ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ…

Καλημέρα. Σήμερα ξεκινούν τα play off της Σούπερ Λίγκα και θα αναμετρηθούν ο Πανιώνιος με τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε μια… αναβίωση του πρόσφατου τελικού κυπέλλου που ξεκίνησε και τελείωσε επεισοδιακά. Το timing, αλλά και οι άριστες σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με το νέο πολιτικό κατεστημένο προσφέρουν προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία επιθυμεί διακαώς να βγει στο Champions League. Όλες αυτές τις δεκαετίες που ο εκάστοτε ισχυρός είχε τα… κουμάντα στα χέρια τους, δεν επιδείκνυε κανέναν… οίκτο προς τους αντιπάλους του. Δεν κρατούσε καν τα προσχήματα και φρόντιζε με οποιονδήποτε τρόπο να παίρνει τα επιθυμητά για αυτόν αποτελέσματα.

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε επί εποχής «Καπετάνιου» αργότερα πήραν τη σκυτάλη Κόκκαλης και Μαρινάκης, κάπου… ενδιάμεσα κάτι πήγε να κάνει και ο Μελισσανίδης και εσχάτως τα «κλειδιά» παραδόθηκαν στον Ιβάν Σαββίδη.

Προσωπικά όχι απλά έχω την αίσθηση, αλλά είμαι βέβαιος ότι για μια ακόμη φορά θα δούμε μια διαιτησία φιλική προς τους γηπεδούχους και εχθρική προς τους φιλοξενούμενους. Σε συνδυασμό με την καλύτερη φόρμα του ΠΑΟΚ θα καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. (1.80 στην VISTABET.GR)

Με τον φετινό Παναθηναϊκό δεν βγάζεις εύκολα άκρη. Η ομάδα μπορεί να βελτιώθηκε από την έλευση του Ουζουνίδη, αλλά και πάλι παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ο Πανιώνιος έκανε μια εξαιρετική σεζόν και νομίζω ότι αδικείται από τις σημερινές αποδόσεις. Το ματς δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους Πράσινους, όσο τουλάχιστο πιστεύουν οι μπουκ.  Ο ΠΑΟ έχει αρνητική παράδοση στη Νέα Σμύρνη τα τελευταία χρόνια και το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Βλέπω 0-0 ημίχρονο και under 2.5 γκολ στο φινάλε. Σας θυμίζω ότι ο Πανιώνιος τελείωσε το πρωτάθλημα ως η ομάδα που… κατέκτησε τον τίτλο στα under με 23 σε 30 παιχνίδια.  

Προχωράμε στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στην Πρέμιερ, καλές και… χρυσές η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ που κάποτε μονοπωλούσαν τους τίτλους στην Αγγλία, αλλά με την αναξιοπιστία που τις… δέρνει δεν μπορείς να ποντάρεις ούτε ένα ευρώ πάνω τους. Λίβερπουλ ως φιλοξενούμενη στο 1.60 ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζα ποτέ…

Το διπλό της Μάντσεστερ όμως, κυκλοφορεί σε κάτι… αδιανόητα εξάρια και εδώ οφείλω να παραδεχθώ ότι μπήκα σε σκέψεις. (Ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα από τον STOIXIMAN.GR). Η Τότεναμ άλλωστε έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την αδιάφορη Γουεστ Χαμ. Η Γιουνάιτεντ έχει καλή παράδοση εκεί μέσα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοντράρω το 1.70 του άσσου. Να σημειώσουμε ότι το αποψινό ματς είναι ιστορικό για την Τότεναμ γιατί είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στη Β Γερμανίας η Μόναχο 1860 υποδέχεται την Μπόχουμ και αν επικρατήσει ίσως καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να περιμένει ως την τελευταία αγωνιστική. Η Μπόχουμ είναι αδιάφορη βαθμολογικά και καλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσαν να βρουν οι βαυαροί.

Στο Καμπιονάτο ο ένας Στέφανο αντικατάστησε τον άλλο, καθώς ο Βέκι ανέλαβε στην θέση του απολυθέντα Πιόλι ο οποίος τα έκανε… μαντάρα. Η Ίντερ παραμένει για επτά παιχνίδια χωρίς νίκη και σήμερα πρέπει νε επιστρέψει οπωσδήποτε στις επιτυχίες με τον νέο της τεχνικό. Απέναντί της θα βρεθεί η αδιάφορη Σασσουόλο.

Γενικότερα πάντως στο σημερινό πρόγραμμα βρίσκουμε αρκετές ομάδες που καίγονται για βαθμούς, να παίζουν με αδιάφορους αντιπάλους. Μια από αυτές είναι και η Κροτόνε που υποδέχεται την Ουντινέζε. Οι Καλαβρέζοι απέχουν τέσσερις βαθμούς από την Έμπολι και τη γραμμή σωτηρίας, αλλά ακόμα και αν κερδίσουν σήμερα, δεν νομίζω ότι έχουν ελπίδες παραμονής. Την επόμενη αγωνιστική βλέπετε, παίζουν στο Τορίνο με τη Γιουβέντους και την τελευταία υποδέχονται τη Λάτσιο. Η Έμπολι έχει σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα, διότι την επόμενη υποδέχεται την Αταλάντα και την τελευταία αγωνιστική, παίζει με την υποβιβασμένη Παλέρμο.

Με τους Σικελούς κοντράρεται σήμερα η Τζένοα που την τελευταία αγωνιστική έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόμα. Προσωπικά δεν είμαι πρόθυμος να ποντάρω από τώρα σε κάποια από τις τρεις παραπάνω… κυρίες. Θα περιμένω το live bet και αν και εφόσον η Κροτόνε προηγηθεί της Ουντινέζε, τότε πολύ ευχαρίστως να επανεξετάσω τις πιθανότητες της Έμπολι και της Τζένοα.

Στη Β Ιταλίας η Μπάρι υποδέχεται την Άσκολι και δεν αποκλείω πιθανή έκπληξη. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, ενώ για μία ακόμη φορά θα έχουν πάμπολλες απουσίες βασικών παικτών. (Οκτώ βασικοί). Η Άσκολι παλεύει για την παραμονή της και αν βρει έστω και έναν βαθμό εκεί μέσα, θα κάνει το μεγάλο βήμα παραμονής.

Την Ισπανία θα πρέπει να την προσέξουμε ιδιαίτερα, διότι το πρόγραμμα κρύβει παγίδες. Μπορεί φαινομενικά να θεωρούμε ότι η Βιγιαρεάλ, η Μπιλμπάο και η Σοσιεδάδ οι οποίες έχουν από 63, 62 και 62 βαθμούς αντίστοιχα θα παλέψουν μέχρι εσχάτων για τις δύο από τις τρεις θέσεις του Europa League, αλλά αυτό δεν πρόκειται να ισχύσει αν η Μπαρτσελόνα κατακτήσει το κύπελλο, διότι σε αυτή την περίπτωση θα «δώσει» ευρωπαϊκό εισιτήριο και η έβδομη θέση. Στον τελικό του κυπέλου οι Καταλανοί παίζουν με την Αλαβές και όλοι ξέρουμε εκ των προτέρων ποιος θα σηκώσει την κούπα… Με λίγα λόγια λοιπόν, δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την είσοδο στην εξάδα. Ας προσέξουμε λοιπόν ιδιαίτερα τους πολύ χαμηλούς σε απόδοση άσσους των τριών παραπάνω ομάδων. Η Μπιλμπάο και η Βιγιαρεάλ υποδέχονται την Λεγκανές και τη Λα Κορούνια αντίστοιχα, οι οποίες δεν έχουν σωθεί ακόμα και μαθηματικά. Η δε Σοδιεδάδ υποδέχεται την αδιάφορη Μάλαγα η οποία όμως έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-2!

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο αγώνας της Εϊμπάρ με την Σπόρτινγκ Χιχόν καθώς οι φιλοξενούμενοι παίζουν κυριολεκτικά το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή διότι απέχουν πέντε βαθμούς από τη Λα Κορούνια και τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι ελπίδες τους βέβαια, είναι σχεδόν αμελητέες, αλλά ίσως θελήσουν να τις εξαντλήσουν απέναντι στην αδιάφορη Εϊμπάρ.  

Στην Γαλλία γίνεται τεράστια μάχη για την παραμονή ανάμεσα σε πέντε ομάδες. Πρόκειται για τις Καέν (36), Λοριάν (35), Ντιζόν (33), Νανσί (32), Μπαστιά (31). Η Ντιζόν με τη Νανσί παίζουν μεταξύ τους και θα τις αφήσουμε να… φαγωθούν με την ησυχία τους. Το ίδιο ισχύει και για τη Μπαστιά με τη Λοριάν που κοντράρονται στην Κορσική. Εκεί αναμένεται να πέσει πολύ… ξύλο.

Η μόνη που απέμεινε είναι η Καέν που υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Ρεν. Η συλλογή των βαθμών της Καέν στο φετινό πρωτάθλημα, αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε, διότι την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Παρί! Πρέπει λοιπόν να κάνει τα αδύνατα – δυνατά να πάρει την πολύτιμη νίκη και να φτάσει στους 39 βαθμούς που θα αποδειχθούν αρκετοί για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Βάσει κινήτρου, άσσος λοιπόν. (1.85 στην INTERWETTEN.GR)

Για το Ολλανδικό πρωτάθλημα έκανα… ειδικό αφιέρωμα στη KING BET της Παρασκευής. Επειδή ότι ήταν να… πουλήσουμε το πουλήσαμε, μπορώ να σας το παραθέσω αυτούσιο διότι ούτως ή άλλως δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως από την ώρα που το έγραφα.

«Όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 15.30 ώρα Ελλάδας… Η Φέγενορντ θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τον τίτλο από την προηγούμενη εβδομάδα, αν δεν έχανε από την Εξέλσιορ με το επιβλητικό 3-0! Το ακόμα πιο απίστευτο είναι, ότι τα τρία γκολ σημειώθηκαν μέσα σε ένα διάστημα εννέα λεπτών (56-65). Σίγουρα θα πρόκειται για φιάσκο άνευ προηγουμένου αν χαθεί με αυτόν τον τρόπο ο φετινός τίτλος, που κυνηγάει εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα. Σας υπενθυμίζω, ότι η Φέγενορντ έχει να πανηγυρίσει κατάκτηση πρωταθλήματος, από το μακρινό 1999. Τον προηγούμενο… αιώνα δηλαδή.

Την τελευταία αγνωστική υποδέχεται την Χέρακλες, που μόνο ως αδιάφορη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο ολλανδικός… Ηρακλής βλέπετε, διατηρεί ελπίδες εισόδου στα play off. Για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Χέρενφεν με την οποία ισοβαθμεί στους 43 πόντους. Η Χέρενφεν φιλοξενεί την Ναϊμέγκεν η οποία θα κυνηγήσει την νίκη, μήπως και προλάβει στο φινάλε να σώσει την κατηγορία. Σε αυτήν όμως θα αναφερθούμε σε λίγο…

Επιστρέφουμε στην Φέγενορντ, που προηγείται με διαφορά ενός βαθμού από τον δεύτερο Αγιαξ. Ο «Αίαντας» παίζει εκτός έδρας με την βαθμολογικά αδιάφορη Βίλεμ και επειδή βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα επικρατήσει όπως το πράττει άλλωστε, σχεδόν κάθε χρόνο… Αυτό σημαίνει ότι η Φέγενορντ είναι υποχρεωμένη να κάμψει την όποια αντίδραση της Χέρακλες, για να μην υπάρξουν μαζικές… λιποθυμιές το μεσημέρι στο Ρότερνταμ. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα πάντως, δεν νομίσω πως υπάρχει περίπτωση να χαθεί αυτός ο τίτλος. Είτε εύκολα είτε δύσκολα, είτε με το καλό, είτε με το κακό, οι παίκτες του Φαν Μπόνκχορστ θα νικήσουν και θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου μετά από 18 ολόκληρα χρόνια…

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Αϊντχόφεν, η οποία του χρόνου θα αγωνιστεί στο Europa League.

Στα play off βρίσκονται ήδη η Ουτρέχτη, η Αλκμααρ και η Φίτεσε και μένει να δούμε ποια εκ των Χέρενφεν και Χέρακλες θα συμπληρώσει το γκρουπ των τεσσάρων… Όπως προαναφέραμε, οι δύο ομάδες έχουν από 43 πόντους και σε ενδεχόμενο τελικής ισοβαθμίας, υπερέχει η Χέρενφεν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Επειδή πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει βαθμό η Χέρακλες μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Φέγενορντ, λογικά η Χέρενφεν θα πετύχει τον στόχο της, ακόμα και αν ηττηθεί από την Ναϊμέγκεν η οποία με την σειρά της χρειάζεται μόνο νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της, για την παραμονή…

Ας δούμε όμως τώρα τι συμβαίνει και στην μάχη της σωτηρίας… Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς τερμάτισε τελευταία και… καταϊδρωμένη και υποβιβάστηκε οριστικά. Από εκεί και πέρα,  υπάρχουν τρεις ομάδες που θα επιδιώξουν να αποφύγουν την αγχωτική και επίπονη διαδικασία των μπαράζ παραμονής. Πρόκειται για τις Ρόντα (33) Σπάρτα Ρότερνταμ (31) Ναϊμέγκεν (31). Μόνο μία από τις τρεις θα παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την διαδικασία των μπαράζ. Η Ρόντα βαστάει την τύχη της στα χέρια της, καθώς αν νικήσει θα πάψουν να την απασχολούν τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Έχει όμως να δώσει ένα δύσκολο ματς, καθώς παίζει εκτός έδρας με την δυνατή Φίτεσε. Το Χ μάλλον δεν θα της αρκέσει, διότι την ίδια ώρα η Σπάρτα, λογικά θα κερδίζει την υποβιβασμένη Γκόου Αχέντ. Σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας μεταξύ των δύο βλέπετε, υπερέχει η ομάδα του Ρότερνταμ…

Οι πιθανότητες της Ναϊμέγκεν είναι συγκριτικά αμελητέες, καθώς αφενός θα πρέπει η ίδια να νικήσει εκτός έδρας την Χέρενφεν και αφετέρου να χάσει η Ρόντα από την Φίτεσε και να μην κερδίσει η  Σπάρτα την ουραγό Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Οπως έχουμε ξαναπεί πάντως, καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να ασχολούμαστε περισσότερο με το live bet, διότι το αποτέλεσμα της μίας ομάδας εξαρτάται κατά πολύ, από τα αποτελέσματα των υπολοίπων…

Ας κάνουμε όμως μία ανακεφαλαίωση: Η Φέγενορντ θα νικήσει στην αήττητη έδρα της την Χέρακλες και θα κατακτήσει τον τίτλο. Λογικά θα επιβληθεί και ο Αγιαξ, αλλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία του… τοκογλυφικού πονταρίσματος, διότι αφενός το διπλό πληρώνει ελάχιστα και αφετέρου η ομάδα μπορεί να εμφανιστεί κουρασμένη από το ματς της Πέμπτης με την Λυών για τα ημιτελικά του Europa League…

Η Χέρενφεν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα χρειαστεί καν, πόντο απέναντι στην Ναϊμέγκεν και αυτό ανοίγει τον δρόμο στους φιλοξενούμενους για στην πολυπόθητη νίκη που ίσως την κρατήσει στην κατηγορία. Ο άσος βρίσκεται – λανθασμένα – σε πολύ χαμηλές τιμές και εδώ ή δεν ποντάρεις τίποτα, ή κυνηγάς την έκπληξη και τα πολλά. (5.75 στην SPORTINGBET.GR το διπλό)

Όσον αφορά την μάχη για την σωτηρία τέλος, η Σπάρτα Ρότερνταμ θα βρει τον τρόπο να περάσει νικηφόρα από την έδρα της υποβιβασμένης Γκόου Αχέντ που έρχεται από πέντε σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-21! Οι γηπεδούχοι άλλωστε, διαθέτουν την χειρότερη έδρα της κατηγορίας, με 11 ήττες σε 16 αγωνιστικές! Στην Ναϊμέγκεν αναφερθήκαμε πριν…

Η φορμαρισμένη  Ρόντα τέλος, είναι αναγκασμένη να ψάξει για βαθμό ή και βαθμούς στην έδρα της ανώτερης μεν, αδιάφορης δε, Φίτεσε. Η κυπελλούχος Ολλανδίας, έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Europa League μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου και η συμμετοχή της στα play off, αποκτά καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Όπως στο Χέρενφεν – Ναϊμέγκεν έτσι και εδώ, θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα λανθασμένο σετ αποδόσεων, καθώς η μόνη ομάδα που έχει υπαρκτό κίνητρο για την νίκη, είναι η φιλοξενούμενη Ρόντα. Είμαι διατεθειμένος λοιπόν να κυνηγήσω την έκπληξη και τα ωραιότατα τεσσάρια (και βάλε) που την συνοδεύουν.» (4.22 στην GOALBET)

Συνεχίζουμε με πορτογαλικό πρωτάθλημα…

Η Ρίο Άβε κυνηγάει την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και απέχει τρεις βαθμούς από αυτήν. Σήμερα φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Τσάβες και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την επίσης αδιάφορη Μπελενένσες. Αν λοιπόν τα καταφέρει να κάνει το δύο στα δύο, τότε μπορεί και να πετύχει τον στόχο της. Η Τσάβες έχει ξεμείνει από δυνάμεις και στόχους και το ματς είναι στα  μέτρα των φιλοξενούμενων…

Στην Β Ρωσίας, η Ζενίτ Β, χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Φάκελ, για να κάνει το μεγάλο βήμα παραμονής. Όπως στα περισσότερα πρωταθλήματα, έτσι και εκεί, απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές για το φινάλε και η ομάδα της Ζενίτ βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Το αποψινό ματς (19.00 ώρα Ελλάδας) αποτελεί τελικός για εκείνην και όπως θα δείτε και στην στήλη του Bookone, η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση…

Στην Τουρκία υπήρξαν εντάσεις στις τάξεις της Γαλατά μετά από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από την Κασίμπασα! Ο πρόεδρος Εζμπέκ τα έβαλε με τον Τούντορ, εκείνος με τη σειρά του κατηγόρησε τους παίκτες του, ενώ οι οπαδοί της ομάδας βρίζουν… εν χορώ τους πάντες. Η Γαλατά κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και σήμερα παίζει με την προτελευταία και ουσιαστικά υποβιβασμένη Γκαζιάντεπσπορ, η οποία έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Για την ακρίβεια, η τελευταία νίκη μέσα στο γήπεδό της σημειώθηκε πριν από ακριβώς τρεις μήνες! Κάτι μου λέει ότι αν δεν κερδίσει ούτε απόψε η Γαλατά, θα υπάρξουν παραιτήσεις και επεισόδια…

Όπως λέγαμε και χθες, το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα θα μας συντροφεύει καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς για πονταρίσματα, αλλά αν κρίνω αποκλειστικά και μόνο από την μεταγραφική ενίσχυση – αποδυνάμωση των συλλόγων, τότε υπάρχουν τρεις γηπεδούχοι που σήμερα μπορούν να επικρατήσουν. Αναφέρομαι στις Παλμέιρας, Αβάι και Μπαϊα.

Το υπόλοιπο στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας δεν παρουσιάζει πλούσιο ενδιαφέρον, αλλά με οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα τα πούμε στο twitter. (@fontastsounis)

Καλή τύχη.

SPORTINGBET.GR 

H ώρα των playoffs της Super League έφτασε! Πανιώνιος και Παναθηναϊκός ανοίγουν την αυλαία στη Νέα Σμύρνη, κυνηγώντας μια θέση στ’ αστέρια του Champions League!

Για να σε βοηθήσουμε να απολαύσεις τις μεγάλες στιγμές της Super League, δίνουμε 50€ bonus !

Ο τρόπος απλός! Για κάθε 50€ που θα ποντάρεις στην SPORTINGBET.GR, συνολικά, σε αγορές του αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, εμείς σου δίνουμε bonus 5€, με όριο τα 50€, ανεξάρτητα από την έκβαση του στοιχήματός σου! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ