ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Αν νομίζετε ότι εγώ είμαι ο… γκρινιάρης, ρίξτε μια ματιά στις αποδόσεις των 8 αποψινών αναμετρήσεων του Champions League και θα διαπιστώσετε ότι στις πέντε από αυτές, τα φαβορί πληρώνουν από 1,09 (!) έως και 1.35. Να προσθέσω και το 1.55 του διπλού της Ντόρτμουντ και από κει και πέρα τι απέμεινε; Το Ζενίτ – Λάτσιο και το Λειψία – Παρί που είναι δύο πολύ αμφίρροπα παιχνίδια. Τι να επιλέξουμε λοιπόν από το σημερινό πρόγραμμα; Πάντως για να είμαι ειλικρινής αυτή τη φορά δεν βλέπω εκπλήξεις καθώς θεωρώ ότι τα τέσσερα από τα πέντε φαβορί των πολύ χαμηλών αποδόσεων, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν…

Αυτή που φοβάμαι περισσότερο είναι η Μάντσεστερ, διότι είναι μια ομάδα με μεγάλες αυξομειώσεις στην απόδοσή της. Στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Άρσεναλ ήταν επιεικώς απαράδεκτη και η Μπασακσεχίρ (που δεν έχει κακούς παίκτες) βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Από εκεί και πέρα τα μοναδική τρία στοιχήματα που έχουν κάποιο ενδιαφέρον για μένα σήμερα είναι οι συνδυασμοί του over με το g-g στις αναμετρήσεις Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ, Μπασακσεχίρ – Μάντσεστερ και Λειψία – Παρί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο και πάμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να επιλέξουμε από το σημερινό πρόγραμμα…

Στην Τσάμπιονσιπ η Γουίκομπ που έχει το απόλυτο των αποτυχιών μακριά από την έδρα της, αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο απόγευμα κόντρα στην φορμαρισμένη Μπέρμιγχαμ.

Στο Γουότφορντ – Στόουκ θα ποντάρω στο 2 DNB που πληρώνει 2.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν πολύ μέτριες εμφανίσεις εσχάτως, τη στιγμή που η Στόουκ έχει ανέβει αγωνιστικά. Τους φιλοξενούμενους τους βοηθά και η παράδοση καθώς μετρούν τρία σερί διπλά εκεί μέσα!

Στη Νορβηγία διαπίστωσα ότι από χθες υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Οντ, και αυτό θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό βάσει κινήτρου, καθώς οι γηπεδούχοι διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Βίκινγκ έχει ξεμείνει οριστικά και αμετάκλητα από στόχους. (1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Νορβηγίας το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και το μόνο που θα κρατήσω είναι ο συνδυασμός του οver με το g-g στον αγώνα της Ασάνε με την Ουλενσάκερ, καθώς οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν πάρα πολλά over. Η Ουλενσάκερ μάλιστα έχει τα περισσότερα (20 στα 24), με 10 στα 11 μακριά από το γήπεδό της! Προσωπικά πάντως δεν αποκλείω και την έκπληξη εδώ διότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερά τους έχοντας 4 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια τους. Εν τω μεταξύ τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφτηκαν την έδρα της Ασάνε, κέρδισαν εύκολα με σκορ 1-5 και 0-3!

Σήμερα στις 18.30 ώρα Ελλάδας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στη Φινλανδία και η μοναδική εκκρεμότητα έχει να κάνει με το ποια εκ των Τούρκου και Μάριεχαμν θα αποφύγει την προτελευταία θέση και ταυτόχρονα την ψυχοφθόρα διαδικασία των Play out για τη σωτηρία. Η Τούρκου βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω και αυτό σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε απόψε να επικρατήσει της βαθμολογικά αδιάφορης Κουόπιο. Το… κακό για τους γηπεδούχους είναι ότι οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν χάσει μόνο μια φορά μακριά από την έδρα τους. Το καλό για την Τούρκου είναι ότι η Κουόπιο δεν τα πηγαίνει καλά εσχάτως, καθώς συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Εδώ επειδή έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μεγάλη απόδοση (4.75 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]) ίσως αξίζει να ρισκάρουμε ένα μικρό bet…

Η ομάδα που καταδιώκει η Τούρκου είναι η Μάριεχαμν, η οποία όμως μπορεί να αρκεστεί στον βαθμό της ισοπαλίας, ή ακόμα και στην ήττα στο ματς με τη Χάκα, σε περίπτωση που η Τούρκου δεν κερδίζει την Κουόπιο. Με λίγα λόγια εδώ θα «δουλέψει» ραδιοφωνάκι και ασφαλώς livebet.

Καλή τύχη και θα τα πούμε και στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, καλύτερες αποδόσεις, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες!

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ