ΖΕΣΤΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Σλοβακία, η Σένιτσα έχει πάρει την κάτω βόλτα καθώς έρχεται από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα σημειώθηκε πριν από 2.5 μήνες στο 1-0 επί της ουραγού Ποχρόνιε.

Η Ζίλινα από την άλλη μεριά τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα και έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς ανεξαρτήτως έδρας μετρά 7 σερί νίκες με τέρματα 23-2! Το διπλό πληρώνει 1.85 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στην Κύπρο πέρασαν ήδη 10 αγωνιστικές και ο εθνικός Άχνας είναι τελευταίος με 8 ήττες και δύο ισοπαλίες και τέρματα 7-22. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έρχεται από τη σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 επί της Ανόρθωσις και στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι λογικά θα διατηρηθεί η καλή παράδοση των τελευταίων ετών.

Στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ θυμήθηκε τον παλιό καλό της εαυτό μετά από τις 5 συνεχόμενες νίκες της. Σήμερα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη μέτρια και ντεφορμέ Αλτάι η οποία έρχεται από 5 ήττες και μια ισοπαλία. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί παντού και είναι 1.75 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Στην Β Αυστρίας η νίκη αποτελεί… άγνωστη λέξη για τη ΦΚ Τζούνιορς που η μία και μοναδική φετινή της σημειώθηκε στις επτά Αυγούστου! Εννοείται ότι είναι τελευταία και πως διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα. Η Λάφνιτζ τα πηγαίνει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα και αν όλα κυλήσουν… ομαλώς τότε θα πάρουν τη νίκη.

Φαβορί είναι και η Βάκερ Ίνσμπουργκ απέναντι στην κάκιστη εδώ και καιρό Αούστρια Bιέννης Β. Οι πρωτευουσιάνοι συμπλήρωσαν 7 σερί ήττες, βουλιάζοντας έτσι στον βαθμολογικό πίνακα. Διαθέτουν τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και η Βάκερ μια από τις καλύτερες άμυνες.

Στη Β Ολλανδίας η Εξέλσιορ είναι στα καλύτερά της και η επιθετική της γραμμή πετάει… φωτιές. Έχει πετύχει τα περισσότερα (41) γκολ ενώ μόλις τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έβαλε συνολικά 17 τέρματα! Η Γιόνγκ Ουτρέχτη είναι πεσμένη αγωνιστικά και δύσκολα θα καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από εκεί μέσα.

Στην Β Ιταλίας η Λέτσε διατηρεί ένα αήττητο 12 αγωνιστικών. Στην ουσία έχει να χάσει από την Πρεμιέρα στο ματς με την Κρεμονέζε. Διατηρεί την καλύτερη άμυνα (10 γκολ παθητικό) και υποχωρεί η απόδοση του άσσου της στο αποψινό ματς με την Τερνάνα…

Στη Βραζιλία τέλος, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την θέση της στην κατηγορία. Αν όμως σήμερα κερδίσει τη Σαπεκοένσε, θα κάνει άλμα παραμονής. Η Σαπεκοένσε θυμίζω ότι έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε 34 αγωνιστικές! Είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει υποβιβαστεί εδώ και μήνες. Αν δεν έχει τίποτα… προηγούμενα με την Γκοϊανιένσε, τότε το πιθανότερο είναι να φέρει για μια ακόμη φορά το… σύνηθες αποτέλεσμα.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ