ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…

Καλημέρα. Με το Champions League για μία ακόμη φορά θα ασχοληθώ ελάχιστα στοιχηματικά, καθώς ως συνήθως όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί συνοδεύονται από πολύ χαμηλές αποδόσεις. Από αυτά που ξέρουμε και έχουμε δει έως τώρα τουλάχιστο, υπάρχουν δύο ματς στα οποία λογικά οι δύο αντίπαλοι θα σκοράρουν συνολικά πάνω από δύο και τρεις φορές… Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις  Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν και Αταλάντα – Λίβερπουλ, όπου θα επιλέξω τον συνδυασμό του over με το g-g.

Από εκεί και πέρα έχω ξεχωρίσει ένα σημείο διπλασιασμού. Πρόκειται για τον άσσο της Πόρτο. Υποδέχεται τη Μαρσέιγ που έχει δύο στις δύο ήττες χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα. Οι Μασσαλοί δεν πατάνε καλά στα πόδια τους και οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πολύ καλά πως το αποψινό ματς είναι ίσως το πιο κρίσιμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναφορικά με το ματς του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τι ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Γκουαρδιόλα, αλλά το πιθανότερο είναι να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον επειδή ακολουθεί το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως η Σίτι θα γκελάρει στο αποψινό ματς, διότι η τόσο πλούσια αυτή ομάδα έχει σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες. Για μένα πάντως το θέμα είναι ο Ολυμπιακός να επιδιώξει να επιτεθεί χωρίς να φοβηθεί και να… ταμπουρωθεί πίσω. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ καλή επιθετικά, στην άμυνα όμως ενίοτε προβληματίζει. Η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού είναι αρκετά καλή και προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να βρει δίχτυα.

Από στοιχηματικής απόψεως δηλαδή σκεφτόμουν να ρισκάρω στο g-g το οποίο πληρώνει 2.00 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Αυτά προς το παρόν τουλάχιστο για τα ματς του Champions League. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και θα τα δούμε στο live.

Φέτος είναι προγραμματισμένες πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία και μια από αυτές διεξάγεται σήμερα. Στην Τσάμπιονσιπ η Νόργουιτς μετά από το «μουδιασμένο» ξεκίνημά της, βρήκε τα πατήματά της και πλέον έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Σήμερα υποδέχεται τη Μίλγουολ η οποία το περασμένο Σάββατο έφαγε τρία γκολ μέσα στην έδρα της από τη Χάντερσφιλντ και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν.

Η Σέφιλντ Γουεν. δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση καθώς συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 1-7. Απόψε φιλοξενεί την ισχυρότερη Μπόρνμουθ η οποία δεν έχει υποστεί ακόμα ούτε μία ήττα στο πρωτάθλημα. Είναι η μοναδική που το έχει καταφέρει αυτό και πιστεύω ότι και απόψε θα διατηρήσει αυτό το αήττητο…

Τον φαβοριτισμό της Μπλάκμπερν δεν τον κατανοώ γιατί αφενός η ίδια έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια και αφετέρου η Μίντλεσμπρο διατηρεί ένα αήττητο 8 αγωνιστικών. Θα πάω προς το Χ2 δηλαδή…

Στη Λιγκ 1 η Κρου μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην κάκιστη εσχάτως Τζίλιγχαμ η οποία συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες με τέρματα 0-9!

Φαβορί είναι και η Μπλάκπουλ κόντρα στη Γουίγκαν που και αυτή δεν μας έχει δείξει τίποτα θετικό μέχρι στιγμής. Η Γουίγκαν έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία και μακριά από το γήπεδό της… εξαφανίζεται.

Η Πλίμουθ είναι ανώτερη της Σουίντον, ενώ διαθέτει και μια από τις πιο δυνατές έδρες στην κατηγορία. (4-1-0). Η Σουίντον από την άλλη μεριά, μακριά από την έδρα της μετρά μόνο ήττες…

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας παραμένει η Πιτέρμπορο που συμπλήρωσε έξι νίκες και μια ισοπαλία. Ο συντελεστής τερμάτων της σε αυτές τις έξι νίκες είναι 15-3! Απόψε φιλοξενείται από τη μετριότατη Μπρίστολ Ρόβερς που τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Το διπλό πληρώνει 1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Η Τσάρλτον από τη στιγμή που ενισχύθηκε μεταγραφικά τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Πόρτσμουθ, συμπληρώνοντας πέντε σερί νίκες με τέρματα 8-0! Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και είναι το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση με τη Φλίτγουντ παρά το ότι και οι φιλοξενούμενοι έχουν μια αρκετά καλή ομάδα.

Στη Λιγκ 2 τέλος, η Τσέλτεναμ που διεκδικεί άνοδο έχει ήδη τρία διπλά σε τέσσερα παιχνίδια. Απόψε φιλοξενείται από την αρνητική Όλνταμ η οποία διατηρεί μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα (0-1-4). Το διπλό πληρώνει δυάρι στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Έξετερ η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 10 αγωνιστικές, δεν έχει χάσει ακόμα μακριά από το γήπεδό της. Λογικά θα διατηρήσει αυτό το αήττητο και απέναντι στην ασταθή Μόρκαμ που έχει μόνο μία νίκη στην έδρα της.

Το Κέμπριτζ – Σάλφορντ είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους οι οποίοι δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο. Κατά την προσωπική μου ταπεινή γνώμη όμως, η Σάλφορντ έχει καλύτερο ρόστερ και έτσι θα ποντάρω στο Χ2 της ομάδας του Μάντσεστερ.

Η Στίβενειτζ έχει πάθει… αφλογιστία καθώς δεν σκοράρει εδώ και επτά αγωνιστικές! Ευκαιρία λοιπόν για την Κόλτσεστερ να πάρει τη νίκη και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Ο άσσος θα συνδυαστεί με το under εδώ…

Η Μπράντφορντ τέλος, αντιμετωπίζει τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας που είναι η Σάουθεντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 8 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια και στη φάση που βρίσκονται δεν δείχνουν ικανοί να απειλήσουν κανένα…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Βρισκόμαστε προ των πυλών των αμερικανικών εκλογών  και οι περισσότερες εταιρίες έχουν αποσύρει τα στοιχήματα. Στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] όμως κατάφερα να βρω δύο καλά κατά τη γνώμη μου στοιχήματα τα οποία προκύπτουν από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.  Θα αναφερθώ σε δυο κρίσιμες πολιτείες που ενδιαφέρουν και απασχολούν ιδιαίτερα τα επιτελεία των δύο αντιπάλων. Η μία είναι η Βόρεια Καρολίνα η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στου Ρεπουμπλικάνους  οι οποίοι προηγούνται οριακά. Αυτό το βρήκα στο 2.00 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται και στη Φλόριντα την οποία ο Τραμπ προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για μια δεύτερη θητεία. Οι δημοσκόποι είναι διχασμένοι εδώ αλλά έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα επικρατήσει οριακά ο Μπάιντεν. Στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] υπάρχει για αυτή την πολιτεία που είναι εξαιρετικά κρίσιμη και προβάδισμα νίκης! Το να κερδίσει ο Μπάιντεν με… under 2.5% διαφορά πληρώνει 3.5.  Το να κερδίσει ο Τραμπ με under 2.5% διαφορά πληρώνει ακριβώς το ίδιο. Στην ουσία δηλαδή να συμβεί αυτό που είναι και το πιθανότερο, η συγκεκριμένη πολιτεία δηλαδή να κριθεί στις… λεπτομέρειες, τότε έκανα μια σκέψη ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και τα δύο αυτά στοιχήματα με αποτέλεσμα να κυνηγήσουμε μια απόδοση της τάξεως του 1.70. Αν δηλαδή βάλουμε 10 ευρώ στο ένα και 10 ευρώ στο άλλο, ότι και να έρθει θα λάβουμε 35… Αρκεί – επαναλαμβάνω, να μην ξεφύγει η διαφορά πάνω από 2.5% για κανέναν από τους δύο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ