ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ…

Καλημέρα. Σήμερα δεν είμαι πολύ… βέβαιος ότι θα κερδίσουν τα φαβορί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έγινε άνω κάτω μετά από την ήττα με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό και προσωπικά δεν θα την εμπιστευόμουν στο 1.50 απέναντι στον φορμαρισμένο Άρη που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε τέσσερα παιχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Για τον Παναθηναϊκό τα έχω γράψει ένα… εκατομμύριο φορές. Όπως έκοψε βαθμούς από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έτσι έχασε μέσα στην έδρα του από Λάρισα και Ξάνθη! Πρόκειται για μια παντελώς αναξιόπιστη ομάδα που πλέον δεν ποντάρεται σε τιμές φαβορί, παρά μόνο όταν είναι αουτσάιντερ…

Εκεί που θα σταθώ όμως είναι στον Ατρόμητο (φωτο), διότι παρατήρησα ότι η απόδοση του άσσου του γνωρίζει σημαντική πτώση τις τρεις τελευταίες μέρες. Πιθανολογώ ότι αυτή η εξέλιξη έχει να κάνει κυρίως με την απόλυση του Αναστασίου. Σίγουρα όμως παίζει ρόλο αφενός ότι τα τελευταία χρόνια έχει σαφώς καλύτερη και σταθερότερη πορεία από τον ΟΦΗ και αφετέρου ότι η Κρητική ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά από ότι στην αρχή. Ο άσσος αυτός είναι υπό… επανεξέταση και θα τον δούμε και στο live. (To 1.95 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] αποτελεί μία από τις υψηλότερες αποδόσεις)

Στη Σκωτία γνωρίζει πτώση το διπλό της Αμπερντίν. Το βρίσκω λογικό για αρκετούς λόγους… Καταρχάς η ομάδα ξαναβρήκε τη φόρμα της αφού συμπλήρωσε 3 σερί νίκες με συντελεστή 7-1. Φιλοξενείται από την προτελευταία Σεντ Τζόνστον που έχει πετύχει μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Τέλος υπάρχει και η παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να έχουν υποστεί μόνο μία ήττα στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις τους εκεί μέσα… (2.06 του διπλό στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Γερμανία δεν θα κοντράρω στο 1.60 τη Μάιντζ λόγω του ότι άλλαξε προπονητή. Θα προτιμήσω το over διότι η μεν Χόφενχαϊμ έχει 4 στα 5 εντός και η δε Μάιντς 5 στα 6 εκτός…

Το ίδιο bet επιλέγω και για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μόναχο 1860 και τη Μπάγερν Β για το πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας. Θυμίζω ότι η Μπάγερν με 14 over σε 15 αγωνιστικές, αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα με τα περισσότερα (αναλογικά) σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για τη… μίνι έκπληξη ας προσέξουμε το Ραπίντ – Στουρμ Γκρατς. Η ομάδα της Βιέννης έχει μόνο δύο νίκες σε επτά παιχνίδια στην έδρα της και η Στουρμ παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Σημειώστε επίσης ότι τις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις στην αυστριακή πρωτεύουσα δεν υπέστη ήττα…

Στην Ιταλία η Λάτσιο παραμένει σε εξαιρετική φόρμα αφού όχι μόνο κερδίζει, αλλά σκοράρει με μοναδική συνέπεια. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε συνολικά 17 γκολ! Σήμερα φιλοξενείται από τη Σασσουόλο που με 12 γκολ στο παθητικό της είναι η κάτοχος της χειρότερης εντός έδρας άμυνας στην κατηγορία. Είμαι ανάμεσα στο διπλό και το over και δεν αποκλείω συνδυασμό…

Στο Λέτσε – Κάλιαρι, επιλέγω το 2 DNB, διότι έτσι… επιτάσσουν οι αριθμοί. Η Λέτσε δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας και η Κάλιαρι δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από τη Σαρδηνία…

Στην Ελβετία, φόρμα, στατιστική και προϊστορία οδηγούν στον συνδυασμό του διπλού με το over στην αναμέτρηση της Σιόν με τη Γιουνγκ Μπόις.

Στη Β Ισπανίας αντιθέτως, η στατιστική μας οδηγεί στο under αλλά και στο Χ, στην αναμέτρηση Αλμερία – Νουμάνθια. Η Αλμερία έρχεται από πέντε ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, ενώ η Νουμάνθια μετρά ήδη πέντε ισόπαλα αποτελέσματα σε επτά παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Εν τω μεταξύ τα τρία από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή…

Στη Γαλλία η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Σεντ Ετιέν η οποία σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διατηρεί το αήττητό της για εννέα σερί παιχνίδια και αυτό οφείλεται κυρίως στον προπονητή Κλοντ Πιέλ ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες στις τάξεις του συλλόγου.

Η Μαρσέιγ έχει να χάσει στη Τουλούζη από το 2007. Από τότε εως και πέρσι ακολούθησαν 12 αναμετρήσεις στις οποίες δεν υπέστη ούτε μία ήττα. Σε συνδυασμό με τη φόρμα των δύο αντιπάλων, θεωρώ ότι θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά να μην φύγει ηττημένη από εκεί μέσα.

Στη Ρωσία δεν ξέρω ποια θα είναι η έκβαση στο Ουράλ – Σπαρτάκ Μόσχας, αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι η Ουράλ με 9 στα 9 over παραμένει η μοναδική ομάδα που φέρνει μόνο over φέτος στην έδρα της…

Στο Βέλγιο η φορμαρισμένη Άντερλεχτ που παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές, υποδέχεται τη ντεφορμέ Κορτράικ η οποία συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Στον άσσο βοηθά και η παράδοση που θέλει την Άντερλεχτ να έχει επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα, με συντελεστή τερμάτων 17-1!

Στο Σεντ Τρούιντεν – Σαρλερουά επιλέγω το 2 DNB. (1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Η Σαρλερουά βλέπετε, έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά αγωνιστικές. Η Σεντ Τρουίντεν από την άλλη μεριά, εξακολουθεί να μην… πείθει.

Στη Δανία αρχικά κρατάμε το over στο Άαρχους – Μπρόντμπι, καθώς οι φιλοξενούμενοι με 13 στα 16 έχουν τα περισσότερα over στην κατηγορία.

Αμέσως μετά θα κάτσουμε να… συζητήσουμε τις πιθανότητες έκπληξης στο Σοντερίσκε – Λίνγκμπι. Το 1.70 θεωρώ ότι είναι πολύ χαμηλό για μια ομάδα που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες στις οποίες δέχθηκε συνολικά 14 γκολ! Η Λίνγκμπι ακολουθεί ανοδική πορεία και το τελευταίο διάστημα σκοράρει εύκολα…

Στη Νορβηγία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και οι ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους πάρουν. Αναφέρομαι κυρίως στην Μπόντο Γκλιμτ, τη Ρόζενμποργκ και τη Σάρπσμποργκ. Οι δύο πρώτες χρειάζονται βαθμούς για έξοδο στην Ευρώπη. Η Σάρπσμποργκ θέλει νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Και οι τρεις κοντράρονται με βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Οι δύο από αυτούς μάλιστα, (η Βίκινγκ και η Χάουγκεσουντ) έχουν στρέψει πλέον αποκλειστικά την προσοχή τους στον τελικό του κυπέλου όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες.

Στην Αργεντινή, η Ρασίνγκ Κλουμπ εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο παραμένοντας αήττητη για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Ταγιέρες η οποία έρχεται από πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Το διπλό το βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση (2.75) από το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]!

Στη Β Βραζιλίας έχει πέσει πάρα πολύ χαμηλά η απόδοση του άσσου της Κοριτίμπα. Σχεδόν… αδιανόητη εξέλιξη, αν αναλογιστούμε ότι η Μπραγκαντίνο είναι η πρωταθλήτρια. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η τροποποίηση των αποδόσεων, έχει να κάνει αποκλειστικά με το κίνητρο των γηπεδούχων, οι οποίοι χρειάζονται νίκη για την άνοδο.

Κάτι άλλο, προς το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ. Με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ