναι μονό σε ουδέτερη έδρα (Ούνικο) και η ανώτερη Ιντεπεντιέντε έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Το διπλό πληρώνει 2.02 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στο Περού η Αλιάνσα Λίμα λογικά δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα από την υποδεέστερη Καντολάο. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν και ελπίζω να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Φέτος δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι από την αρχή της σεζόν παρατήρησα να έρχονται πολλά ανάποδα αποτελέσματα που δεν είχαν καμία λογική. Είμαι λοιπόν αρκετά επιφυλακτικός και θα προχωρήσω με πολύ λίγα σημεία. Ένα από αυτά είναι ο άσσος του Κολόμπους το οποίο παραμένει αήττητο στην έδρα του. Υποδέχεται την μέτρια μακριά από την έδρα της Ουάσινγκτον η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Το Ορλάντο Σίτι είναι δεύτερο στην Ανατολή και σήμερα παίζει με την ουραγό Ίντερ Μαϊάμι. Η συγκεκριμένη ομάδα στηρίζεται στον Ιγουαίν ο οποίος δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του. Το Ορλάντο έρχεται από σπουδαία ανατροπή επί της Ατλάντα και θεωρώ ότι έχει το πάνω χέρι για τη νίκη.

Το Σικάγο παραμένει προτελευταίο έχοντας υποστεί τις περισσότερες (9) ήττες σε Ανατολή και Δύση. Απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη Νιού Γιόρκ Σίτι η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες με τέρματα 10-1! Είναι λογική λοιπόν η επιλογή των παικτών να ποντάρουν στο διπλό αυτής της αναμέτρησης…

Στην Νότια Κορέα η ουραγός Σέονγκναμ παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και 10 παιχνίδια. Οι αποδόσεις του άσσου της Πόχανγκ κυκλοφορούν σε ικανοποιητικές αποδόσεις και αυτό πιστεύω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Συνδυαστικά με το ότι η Σέονγκναμ έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι ίσως να είναι καλύτερα να προτιμήσουμε το under και να αφήσουμε το παιχνίδι για το Live. Εδώ πάντως θα πρέπει να πούμε ότι η προϊστορία είναι σαφέστατα υπέρ των γηπεδούχων καθώς μετρούν 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις τους.

Πολύ καλή είναι και η παράδοση της Χαφνάρφιορντουρ με την Κοπαβογκούρ στην Ισλανδία. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έρχεται από πέντε ήττες σε επτά παιχνίδια. Η Κοπαβογκούρ είναι πολύ κακή αμυντικά και έτσι πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην Κένυα τέλος, αν οι μπουκ αποφασίσουν να δώσουν στοιχήματα στις σημερινές αναμετρήσεις, τότε εγώ θα πρότεινα το διπλό της πρωτοπόρου Τουσκιέρ, η οποία έχει υποστεί μόνο ήττες σε 13 εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς και το Χ στον αγώνα της Σοφάπακα με την Νζόγια Σούγκαρ (2.95 το βρήκα πριν λίγο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] διότι έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία, η ισοπαλία βολεύει πολύ και τις δυο ομάδες στην προσπάθεια που καταβάλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ