ΔΙΠΛΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Καλημέρα. Η Ουέφα όλο… σκαρφίζεται πολλά και διάφορα για να ανεβάσει λίγο το ενδιαφέρον του κοινού προς τις διοργανώσεις της, αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα αρνητικό… Έχω ρωτήσει πολύ κόσμο και ούτε ένας δεν βρέθηκε να μου πει ότι ασχολείται σοβαρά με αυτήν την Conference League. Οι περισσότεροι μάλιστα αγνοούσαν την ύπαρξή της. Το ίδιο κάνω και εγώ. Μπορείτε λοιπόν να διαβάσετε τα παιχνίδια που αναφέρω παρακάτω, αλλά να ξέρετε ότι μετά το πέρας… το μήνυμα αυτό θα… αυτοκαταστραφεί!

Προσπάθησα να επιλέξω κάποιους φιλοξενούμενους λόγω του ότι πληρώνουν καλύτερα. Αναλύσεις μην περιμένετε. Απλά θεωρώ ότι πρόκειται για καλύτερες ομάδες που μπορούν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους.

Μια από αυτές είναι η ΜΟΛ Φέχερβαρ από την Ουγγαρία που τα τελευταία δύο χρόνια εντυπωσίασε με την πορεία της. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορεί να κερδίσει την υποδεέστερη Αραράτ Γιερεβάν. Το πρώτο ματς έληξε 1-1 με τους Αρμένιους να ισοφαρίζουν στο 93…

Η Λιεπάγια από τη Λετονία έφερε το ίδιο αποτέλεσμα (1-1) στον αγώνα με τη Στρούγκα (!) από τη Βόρειο Μακεδονία. Συμπτωματικά και η Στρούγκα ισοφάρισε στο 93. Σήμερα όμως κάτι μου λέει ότι θα έχουμε… μούγκα στη στρούγκα.

Η Σουτιέσκα από το Μαυροβούνιο διαθέτει τα απαραίτητα εφόδια για να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην παγκοσμίως άγνωστη Γκάγκρα από τη Γεωργία.

Η Λεβάδια Ταλίν η οποία έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις, κέρδισε εύκολα στο πρώτο ματς με 3-1 τη Σεντ Ζόζεφς από το Γιβραλτάρ. Με λίγη τύχη θα έχουμε επανάληψη του… φαινομένου. Νίκη του φαβορί με πολλά τέρματα δηλαδή.

Η Βελέζ Μοστάρ είναι μια καλή ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Στο πρώτο παιχνίδι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κολερέιν από τη Β. Ιρλανδία. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και τα δύο γκολ της Βελέζ σημειώθηκαν με πέναλτι. Η ομάδα αυτή συνηθίζει να… μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή και της εύχομαι… καλή επιτυχία και απόψε.

Θα κλείσω με τον συνδυασμό του άσσου με το over του Ισλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αφτουρέλντινγκ και την Όλαφσβικ, η οποία παραμένει ουραγός χωρίς νίκη από την αρχή της σεζόν! Η Αφτουρέλντινγκ μετρά 4 σερί νίκες απέναντί της με τέρματα 12-2. Επειδή η Όλαφσβικ μέσο όρο τρώει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Θα συνδυάσουμε τον άσσο με το over 3.5 γκολ το οποίο άλλωστε έχει μεγάλο… σουξέ στην Ισλανδία.

Κάτι καλύτερο δυστυχώς δεν έχω για σήμερα, οπότε αναγκαστικά θα πορευτούμε με τα παραπάνω.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιο ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ