ΔΕΝ… ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΕΣΤΕΛΙ

Καλημέρα. Ξεκινώντας όπως… πάντα από τη Λευκορωσία η Σλουτσκ βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από τη Μπελσίνα και θεωρώ ότι δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. Η ομάδα έρχεται από πολύ μεγάλο διπλό επί της Σόλιγκορσκ τη στιγμή που η αντίπαλός της δεν έχει κάνει ακόμα… σεφτέ φέτος.

Στον αγώνα της Ζοντίνο με τη Ρουχ Μπρεστ υπάρχει ένα στατιστικό στοιχείο που σπανίζει. Πιο συγκεκριμένα τις πέντε πρώτες αγωνιστικές όλα τα ματς και των δύο ομάδων έληξαν στο under και το no – goal μαζί! Δεν πρόκειται λοιπόν να ψάξω για κάτι άλλο εδώ…

Το ίδιο στοίχημα (under και no – goal) επιλέγω και στο Τουρκμενιστάν στην αναμέτρηση Σαγκαντάμ με τη Μίροου, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 4 στα 4 under και οι φιλοξενούμενοι 4 στα 4 no – goal. Εν τω μεταξύ τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έληξαν στο under.

Στην Κινεζική Ταϊπέι τα τελευταία χρόνια η Χανγκ Γιουέν κάνει… πάρτι με αντίπαλο την Ταϊβάν Γιουνιβέρσιτι. Πιο συγκεκριμένα μετρά 4 σερί νίκες έχοντας σκοράρει συνολικά 16 φορές! Μέσο όρο δηλαδή, ακριβώς τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση. Πάμε λοιπόν για έναν ακόμα συνδυασμό του άσσου με το over…

Στο Τατζικιστάν η ΤΣΣΚΑ Πομίρ είναι καλύτερη ομάδα από την γηπεδούχο Ντουσανμπέ και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει (2.02 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Οι γηπεδούχοι έχουν ευάλωτη άμυνα και θυμίζω ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν με σκορ 0-7 (!) από την Ίστιγκλολ. Το σημερινό ματς είναι τοπικό ντέρμπι της πρωτεύουσας του Τατζικιστάν και θεωρώ ότι η έκβαση θα εξαρτηθεί κυρίως από την ευστοχία των φιλοξενούμενων.

Από τις καλές ομάδες της χώρας είναι η Χουτζάντ η οποία σήμερα φιλοξενεί την Ρεγκάρ – Ταντάζ. Η παράδοση δείχνει πέντε σερί άσσους και πιστεύω ότι θα διευρυνθεί.

Στα Play off U20 της Νικαράγουα τέλος, πέφτει σχεδόν σε όλους τους μπουκ η απόδοση του διπλού της Εστέλι U20 (φωτο). Αυτό αποτελεί μια μάλλον φυσιολογική εξέλιξη αν κρίνουμε από την… ξέφρενη φόρμα των φιλοξενούμενων. Εδώ τα στατιστικά στοιχεία είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς η Εστέλι U20 συμπλήρωσε 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Το εντυπωσιακότερο όμως έχει να κάνει με την επίτευξη τερμάτων, καθώς σε αυτές τις εννέα νίκες πέτυχε συνολικά 37 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τέσσερα ανά αναμέτρηση! Σίγουρα βέβαια η Γιουβέντους Μανάγκουα U20 δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η Eστέλι U20, νομίζω ότι κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι πρόκειται όντως για το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live, διότι όπως χθες (που τα πήγαμε πολύ καλά) έτσι και σήμερα διεξάγονται αρκετά παιχνίδια. Ραντεβού λοιπόν στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Τα eSports τα βρίσκεις στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]!

Ανακάλυψε τις αποδόσεις για τα eSports. Οι μεγάλες αγώνες παίζουν από κινητό και τάμπλετ.

Μπορεί το Euro 2020 να μετατέθηκε για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο το eEuro (υπό την αιγίδα της UEFA) κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Μετά την προκριματική φάση, οι πρωτοπόροι των δέκα ομίλων πέρασαν απευθείας στα τελικά, με την Ελλάδα να συνιστά ευχάριστη έκπληξη, σφραγίζοντας άνετα το εισιτήριο. Στα playoffs, οι ομάδες που κατετάγησαν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ των πέντε. Από τη διαδικασία, τρεις από κάθε γκρουπ θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τα τελικά (23/05) και τη Δευτέρα (27/04), διεξάγονται οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες. Στον πρώτο, το προβάδισμα ανήκει σε Μαυροβούνιο και Αυστρία, ενώ στον δεύτερο, Ισπανία και Δανία πήραν κεφάλι στην κούρσα.

eSports στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου. |21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ