ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ…

Ξεκινάμε την περιήγησή μας στο κουπόνι από… τας Ανατολάς. Στην Ιαπωνία η ντεφορμέ Σιμίζου έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες όπου συνολικά δέχθηκε 14 γκολ. Τα τελευταία χρόνια συνήθως χάνει από τη Χιροσίμα και το ίδιο μάλλον θα συμβεί και σήμερα… Να συμπληρώσουμε ότι η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση από χθες.

Φαβορί είναι και η Κασίμα η οποία συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες. Φιλοξενεί την αρνητική εως τώρα Βεγκάλτα Σεντάι που τις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη κόντρα στην Κόμπε. Και εδώ ο άσσος γνωρίζει πτώση από χθες…

Στην Κίνα θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της εξαιρετικής εως τώρα Γκουανγκζού Εβεργκράντε με τη μέτρια Σανγκάι Σένχουα. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσαν 8 σερί νίκες!

Πάμε τώρα να δούμε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια ξεκινώντας από τη Φινλανδία.

Η Χόνκα είναι ομάδα των Χ (7 στα 12) και των under (11 στα 12). Βάσει αυτών των σημαντικών στατιστικών στοιχείων, δεν γίνεται να μην επιλέξω το under και το Χ του ημιχρόνου στο αποψινό ματς με την Ίλβς.

Στην Β Ρωσίας η Όμσκ μετρά 6 ήττες και μια ισοπαλία μετά από επτά αγωνιστικές. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στην Αλάνια να σημειώσει την τρίτη της σερί νίκη και να ανέβει ακόμα πιο πολύ στη βαθμολογία. Το διπλό γνωρίζει πτώση και προσφέρεται στο 1.75 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Σημαντική πτώση γνωρίζει η απόδοση του άσσου της Όρενμπουργκ η οποία εξακολουθεί να ενθουσιάζει με την πορεία της στο πρωτάθλημα αφού έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία σε 7 παιχνίδια με μόλις δύο γκολ παθητικό. Υποδέχεται την Σινίκ Γιάροσλαβ που δεν έχει καμία νίκη στο ενεργητικό της. Αυτός ο εύλογος άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το under που το συνηθίζουν άλλωστε στα μεταξύ τους ματς. Για την ακρίβεια το φέρνουν σε εννιά σερί αναμετρήσεις!

Η Τορπέντο Μόσχας (φωτο) είναι το φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση με την Τσάικα. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν ως στόχο την επάνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία, βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, καθώς έρχονται από δύο νίκες όπου συνολικά έβαλαν 9 γκολ! Η Τσάικα από την αρχή της σεζόν έχει πετύχει μόλις έξι τέρματα. Το διπλό πέφτει και προσφέρεται στο πολύ καλό 1.95 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Βάσει της εως τώρα παρουσίας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, έχει προβάδισμα και η Γενισέι στον αγώνα με την Φάκελ Βορονέζ (2.35 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα έως τώρα, ενώ οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Η Γενισέι έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη είναι 6-2-0 υπέρ της…

Φεύγουμε και από την Ευρώπη για να πάμε στην ήπειρο της Αμερικής…

Στις ΗΠΑ το Λος Άντζελες που είναι μια φύσει επιθετική ομάδα, μπορεί να βρει θετικό αποτέλεσμα στο Σολτ Λέικ. Το ευνοεί και η παράδοση άλλωστε, καθώς έχει τρία στα τρία διπλά εκεί μέσα. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει το over διότι τα ματς του Λος Άντζελες συνήθως έχουν πολλά τέρματα…

Στο Μεξικό η Πούμας παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα μετά από 8 αγωνιστικές. Πιστεύω πως ούτε σήμερα θα χάσει από την μέτρια Σάντος Λαγκούνα. Εδώ οι μπουκ δίνουν προβάδισμα στους γηπεδούχους και έτσι θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε… λιγότερο παίζοντας το 2DNB το οποίο συνοδεύεται από την αξιοπρεπέστατη τιμή του 3.00 από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]!

Στο Περού η Σπόρτινγκ Κριστάλ που την προηγούμενη αγωνιστική έριξε 6 γκολ στην Καντολάο, λογικά θα διατηρήσει την υπέρ της παράδοση και θα επικρατήσει για μια ακόμη σεζόν της Σαν Μαρτίν. Θυμίζω ότι την τελευταία δεκαετία, στα μεταξύ τους παιχνίδια βρίσκουμε εννιά νίκες σε 12 ματς για τους γηπεδούχους…

Στη Βραζιλία η Σάο Πάολο των τεσσάρων νικών σε πέντε παιχνίδια, είναι έτοιμη για μια ακόμα επιτυχία απέναντι στην Μπραγκαντίνο η οποία μετρά μόνο μία νίκη σε 8 αγωνιστικές. Την απόδοση του άσσου την περίμενα χαμηλότερα αλλά την βρήκα στο 1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Ουρουγουάη τέλος, οι επιδόσεις της Ρεντίστας δεν περνούν απαρατήρητες καθώς η ομάδα παραμένει αήττητη μετά από 9 αγωνιστικές. Εκτός από το πιθανό διπλό πάντως, οφείλουμε να εξετάσουμε και τα 2-3 γκολ το οποίο επιβεβαίωσε η Προγκρέσο στα 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ