ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ…

Καλημέρα. Ο Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που άλλαξε προπονητή φέτος, καθώς ο Ένινγκ είδε την πόρτα της εξόδου από πάρα πολύ νωρίς. Την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέλαβε ο Μάντζιος, ενώ ακόμα πραγματοποιούνται μεταγραφικές κινήσεις με πιο πρόσφατη αυτή του Ματέο Γκαρσία. Παρόλα αυτά μπορεί στην Ευρώπη να μην τα πήγε καλά, στην Ελλάδα όμως έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα θα πάει για την τρίτη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης έχει δύσκολο εκτός ματς με τον Παναθηναϊκό και έτσι η ανάγκη για νίκη σήμερα γίνεται ακόμα πιο επιτακτική…

Στην Πρέμιερ η Γουλβς έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Γουεστ Χαμ η οποία αντιμετωπίζει και προβλήματα… κορωνοϊού τόσο με 2-3 παίκτες όσο και με τον προπονητή Μόγιες. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το Λονδίνο τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι και το ίδιο πιθανολογώ ότι θα πράξουν και φέτος διότι το ρόστερ τους είναι πολύ καλό. Το διπλό πληρώνει 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Όσοι έχετε δει τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λέστερ να αγωνίζονται φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου πως οι δύο αυτές ομάδες χαίρονται να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Σήμερα λοιπόν δεν βλέπω κάτι λιγότερο από ότι και στα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια που τα περισσότερα έληγαν στο over και το g-g. Για ακόμα υψηλότερο κέρδος σκεφτόμουν να ρισκάρω στο over 3.5 γκολ. (2.09 το προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Γ Γερμανίας η Ντιναμό Δρέσδης που στην πρεμιέρα επικράτησε της Καϊζερσλάουτερν, θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην υποδεέστερη Μανχάιμ και είναι σε θέση να τα καταφέρει. Οι γηπεδούχοι που δεν έχουν άλλο στόχο εκτός από την άνοδο, διαθέτουν καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και μένει να μας το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Στην Αυστρία η Αντμίρα μέχρι στιγμής γνωρίζει μόνο διασυρμούς. Η άμυνά της είναι απογοητευτική και ήδη έχει δεχθεί εννέα γκολ σε δύο παιχνίδια. Στο σημερινό ματς με την Αούστρια θα συνδυάσω τον άσσο με το over.

Στην Ισπανία η Κάντιθ φέτος ανέβηκε κατηγορία και έτσι θα έχουμε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας αφού στην ίδια περιοχή ανήκει και η Σεβίλλη. Σήμερα λοιπόν οι δύο ομάδες κοντράρονται και εννοείται πως στην παρούσα φάση δεν γίνεται να μην επιλέξω την ανώτερη και εμπειρότερη Σεβίλλη που αποτελεί το… αφεντικό της περιοχής.

Στη Β Ισπανίας έχω «κυκλώσει» τρεις άσσους αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποιους ακριβώς θα καταλήξω… Η Λεγκανές υποδέχεται την υποδεέστερη Καρταγένα και μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Η Τενερίφη διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Μιραντές, καθώς σε σύνολο 10 αναμετρήσεων μετρά 9 νίκες και μια ισοπαλία.

Η Σαμπαντέλ η οποία ανέβηκε φέτος, έχει πολλούς παίκτες στις τάξεις της που είναι άπειροι και που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Η εμπειρότερη Μαγιόρκα μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να φτάσει στη νίκη…

Στη Γαλλία η Ντιζόν έχει το απόλυτο των… αποτυχιών με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχει βάλει μόνο ένα γκολ και έχει δεχθεί 8! Σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μονπελιέ των τριών σερί νικών, η οποία αυτή τη στιγμή διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αφού φέτος έχει πολύ καλούς επιθετικούς.

Στο Βέλγιο από το 2016 που η Έουπεν ανέβηκε κατηγορία, κάθε χρονιά χάνει… δια περιπάτου από την Άντερλεχτ. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και φέτος αφού οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι σκοράροντας συνεχώς.

Στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν που μετρά τέσσερα σερί διπλά στην έδρα της Χέρακλες, λογικά θα επικρατήσει για μία ακόμη φορά έναντι μιας μέτριας ομάδας που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε τέσσερα γκολ από τη Βίλεμ. Εδώ να συμπληρώσουμε ότι τα τελευταία 15 χρόνια ανεξαρτήτως έδρας η Αϊντχόφεν έχει 26 νίκες και μία μόνο ήττα σε 31 ματς! Η διαφορά δυναμικότητας φέτος είναι εμφανής και το διπλό πληρώνει 1.70 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στην Ρωσία οι αριθμοί μας οδηγούν στα under στις αναμετρήσεις Άρσεναλ Τούλα – Ροστόφ και Αχμάτ – Ουράλ. Η Ροστόφ έχει 7 στα 7 under και η Ουράλ 7 στα 8. Η δε Αχμάτ δεν σκοράρει τις τελευταίες 3 αγωνιστικές.

Να προσθέσουμε και το διπλό της Ρουμπιν Καζάν καθώς η ουραγός Ροτόρ που δεν έχει νίκη στο ενεργητικό της, έχει πληγεί από τον κορωνοϊό και με το ζόρι θα κατεβάσει ενδεκάδα…

Πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού έχει και η Σλασκ στην Πολωνία, οπότε θα ακολουθήσουμε τον άσσο της Λέγκια Βαρσοβίας.

Στην Νορβηγία η φόρμα των ομάδων μας… επιδεικνύει συγκεκριμένα σημεία. Η Ρόζενμποργκ βρίσκεται στα καλύτερά της και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Αάλεσουντ που μετρά 13 ήττες και μία μόνο νίκη σε 18 αγωνιστικές. Το διπλό θα συνδυαστεί με το over μιας και η Αάλεσουντ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Η Βίκινγκ έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες έχοντας σκοράρει 15 φορές! Στον επιθετικό τομέα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Μιοντάλεν η οποία συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-12. Το διπλό πληρώνει 2.10 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Κρίστιανσουντ είναι και αυτή ιδιαίτερα φορμαρισμένη και ειδικά στην επίθεση πετάει… φωτιές. Τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έβαλε 11 γκολ. Υποδέχεται την πεσμένη Μπραν που έρχεται από δύο σερί ήττες με τέρματα 2-8.

Η Χάουγκεσουντ πληρώνει τις αμυντικές της αδυναμίες και σήμερα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια Οντ που σκοράρει εύκολα. Εκτός από το g-g και το over πιστεύω ότι μπορούμε να ποντάρουμε και στο 2 DNB σε αυτή την αναμέτρηση.

Στη Β Σουηδίας η Ούμεα θα έχει απουσίες αρκετών παικτών λόγω κορωνοϊού. Ούτως ή άλλως η ομάδα βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση αφού έχει σημειώσει μόλις μια νίκη σε 9 παιχνίδια στην έδρα της. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται να μην προτιμήσουμε το 2 DNB της Εσκιλστούνα που το τελευταίο διάστημα αποδίδει καλύτερα.

Πολύ καλή παράδοση διατηρεί στη Δανία η Άαλμποργκ στην έδρα της Σοντερίσκε. Οι γηπεδούχοι θα είναι κουρασμένοι από το ματς της Πέμπτης με τη Βικτόρια Πλζεν και αυτό χαρίζει έναν επιπρόσθετο πόντο στους φιλοξενούμενους.

Στο Μεξικό η εξαιρετικά φορμαρισμένη Λεόν η οποία συμπλήρωσε ένα αήττητο 8 αγωνιστικών, φιλοξενείται από την… πλήρως ντεφορμέ Σαν Λουίς η οποία έρχεται από 5 ήττες σε 6 παιχνίδια. Βάσει φόρμας διπλό λοιπόν… (1.85 το προσφέρει η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στις ΗΠΑ οι μπουκ θεωρώ ότι αδικούν το Ορλάντο με τις αποδόσεις τους, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην Ανατολή και θεωρώ ότι δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν φύγει αλώβητο από το Ντάλας.

Στην Κίνα τέλος, θα συνδυάσω τον άσσο με το οver στον αγώνα της Κουανγκτζού Εβεργκράντε με την Νταλιάν. Οι γηπεδούχοι που προπορεύονται στον όμιλό τους με 10 νίκες σε 13 αγωνιστικές, έχουν την παραγωγικότερη επίθεση, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ